.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2018-03-17 ساعت 00:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-03-17 ساعت 00:55 توسط afshin4749.)
(2018-03-16 ساعت 23:39)American Darlin نوشته:(2018-03-16 ساعت 20:31)afshin4749 نوشته:(2018-03-16 ساعت 20:04)American Darlin نوشته: ... دوست عزیز و نا امیدم ، باور کن در همین بهشت اینور دنیا هم ایرانیان وقتی پا میگذارند با همان نا امیدیها و دپرس شدنها زندگی میکنند !! مگر اینکه کسی را از خودشان اینجا داشته باشند و یا انقدر آدمهای بیخیالی باشند که دنیا را کلا به یک جاهای خاصی دایورت کنند. اما چون ایرانیان بخصوص آنهایی که پس از انقلاب ایران در ایران متولد شده اند ، همواره با درد و ماتم و نا امیدی زندگی کرده و بزرگ میشوند و وقتی که پا به اینجا میگذارند آنقدر عقب عقب میروند که از آنطرف پشت بام سقوط میکنند. کلا ما ایرانیان اینطور هستیم که هیچ وقت و از هیچ چیزی راضی نیستیم ، چون اینگونه بزرگ شده و رشد یافته ایم. خیلی طول میکشد تا آدم مثل اینها شود !! اما این را بدان که لااقل در این ینگه ی دنیا کسی به کار کسی کاری ندارد و اگر بخواهی میتوانی آن اخلاق ماتم زده را کنار بگذاری و با حداقلها و داشته های کمت عشق و حال کنی !! من دارم تمرین میکنم که اینگونه باشم و خدا را شکر کمی بهتر شده ام . تلاش کن و از آن مهلکه خود را بیرون کن چرا که نا امیدی تنها راهی برای نابودی شماست. اجازه نده که نا امید شوی چرا که پایان نا امیدی مرگ است آن هم از نوع فجیعش !! درست مثل آن جوان اردبیلی که خود را از ساختمان نیمه ساز به پایین پرتاب کرد. من خیلی آدم زرنگی در ایران نبودم ، یعنی اصلا نبودم !! اما چیزی که من را از دیگران متمایز ساخت یکی همت و تلاش و دیگری امید و استقامت بود. تلاشی که پس از ریجکت شدن از مهاجرت به هشت کشور دنیا و هزینه کردن کلی پول و خالی شدن جیبم اجازه ی نا امیدی به من نداد که نداد. عاقبت هم به خواسته ام رسیدم و از آن ویرانه رخت بربستم. من از استرالیا خبر ندارم ، اما میدانم که دیگر رفتن به آنجا هم بسیار دشوار شده و امکان آن شاید به نوعی غیر ممکن باشد. چرا که یکی از دوستانم قاچاقی به آنجا رفت و پس از سه سال برگشت به ایران و مثل یک آدم شکست خورده زندگی را دوباره شروع کرده و دارد همان روال اندوهناک را طی میکند. به شانس معتقدم و قبولش دارم که من آدم خوششانسی بوده ام و خدا را هم بخاطر این لطف شکر میگویم که مرا بجایی برد که لااقل ریخت و قیافه ی آدمهایی که منجر به ارتعاشات و تشعشعات منفی در من میشوند را دیگر نمیبینم. یکی که از تو سبقت بگیرد آنهم از دست راست و فحش هم بدهد و سرآخر هم با چماق جلوی ماشینت را بگیرد و یا ماشین را درب و داغون کند و یا خودت را و خانواده ات را. بهرصورت هرجا که بروی در حال حاضر بهتر از ایران است. پس تلاش کن تا خود را خلاص کنی !! نا امید نباش و دست بردار نشو. میشود که میشود که میشود، اگر فقط و فقط بر روی رفتن تمرکز کنی و نق نزنی اگر در آن کشور غریبه به مشکلاتی حل شدنی برخورد کردی !! استقامت داشته باش، همه چیز درست میشود. این را بدان مردم در گزینه ی مهاجرت دو دسته هستند ، دسته ی اول دوست دارند که بروند دسته ی دوم میخواهند که بروند بین دوست داشتن و خواستن تفاوت بزرگی ست ، من جزو دسته ی دوم بودم و شما هم اگر میخوای بشوی باش. دوست داشتن و هوس داشتن راه درستش نیست. اگر دومی را پیش بگیری ، اولی خود بخود مهیا میشود . موفق باشید ![]() تشکر کنندگان:
|