2010-10-11 ساعت 03:03
شما ویزا را هنوز دریافت نکرده اید؟یا هنوز اقدام نکرده اید؟ تصور من این بود که فقط منتظر صدور ویزای خانوادگی هستید!
اگر حتا هنوز برای دریافت ویزای خانوادگی اقدام نکرده اید پس کیس شما هیــچ تفاوتی با کیس های عادی ندارد. ویزای لاتری ساده ترین و سریعترین پروسه صدور را دارد. بهتر است همین گزینه را دنبال کنید.
از یک ماه قبل با مراجعه به سایت دکتر اونگان وقت بگیرید. برای دو روز کاری قبل از مصاحبه وقت بگیرید (اگر فرزند زیر 12 سال دارید 3 روز کاری قبل از مصاحبه-یک شنبه ها تعطیل است-)
بی لینک زیر در امشای من مراجعه کنید: چه مدارکی برای آنکارا ارسال کنیم
اگر حتا هنوز برای دریافت ویزای خانوادگی اقدام نکرده اید پس کیس شما هیــچ تفاوتی با کیس های عادی ندارد. ویزای لاتری ساده ترین و سریعترین پروسه صدور را دارد. بهتر است همین گزینه را دنبال کنید.
(2010-10-11 ساعت 00:40)shivah نوشته: دوستان من از چند نفر پرسیدم گفتن نمیشه قبل از مصاحبه برای ویزای دیگه ای اقدام کرد.
گیج شدم اساسی....
از یک ماه قبل با مراجعه به سایت دکتر اونگان وقت بگیرید. برای دو روز کاری قبل از مصاحبه وقت بگیرید (اگر فرزند زیر 12 سال دارید 3 روز کاری قبل از مصاحبه-یک شنبه ها تعطیل است-)
بی لینک زیر در امشای من مراجعه کنید: چه مدارکی برای آنکارا ارسال کنیم
(2010-10-11 ساعت 01:24)saman.saman نوشته: سلام من آبان ماه مصاحبه دارم ممنون میشم بگید چه موقع وقت دکتر بگیرم؟کپی مدارک پزشکی رو که برای سفارت نباید بفرستم؟