2010-09-14 ساعت 23:52
(2010-09-14 ساعت 23:39)Ashkan78 نوشته: در مورد برعكس اين قضيه كسي تجربه اي داره؟توضيح و يا توجيهش به نظر من اينه كه وقتي ميگن كلير نشديد به اين دليله كه هنوز پاسخي از FBI در مورد شما نداشتند . FBIسازمان كاملا مستقلي است و سفارت از عملكرد و اطلاعات و اينكه پردازش اطلاعات در مورد هر فرد در چه مرحله ايست بي خبره لذا به نظر من دور از انتظار نيست كه حتي لحظه اي ! بعد از پاسخشون به شما ، جواب بتونه تغيير كنه چون در اون موقع پاسخ جديدي از FBI در مورد شما براشون رسيده
من ديروز ازشون E-Mail دريافت كردم كه هنوز Clear نشدي و 4 روز ديگه باز E-Mail بزن. اما درست چند ساعت بعد توي سايت خبر Clear شدن اومد.
(2010-09-14 ساعت 22:23)MH5160 نوشته: دوستان ابوظبی بازهم تاکید می کنیم حتما جوابتون را با ایمیل پیگیری کنید چون ما که هفته پیش ویزامون را گرفتیم هنوز اسممون در سایت ready نشده . امیدوارباشید و زودبه زود کارتون را باایمیل پیگیری کنبد. (به دوستان جدید کلیر شده هم تبریک میگیم )

و در مورد دوم اطلاعات بستگي به سرعت عمل سفارت در بروزآوري سايت داره ، بازهم به نظر من عجيب نيست كه پاسخ شما از طرف FBI امده ولي در سايت سفارت وارد و بروز نشده - شاهدش هم دوستاني كه با ايميل و نه از سايت از كلير شدنشون مطلع شدن
عذر ميخوام اگر كمي توضيح واضحات هم دادم