کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-11-30 ساعت 12:09)rezakln نوشته:  سلام من یک پیشنهاد دارم . دوستانی که یک ضرب ویزا گرفتن بنویسن چه شرایطی داشتن(رشته تحصیلی مدرک شغل به طور کلی چه شرایطی این عزیزان داشتن که یک ضرب گرفتن)شرایط آن ها رو کنار هم قرار بدیم ببینیم چه چیزهایی مهم است به چه کسانی می تونن یک ضرب ویزا بگیرن یا به چه کسانی کلیرنس میخوره به چه کسانی نمی خوره و چرا؟این جوری شاید بتونیم اطلاعاتی راجب کلیرنس در بیاریم یا حتی برای خودمون این موضوع رو پیش بینی کنیم(یک ضرب میگیریم یا نه) و خودمون رو از همه نظر(روحی و ...)آماده کنیم
ممنون

سلام
چیزی که توی 10 روزی که ترکیه بودم متوجه شدم این بود که افرادی که اصلا کار نکردند شانس بیشتری برای گرفتن ویزای یک ضرب دارند. این شانس برای خانم ها بیشتره چون سربازی نمیرن.
من با خیلی ها صحبت کردم و شرایطشون رو پرسیدم.
اونجا همراه ما یه آقایی به نام نیما بودن که ایشون هم لاتاری بودند و همون روزی که مامان و بابای من مصاحبه داشتن، ایشون هم مصاحیه داشتن. ایشون فوق لیسانس گرافیکشون رو از استرالیا گرفته بودن و مدتی بود که ایران زندگی می کردن. موردشون واقعا عجیب بود، به ایشون علاوه بر کاغذ آبی که مربوط به کلیرنس بود یه کاغذ دیگه ای هم داده بودن که روش نوشته شده بود ویزای مشروط. اگه دوستان کسی همچین موردی شنیده توضیح بده جریان این برگه چیه. شاید از نگرانی ایشون کم بشه.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، emankh101 ، rezakln ، saman33 ، Linspire ، mr.amir

پیام‌های این موضوع
سفر به ترکیه - توسط msharif8665 - 2010-11-29 ساعت 03:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط msharif8665 - 2010-12-02 ساعت 02:03

کاربران در حال بازدید این موضوع: