2010-09-27 ساعت 17:26
سلام به همه دوستای خوب... منم دیروز همراه آقای ali- n و یاشار و مج مج وامید سبز وهوملس وبقیه دوستای خوب مهاجرسرا که حدود 12-13 نفر می شدیم ، ابوظبی بودیم. افیسری که منو صدا زد یه خانم ایرانی کمی بداخلاق هم بود . من شروع کردم بگم که چرا بعد از 7 ماه و نیم هنوز کیس ما کلیر نشده، گفت ویزات آماده است ولی خودمو کشتم که بدونم ویزای همسرم هم اومده یا نه جواب درست و حسابی نداد و گفت بروید تا پنجشنبه بیایین و پاسپرتاتونو تحویل بگیرین. به خیلی دیگه از دوستان هم گفتن که ویزاهاشون آماده است . فقط از یاشار خواستن که تا قبل از ساعت 4 بعد از ظهر رزومه اش رو براشون ایمیل کنه که ایشاللا به ایشون هم ویزا میدن . و یکی دیگه از دوستان هم بودن که بهشون گفتن دوشنبه یا سه شنبه دوباره بره سفارت تا شاید ویزاش آمده باشه. اینجوری که من حس کردم خیلی بی نظم هستن و اصلا با همدیگه هماهنگی ندارن. من تا همون روز صبح و حتی امروز که چک می کنم توی وب سایت، میزنه هنوز پندینگه!!! اونوقت خانم افیسر با عصبانیت به من می گفت چرا میگین آماده نیست ویزاتون هنوز؟! گفتم من سایتو چک میکنم اینو به من میگه. تلفن و ایمیل هم زدم به من گفتن هنوز آماده نیست!!! واللا نمیدونم به حرف کی باید گوش داد؟! خلاصه من هنوز استرس دارم تا 5 شنبه بشه و ببینم بالاخره به هممون ویزا میدن یا نه؟ قراره دوباره با همه بچه ها یه ون بگیریم و بریم ابوظبی. خلاصه همه استرس گرفتن ویزا یه طرف، اینکه کسانی رو ملاقات می کنی که فقط توی اینترنت، اونم با اسم مستعارشون می شناختیشون خیلی جالبه و من واقعا از آشنایی با دوستای خوب مهاجر سرا خوشحال شدم.دعا کنین کسی دست خالی بر نگرده... ولی نهایتا صلاح زندگی هممون رو فقط خدا میدونه...
خداوندا مرا آن ده که آن به .....
همه موفق و شاد باشین... (فقط یه توصیه به دوستای سالهای بعد: حتما اگر کلیرنستون نیومد مثل ما، هفته آخر سفارت باشین... من فکر نمی کنم سفارت به خودش زحمت بده و کسانی رو که ویزاهاشون آماده است ولی بدلیل اطلاع رسانی واقعا ضعیف سایت ، خبر ندارن ؛ مطلع کنند. بنابراین هرگز به سایت یا حتی مکالمه تلفنی تکیه نکنین و در سفارت حضوری پیگیر کارتون باشین.)
خداوندا مرا آن ده که آن به .....
همه موفق و شاد باشین... (فقط یه توصیه به دوستای سالهای بعد: حتما اگر کلیرنستون نیومد مثل ما، هفته آخر سفارت باشین... من فکر نمی کنم سفارت به خودش زحمت بده و کسانی رو که ویزاهاشون آماده است ولی بدلیل اطلاع رسانی واقعا ضعیف سایت ، خبر ندارن ؛ مطلع کنند. بنابراین هرگز به سایت یا حتی مکالمه تلفنی تکیه نکنین و در سفارت حضوری پیگیر کارتون باشین.)