2018-09-28 ساعت 06:07
(2018-02-14 ساعت 04:11)afshin4749 نوشته:ممنون از راهنماييتون(2018-02-14 ساعت 02:54)ali234 نوشته: دوستان سوال من اينه .. بچه زير ١٨ سال مي دونم كه اتوماتيك سيتيزن ميشه يعني ميشه براش پاس گرفت ..اما سرتيفيكيت چي؟ اگر بخواد داشته باشه ؟! ايا فرم خاصي بايد پر كنيم؟ يا اينكه بايد خودش ١٨ بشه بعد؟! مرسيخیر ، شما باید برای ایشان اقدام کنید و خیلی هم سریع اینکار را انجام دهید. شما باید فرم N600 را پرکرده و البته خودشان هم باید در این موضوع مشارکت داشته باشد. آن را ارسال نموده و بعد از مدتی یک کانفرمیشن نامبر برای شما ارسال میشود که میتوانید روند آن را بصورت آنلاین چک کنید. ضمنا مبلغ آن هم چیزی در حدود 1170$ میشود. برای گرفتن پاسپورت هم باید گرین کارت ایشان به همراه مدارک ارسال شود که دیگر برگشتی در آن نیست و بهتر است پیش از اقدام برای پاسپورت برای سرتیفیکیشن آن اقدام کنید و تشکیل پرونده دهید و تمام. وقتی که برای پاسپورت اقدام کردید آنها خودشان بصورت اتوماتیک گرین کارت را به مرکز اصلی سیتیزن شیپی ارسال میکنند و پاسپورت ایشان هم به دستتان میرسد. سرتیفیکیشن به این دلیل باید دریافت شود که زیاد اعتمادی به آینده ی پاسپورت نیست !! اگر به هر دلیلی پاسپورت دچار مشکل شود ، سرتیفیکیشن بسیار مدرک محکمی ست برای هر چیزی. در واقع داشتن آن اجباریست چرا که در بسیاری از موارد پاسپورت کاربردی ندارد.
فقط خود بچه بايد همكاري كند يعني چكار كند؟ بچه هفت ساله منظورمه؟!ممنون ميشم اگه اطلاع داريد بفرماييد در مورد فرم n-600 چه مداركي را بفرستيم؟ اصل يا كپي؟
براي پاسپورت بچه چطور چي بفرستيم اصل يا گپي؟؟؟
يك سوال ديگه
من براي پاس خودم هم مي خوام همزمان اقدام كنم طبيعتاً سرتيفيكيت و بايد بدم بره، سوالم اينه كه براي اقدام براي سرتيفيكيت و پاسپورت بچه به اصل سرتيفيكيت خود من نيازي هست؟؟؟؟؟
ممنون