موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه سلام من داشتم تو اينترنت اخبار جهان رو ميخوندم يه خبر جديد خوندم كه بازم منو واسه سومين بار نگران كرد.انشاالله اين كار جديد ترامپ هم به سنگ بخوره . متن اخبارو براتون ميزارم???
دولت آمریکا از دیوان عالی خواسته تا طرح ترامپ را برای منع سفر شهروندان شش کشور اجرا شود
ترامپ با ارائه دو دادخواست از عالی ترین مرجع قضایی آمریکا خواسته است دو حکم دادگاههای استیناف را لغو و فرمان اجرایی او را دوباره احیا کند
وکلای دولت از دادگاه خواستند در مورد تصمیم دادگاه استیناف ایالات متحده آمریکا در تعلیق این طرح طرح تجدید نظر شود
دولت دونالد ترامپ از دیوان عالی ایالات متحده خواسته است تا طرح او برای منع ورود شهروندان شش کشور عمدتاً مسلمان را تایید کند.
ترامپ با ارائه دو دادخواست به ۹ قاضی دیوان عالی از عالی ترین مرجع قضایی آمریکا خواسته است تا دو حکم دادگاههای استیناف را لغو و فرمان اجرایی او را دوباره احیا کند.
وکیلان دولت از دادگاه خواستند که در مورد تصمیم دادگاه استیناف حوزه چهارم ایالات متحده آمریکا در تعلیق ممنوعیت مورد نظر رئیس جمهوری تجدید نظر کند.
حکم ۱۰ نفر به سه نفر هفته پیش در مورد این فرمان، از دیگر شکستهای قانونی برای دولت ترامپ بود.
واشنگتن پست نوشته است قاضیان سرتاسر کشور میگویند ادعای ترامپ برای حفاظت از آمریکاییها فقط پوششی برای ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکاست.
رئیس دادگاه شعبه چهارم گفته است زبان فرمان ترامپ مبهم است. او از واژه امنیت ملی استفاده میکند اما فرمان ترامپ در واقع غرضورزانه و تبعیضآمیز است.
دولت ترامپ فرمان اجرایی او را در راه اهداف و منافع ملی میداند و آن را راهی برای محافظت از کشور در برابر تروریسم توصیف میکند.
وکیلان دولت در دادخواست خود چنین نوشتهاند: «دادگاه عالی هرگز تصمیماتی که به مذهب افراد ربط نداشته است را به ظن انگیزههای ذهنی برگرفته از گفتههای کاندیداهای سیاسی در کمپینهایشان نقض نکرده است.»
فرمان منع ورود مهاجران شش کشور مسلمان به خاک آمریکا یکی از بحثبرانگیزترین و مورد مناقشهترین موضوعات دولت ترامپ است.
این فرمان ابتدا اتباع هفت کشور عمدتاً مسلمان ایران، عراق، سوریه، لیبی، سودان، سومالی و یمن را از ورود به آمریکا منع می کرد اما در نسخه بعدی آن عراق از این لیست حذف شد و شمار این کشورها به شش کشور کاهش یافت.
پس از اجرای این فرمان آشفتگی و بینظمی زیادی در فرودگاههای سراسر جهان رخ داد و افراد زیادی در خارج و داخل آمریکا به این فرمان اعتراض کردند.
ترامپ تصمیم دادگاهها برای توقف منع ورود را یک حمله بیسابقه توصیف کرده است که در برابر وظیفه خطیر او برای امنیت کشور ایستاده است
اين قبولي من تو لاتري ٢٠١٧ باعث شد من كه داشتم ميرفتم المان واسه ادامه تحصيل قيدشو بزنم تمركزمو بزارم واسه امريكا ولي انقدر از بعد مصاحبم استرس كشيدم كه واقعا خسته شدم و اينم اخريش
انشاالله سريعتر كلير هممون بياد و از اين استرس خلاص بشيم.