2010-09-20 ساعت 16:43
(2010-09-20 ساعت 16:35)minas نوشته:(2010-09-18 ساعت 16:21)User نوشته:دوستان ، یکی من را راهنمایی کند ؟؟؟ چطوری از KCC بپرسم عدم تطابق من چیه که جواب درست و درمون بده ؟؟؟؟؟minas نوشته: سلام ، من ایمیل زدم به kcc که تایید صحت مدارک بگیرم ، پاسخ عدم تطابق آمد ، تماس گرفتم گفت اول مدارک را درست کن ، دوباره چک کردم همه چیز درست بود و در پاسخ ایمیل مجدد ، نوشت :
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry.
حالا من را راهنمایی کنید چطوری resubmit کنم؟ متشکرم[/align]
دوستان عزیز
مورد دیگری از عدم تطابق پیش آمده است.
از شما به خاطر کمک به این دوستمون متشکرم.
دوست عزیز Minas،
لطفا سوال های خود را در انجمن بپرسید. و لطفا برای اطلاع از جواب احتمالی و اینکه شما را به چه تاپیکی ارجاع داده ام امکان دریافت پیام خصوصی خود را فعال کنید
با فرمتی که میل به KCC میزنید متن زیر رو ارسال کنید:
To whom it may concern:
Dear Sir/Madam
According to the KCC e-mail (below), the information I have provided does not match the case, so it would be greatly appreciated if you let me know why my information does not match the case.
Yours faithfully
Xxxx xxxxxxxx
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .