(2017-07-22 ساعت 09:57)algh90 نوشته:(2017-07-22 ساعت 07:31)chemistnobel نوشته: در مورد دایی همسر ، اطلاعی ندارم . دوستانی که ازشون نقل قول کردم ، دو نفر از کاربرای سایت اپلای ابرود بودند که هفته پیش مصاحبه رفته اند. ظاهرا" به هر دو نفر گفتند که باید مدارک بیشتری ارسال کنید و پرونده تون ناقص می مونه و بعدش وضعیت اون نفری که ابوظبی مصاحبه داشته را به صورت AP نشون می ده ولی اون نفری که آنکارا بوده هنوز وضعیتش Ready هست و تغییری نکرده!
تفاوت این دوستان در اپلای ابرود با پرونده ما نوع کتگوریشون هم هست... اونا eb2 هستند در دسته Niw... احتمال داره بخاطر نوع ویزاشون جاب افر خواسته باشن ازشون... حالا خوبیش این بوده که ریجکت نشدند و بعد از تمام شدن این 90 روز میتونن سریع اقدام کنن... کاش یکی از اینا ویزاش Eb1 بود تا با پروسه مصاحبه در این زمان آشنا میشدیم... ولی مشکل اینجاست که دولت هنوز انقضای یک دستورش تمام نشده دستور بعدی را اعلام میکند... و ممکنه قانون منع سفر پیچیده تر شود، من ترجیح میدهم که در زمان تعیین شده به سفارت بروم همراه با مدارک دایی همسرم تا ببینیم چه پیش میاید.
با سلام . به نظر من هم کار منطقی اینه که به مصاحبه برید. دوستان عزیزم قبول بکنید کتگوری که ما هستیم EB1 واقعا متفاوت با سایر کتگوری ها هست و دلیل اپرو شدن همه ما اینه که به این نتیجه رسیدن برای اون کشورمفید هستیم. خیال همگی راحت به مشکلی بر نمیخوریم و به امید خدا همگی ویزا میگیریم