2017-12-20 ساعت 18:51
(2017-08-30 ساعت 01:49)Eyelash نوشته:(2017-06-29 ساعت 17:12)inanna نوشته:(2017-06-19 ساعت 20:46)Tima نوشته: سلام دوستان من به تازگی عضو این سایت شدم
تقربیا همه فروم های مربوط به ویزای نامزدی رو مطالعه کردم اماهیچکس کیس مثل من نداره واسه همین ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین در اختیارم بگذارید
من میخوام با یک پسر آمریکایی ازدواج کنم در واقع ایشون و خانوادشون کلا آمریکایی هستند
حالا سوال من اینه که آیا به من که ایرانی هستم ویزای نامزدی میدن یا خیلی سخت میگیرن؟
چون همه اینجا با ایرانی سیتیزن آمریکامیخوان ازدواج کنن گفتم شاید شرایط فرق داشته باشه.
خیلی ممنون منتظر پاسخ هستم
سلام دوست عزیزپیشاپیش براتون آرزوی خوشبختی و عشق جاودان دارم
کیس من و خیلی دوستان دیگه اینجا, مثل شما بود , همسر من هم آمریکایی هست , همینطور خانوادشون , ولی ما از طریق ازدواج اقدام کردیم که خیالمون راحت تر باشه , پروسه ما ۲ سال طول کشید , الان این قوانین جدید که خبرش رو شنیدیم ویزای نامزدی رو هم شامل میشه , چون نامزد رو رابطه نزدیک نمیدونند ! اگه واقعا تصمیمتون برای زندگی با ایشون حتمی هست , ازدواج کنید که جا برای اما و اگر برای کسی نگذارید .
این هم لینک خبر که با جزییات توضیح داده :
http://www.abc.net.au/news/2017-06-29/do...ia/8663486
Grandparents, grandchildren, aunts, uncles, nieces, nephews, cousins, brothers-in-law and sisters-in-law, Fiancees or other extended family members are not considered to be close relationships, according to the guidelines that were issued in a cable sent to all US embassies and consulates late on Wednesday (local time), the Associated Press reported.
من هم همسرم امريكايي و از طريق ويزاي نامزدي اقدام كرديم. اگر سوالي داري در خدمت هستم
سلام . ببخشید شنا از طریق ویزای نامزدی اقدام کردید میشه من رو راهنمایی کنید لطفا؟