کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
گرین کارت من دیروز بعد از 16 روز از ورود اومد آخیش دیگه خیالم راحت شد آخه تو فرودگاه موقعی که پاکتم رو باز کرده بود می گفت یه چیزی رو برات نگذاشتن تو پاکتت، منم نگران بودم نکنه مشکل ایجاد بشه و طول بکشه که شکر خدا اینطور نشد.
بد هم نیست که بگم فرودگاه سانفرانسیسکو بسیار عالی بود و با دو تا پلیس خیلی مهربون و خوش برخورد مواجه بودم و اینقدر خوب برخورد کردن که حس کردم اینا فقط منتظر من بودند و چقدر از آمدن من خوشحال شدند Wink خلاصه کم مونده بود آخرش موقع welcome گویی برم بغلش کنم Big Grin ، کلا شاید از زمان پیاده شدن تا بیرون اومدنم از فرودگاه نیم ساعت هم طول نکشید.
فرودگاه لندن هم بد نبود فقط یک مورد به خاطر یک کرم 15 میلی تمام ساک دستیم رو ریخت بیرون، من راجع به ممنوعیت مایعات بیشتر از 30 میلی می دونستم ولی گویا هرگونه مایع یا کرم آرایشی رو با هر حجمی باید جداگانه در یک نایلون بگذارید، در موقع ورود به آخرین سالن پیش از سوار شدن به هواپیما هم به خاطر پاس ایرانی به یک ورودی خاص دیگه ای هدایت شدم که البته با برخورد خوبشون هیچکدوم چندان اذیتی محسوب نشدند.
اما موقع خروج از ایران اونجا که گذرنامه و عوارض خروج رو چک می کنند کلی گیر داده بود به ویزام، ده دقیقه ای حسابی نگاه می کرد بهش و هی سوال می کرد که کی ویزا گرفتی، دقیقا چه روزی؟ چطوری؟ ویزای چیه این؟ از کجا گرفتی؟ و چقدر پول دادی بابت ویزا؟!!! خیلی تعجب کردم، نمی دونم کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته یا نه؟
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان: frozen mind ، R.F ، mina_s ، sanaz2010 ، kianoush ، king_of_sky ، بنيتا ، hamed_gh ، farzad24 ، Eskandari ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط Nilmah - 2010-11-20 ساعت 05:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: