2010-12-19 ساعت 15:14
(2010-12-18 ساعت 22:30)moraddad نوشته:شما می تونی اینو با یه ایمیل از سفارت بپرسی. اینجوری خیالت راحتتره.به نظر منم ارزش داره چون به هر حال یه نوع تامین مالیه و ممکنه قبول کنن...(2010-12-18 ساعت 16:34)yas نوشته:(2010-12-18 ساعت 15:11)moraddad نوشته:(2010-12-18 ساعت 12:52)yas نوشته:(2010-12-18 ساعت 08:49)moraddad نوشته: سلام. کسی میدونه اگه از یک دانشگاه پذیرش داشته باشیم روز مصاحبه ارائه کنیم بهتره یا نه؟ تو زمان کلیرنس هم فرقی داره؟
منظورتون پذیرش و ویزای دانشجوییه؟ یا فقط پذیرش و دعوت به مصاحبه؟
من به احتمال زیاد برای پاییز 2011 برا دکتری میتونم پذیرش با fund بگیرم. با توجه به کیس نامبرم نمیدونم تا ویزا بگیرم به اول sep میرسم یا نه. سوال من اینه که اگه fund بگیرم خودش نوعی اسپانسر میشه؟ یا به قول دوستمون برخورد دانشجویی میشه و بدتره؟
اصلا پروسه مصاحبه دانشجویی و اقامتی 2 چیز کاملا جداگانه است.
شما در مصاحبه دانشجویی باید آفیسر رو قانع کنین که توان مالی چند سال درس خوندن رو دارین اما حتما بعد از اتمام تحصیل برمی گردین در صورتیکه برای ویزای مهاجرتی باید توان مهاجرت رو اثبات کنین.
به نظر شخصی من نشون دادن پذیرش در مصاحبه مهاجرت کار کاملا بی ربطیه و تاثیری نداره اصلا کسی که مدارک رو ازتون میگیره مدارک بی ربط رو قبول نمیکنه.
البته اگر برای پذیرش گرفتن عجله ندارین بهتره صبر کنید تا بعد از مهاجرت به عنوان permanent resident با شهریه کمتر و شانس قبولی در دانشگاه های بهتر اقدام کنید. چون اگر الان اقدام کنید از سهمیه International که تعدادش در دانشگاه ها محدوده و رقابت بین دانشجوها از همه جای دنیاست باید وارد بشین اما در صورت permanent resident بودن فقط باید با دانشجوهای آمریکایی رقابت کنید. برای همین شانس قبولیتون بالاتر میره.
این لینک رو هم ببینید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=8&page=2
ممنون از جوابت
من شانس خودمو امتحان میکنم. مهم اینه یه استادی پیدا شده که منو به عنوان دانشجو میخواد و حاضره fund خوبی بده. بخشی از سوال من این بود که شاید I-20 و میزان Fund ،کمکی به مدارک مالی برای من که اسپانسر ندارم باشه. وگرنه حرف شما منطقیه که به مدارک مورد نیاز مهاجرین ربطی پیدا نمیکنه
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند