(2010-11-09 ساعت 19:36)yami نوشته: با تشکر از مگا جان و ایمان جانکیس من ازدواجی هست ولی ازم ترجمه امدارک نخواستن
من حدس میزنم که دلیل تقاضای یک سری اضافی از ترجمه مدارک در موقع مصاحبه, "ازدواجی بودن نوع ویزا" شما هست (که مستقیماً به گرین کارت ختم میشه).
من که در این انجمن از بچه های ویزای نامزدی همچین چیزی نشنیدم؟! و در مورد اونها ظاهراً به همون یک نسخه ترجمه مدارک ارسالی به آنکارا کفایت شده.
بچه های ویزای نامزدی که جدیداً مصاحبه کردند, لطف کنن در صورتی که از اونها هم یک نسخه دیگه از ترجمه مدارک در موقع مصاحبه (جدای از اونی که قبلش به سفارت در آنکارا فرستادن) خواسته شده به ما اطلاع بدن.
خیلی متشکرم
در واقع به نظر من اون خانمی که شماره میده ازت میپرسه فلان مدرک داری اگر داشته باشی بهش میدی ولی شاید حتما داشتنش هم لزومی نداشته باشه مثلا از من پرسید ترجمه شناسنامه و سند ازدواج؟ منم گفتم قبلا ترجمه رو فرستادم الان اصل رو آوردم چیزی دیگه نگفت و آفیسر مصاحبه کننده هم ازم چیزی نخواست در این رابطه
اون خانمه هر چی بهش بدی ازت میگیره مثلا من اسپانسر شوهرم هست ولی مدارک اسپانسر دوم هم که خواهر بود برده بودم (با اینکه لازم نبود)گفتم اینو هم بدم؟ گفت میخوای بده بذارم رو پرونده. خلاصه اینکه این خانم دل نمیشکونه هر چی بدی ازت میگیره