(2010-11-11 ساعت 22:37)rayan.s نوشته:(2010-11-11 ساعت 22:14)smsaipa نوشته: رایان عزیز
و بقیه دوستان
سلام
مطالبی که فری فری عزیز به سوال گذاشتن خیلی مهمه و مخصوصاً اگه پولی ببریم امریکا و تو فرودگاه اونجا به مشکلی بخوریم (مالیات یا توقیف پول یا حتی دردسرهایی که ممکنه برای خودمون پیش بیاد)
اگر یادتون باشه در مستند اعلام موجودی بانکی ذر ایران هم قرار و پیشنهاد می شد که خیلی ریاد اگرم داریم اعلام نکنیم تا مشکوک نباشه که چطور اینقدر پول تو حسابمونه.
اطلاعات شفاهی من درمورد سوالات فری فری با اطلاعات شما کمی متفاوته و میخوام از دوستانی که این مرحله رو پشت سر گذاشتند بخواهیم که اطلاعات صحیح و مستند خودشون رو بهمون بدهند.
دوست عزیز؛من اگه به جوابام شک داشتم نمینوشتم من دو تا از دوستم امسال رفتن آمریکا که سرمایه شان حداقل چند میلیون دلار بوده و ضمنا" یکی از راههای مهاجرت به آمریکا سرمایه گذاری 500 هزار دلاریه پس کسی کاری نداره شما از کجا پول میارید اگه قرار باشه بگی ایران پول ندارم با 10-15 هزار دلار که میبری میخوای زندگی کنی؟ ضمنا" شرط ارسال پول از ایران که به دردسر نخورید اعلام روز وروده. متاسفانه در برخی ارسالها میگن نمی تونید بالای 10هزار دلار با خودتان ببرید آمریکا که اینم غلطه و شما اگه موقع ورود اعلام کنید چقدر پول همراه دارید کسی کاری باهاتون نداره. و ضمنا" مگه پولدار بودن در ایران یا هر کشور دیگری یعنی خلاف کار بودن؟ موفق باشید
رایان عزیز سلام
من اصلاً منظورم این نبود که شما اشتباه گفتید یا به حرفتون اطمینان نداشتید. اگر اینطور برداشت کردید معذرت میخوام.
منظور کلی من اینه که دوستان عمدتاً از منابع مختلفی اطلاعات رو ارائه می کنند. یا شنیدند ، یا تجربه کردند و یا از مستند دقیق قانونیش مطلعند.
منظورم اینه که در مواردی که خیلی مهمه خوبه فقط اطلاعات از نوع سوم رو استفاده کنیم و حتی منبع اطلاعاتمون رو ذکر کنیم. اینجوری اعتبار مهاجرسرا هم حفظ و حتی افزوده میشه.
در هر حال هم عذر میخوام و هم ممنونم .
درست مثل کار خوبی که هستی عزیز در همین موضوع انجام دادند
پیروز باشید :-)
شماره : 2011AS00009xxx
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً
تاریخ نامه قبولی: April 28, 2010
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 28, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 10,2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 9 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر

تاریخ دریافت کلیرنس: 25 فوریه 2011 (85 روز)
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 2.5 میلیون حدوداً