2010-10-04 ساعت 00:55
(2010-10-04 ساعت 00:51)lale نوشته:سربازی در سپاه در 16 سال پیش(2010-10-04 ساعت 00:41)saeed53 نوشته:(2010-10-03 ساعت 17:05)bita-p نوشته:دوستان به نظر من هر نوع نقص وکمبود در مدارک تسلیمی به سفارت امکان بالا بردن ریسک در پروسه رو ایجاد میکنه الاوه بر اینکه بیتا گفتن برای افراد با خانواده مستلزم هزینه بیشتر میشود(2010-10-03 ساعت 16:02)User نوشته: يكي از برندگان 2011 پيشنهاد داده كه كساني كه احتمال مي دهند كليرنس جزيي از پروسه آنها هست، مي تونند آزمايش هاي پزشكي رو زمان مصاحبه انجام ندهند! اجازه دهند كليرنس كه آمد بعد اقدام به اينكار كنند.
هر چند كه من برنامه ريزي كرده ام براي سفرم، اما ممكن است تغيير بدهم برنامه رو و مديكال رو بگذارم براي بعد.
مزيت اين كار اين است كه اعتبار ويزا از زمان صدور مديكال است و فرد مدت زمان بيشتري در اختيار دارد براي وارد شدن به خاك مقصد.
دوستان مي توانند اين گزينه را نيز مد نظر داشته باشند.
يوزر عزيز اين پيشنهاد براي كساني كه مجرد هستند مناسبه ولي براي كساني كه با همسر و بچه هاشون براي مصاحبه ميروند به صرفه نيست.چون يكبار براي مصاحبه همگي بايد بروند يكبار هم براي مديكال.پس هزينه هاي بليت و هتل و سفر براي همه افراد خانواده دوبرابر ميشود.در حاليكه اگر هنگام مصاحبه همگي براي مديكال بروند .اگر كلير هم بخورند فقط يك نفر از افراد خانواده با در دست داشتن پاسپورت بقيه به سفارت مراجعه ميكنه.
موافق باشین
من به شخصه برای شما ناراحت شدم و گزارشهای زیباتونو فراموش نمیکنم
فکر میکنید چرا کلییر شما طولانی شد