(2010-09-16 ساعت 00:04)SALAR110 نوشته: سلام یه سوال واسه من پیش اومده که برای پشتوانه مالی برای سفارت که من تک فرزند هستم و مادرم حدود 9 ماه پیش فوت شده ویک خونه در شیراز به من ارث رسیده 75 در صد شامل من میشه و 25 در صد مابقی به پدرم میرسه و خود سند هنوز به نام مادرم هست ولی در انحصار وراثت به نسبتهای فوق اعلام شده لطفا دوستان و اساتید منو راهنمایی کنید که چه چیزهایی باید ارائه بدم.
سوال دوم من چقدر باید موجودی توی حساب داشته باشم حساب من زیاد گردش داره یا باید یه سپرده ثابت داشته باشم شما تا چند میلیون پیشنهاد میکنید که مورد تایید باشه در ضمن حساب من در بانک سامان که خصوصی هست ایا قبول میکنند ممنون میشم جوابمو بدید.
شما اگر حساب پر پول داشته باشین نیازی به سند خونه ندارین. بهتره تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها در انجمن 2010 رو بخونین من و بقیه شرایطمون رو توضیح دادیم.
بانک خصوصی خیلی هم خوبه. گردش حساب مهم نیست شما فقط چند ساعتی پول جور کنین توی حساب بگذارین و گواهی تمکن مالی از بانکتون بگیرین بعد هم میتونین حساب رو خالی کنین.
پیشنهاد من 50-60 میلیونه اما کسانی بودن که با 18-20 میلیون هم کارشون راه افتاده.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه