کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
(2010-09-16 ساعت 10:04)rayan.s نوشته:  
(2010-09-16 ساعت 09:39)farshad_sh نوشته:  
(2010-09-16 ساعت 09:26)rayan.s نوشته:  
(2010-09-16 ساعت 09:19)farshad_sh نوشته:  
(2010-09-15 ساعت 19:30)bluelady نوشته:  به کی سی سی زنگ بزنید. من هم همین کار را کردم فهمیدم اشکال از کجاست

دوست عزيز چه ساعتي زنگ زدي؟ که دقيقا منم همون موقع زنگ بزنم

فرشاد جان؛ از ساعت 8 شب تا 12 شب میتونی تماس بگیری.(البته حتما" 8 ساعت کار میکنند) اگه زبانت خوب نیست حتما" زمان تماس کسی که زبانش خوبه کنارت باشه. ایمیل رو فرستادی؟

آره ميل زدم فکر ميکردم که تاريخ تولدم و اشتباه وارد کردم چون من تاريخ تولد واقعيم يا شناسنامه فرق داره گفتم شايد به جاي تاريخ شناسنامه اي تاريخ واقعي زدم اما با اونم امروز جواب دادن که مچ نيست. احتمال خيلي قوي مشکل از اسم و فاميل و قضيه کاما بين اونهاست. البته امشب حتما تماس ميگيرم. اما دقيقا نميتونم چي بگم کلا زبانم خيلي تعريفي نداره Sad

چون قبلا" جواب ایمیلت رو دادن (تایید رسیدن مدارکت ) پس بعید اشکال تو مشخصاتت باشه .میلی که پرسیده بودی چرا مچ نیست ( نمونه گذاشته بودم ) رو ارسال کردی؟
وقتی زنگ میزنی بعد گفتن کیس نامبر، نام و نام خانوادگیت متن ایمیل رو براشون بخون جوابش رو هم اگه کسی که زبانش خوبه پیشت ننشسته
ضبط کن ببر برات ترجمه کنند. موفق باشی

سلام. ببخشيد KCC تا حالا تاييد مدارک منو نگفته. تا قبل از اين که CAse Number نداشتم و اونا مي گفتن بدون Case Number‌ هيچ جوابي نمي ديم و بعد از اونم که هرچي ميزنم ميگن مچ نيست!.

من مجدد ميل زدم اين دفعه همون ميلي که برام اومده بود و Reply کردم و به جاي جدا نوشتن اسم و فاميل همرو پشت سر هم به عنوان My full Name نوشتم و کاما هم گذاشتم عين هموني که خودشون فرستاده بودن. شب هم زنگ ميزنم کچلشون مي کنم تا ببينم مشکل کجاس
بازم از راهنمايي شما و دوستاي ديگه واقعا ممنونم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: rayan.s

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط farshad_sh - 2010-09-16 ساعت 13:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: