2010-12-27 ساعت 12:47
(2010-12-27 ساعت 12:21)oghab نوشته: با سلام به دوستان .
free عزيز با شما موافق هستم . ولي بايد قدري به اين هموطن عزيز حق داد . چرا كه شايد مثل من توانايي درستي براي استفاده از اين امكان بحث را ندارد . چرا كه در اينجا من مي پرسم چطوري در انكارا برم سفارت همه با جان دل توضيح مي دهند . اقا اگه مي خواي مجردي بري اينطوري و متاهلي اينطوري . يعني يك سوال مشخص و يك پاسخ مشخص و خيلي صريح و شفاف و بدون سركاري جمعا با صداقت پاسخ مي شنوي .
در صورتي اگر در دفتر وكالت فلاني بري و بابت اين سوال يك ساعت ناقابل 30000تومان هم بدهي طرف اينقدر برايت داستان مي بافد كه اخر از كرده خودت پشيمان مي شوي .
حال چه اشكال دارد اقا بيايد يك تايپك جدا گانه باز كنيد تحت عنوان : انگيزه شما از مهاجرت چيست ؟ ايا فكرهاتون كرديد ؟ در انجا حلوا و شله زرد وسط خيابان زوري پخش نمي كنند . بجز انگليس . ايا توانايي - انگيزه بالا - زبان - مهارت - جسمي - غربت - ارتباط - كار - تحصيل - فرزندان - خانواده - و غيره را داريد .؟ بفرماييد . تا اين دوستمان teshinz بياد و نظرات مستند و منطقي خودش را شفاف عرضه كند .
سلام
حالا بیایید و برای کمک به دوستانی که در امریکا هستند و فعلا نتوانستند موقعیت خود را تثبیت کنند و دچار مشکلات اولیه مهاجرتند و نگرانی کمی هم ندارند از جمله پیدا کردن شغل مناسب که بتوانند هزینه های اولیه زندگی کردن را جبران کنند و نخواهند از اندوخته خرج کنند و برای خود چشم اندازی روشن داشته باشند کمک کنیم. من با شما موافق هستم کنون شمار زیادی از هم میهن های عزیز در اینجا آرزوی رفتن دارند و شماری نیز آنجا هستند پس ما می توانیم یک تاپیک بسازیم و در این تاپیک افرادی که توانایی دارند در هر ایالتی که هستند با هر امکاناتی که دارند آنها را به اشتراک بگذارند و با دادن آدرس، تلفن و ... راهنمایی و کمک کنند. من در این میان از دوستانی که قصد دارند در این قسمت وارد شوند خواهش می کنم با هر سطحی از توانایی وارد شوند و خصوصا آنهایی که در حال حاضر در امریکا هستند.