کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-10-25 ساعت 22:47)b!ta نوشته:  
(2010-10-25 ساعت 19:25)satusa نوشته:  دوستان بدون كيس نامبر
يه كاربر جديد (era_ebra_dr) اعلام كرده كه در تاريخ 30 مهر نامه قبولي رو دريافت كرده.!!
اگه نامه صحت داشته باشه يه روزنه اميدي داره پيدا ميشه.

سلام دوستان
من با era_ebra_dr صحبت کردم ازشون در مورد نامه پرسیدم ایشون گفتند که تاریخ نامه 3 می هست و نامه را توی صندوق پستی خونشون پیدا کردند ،نامه بارون خورده و بعضی خطوط آن هم به این دلیل مخدوش شده.
یعنی اینکه این نامه دوباره ارسال نشده و همون نامه ی اوله که دیر به دستشون رسیده.متاسفانه باز موضوع پست مطرح میشه اینکه کوتاهی کردند در امانت داری.
تصور میکنم حتی اگه قبلا پیگیری کردید باز هم پیگیری کنید چون با توجه به تجربه ی این دوستمون هنوز احتمال رسیدن نامه ی اول هست.

بیتا خانم

تشکر از اینکه با ایشون صحبت کردید.

طبق گفته ایشون الان ما مطمئن شدیم که کی سی سی نامه را دوباره نفرستاده و نامه، همان نامه اول است. اما اگر دسترسی به ایشون برایتان امکان پذیر است لطف کنید بپرسید تاریخ پست ایران بر روی پاکت چه زمانی هستش؟

خیلی مهم است که این نامه تاریخ 4 ماه قبل پست ایران بر روی آن خورده یا نه مثلاً 10 روز پیش.

در هر صورت آنچه مسلم است، کی سی سی نامه را سر وقت ارسال کرده و نامه مجدد در کار نیست. پس اگر کوتاهی ان خانم یا آقا را در چک کردن صندوق پستشون بگذاریم کنار، موضوع بر می گرده به اداره پست ( البته میگم اگر ایشون مدت ها صندوق پست زا چک نکرده باشن که بحث دیگرست )

ممنون میشیم اگر این سوال را بپرسید.

اما سالار جان، نمی دونم والا، اما دوستان ای کاش نام این مامور ها رابشه پرسید که حداقل برای تاکید بیشتر، افراد دیگری هم با آن صحبت کرده و ثبات حرف کی سی سی را سنجید.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: satusa

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط sorooshii - 2010-10-26 ساعت 00:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان