2010-12-30 ساعت 09:30
(2010-12-29 ساعت 00:55)mojgank نوشته: تجربه ای که من راجع به تغییر آدرس داشتم رو می گم شاید کسی مشکل من رو داشته باشه و براش مفید باشه.
افسر توی فرودگاه آدرس من رو تغییر نداد و گفت از سایت اقدام کن من هم همین کار رو کردم و یک شماره پیگیری هم گرفتم ولی همه نامه ها و گرین کارت به آدرس قبلی رفت.
به نظرم روال کارشون به این ترتیب هست که نامه رسید مدارک و خوشامدگویی به همون آدرس اول میره و اگه مشخصات فرد یا آدرس یا ..... که مربوط به گرین کارت هست و در دو تا نامه ای که گفتم اشتباه ثبت شده باید با شماره هایی که تو نامه ها اعلام شده تماس بگیریم و اعلام کنیم . برای تغییر ادرس هم باید از طریق سایت اقدام کرد و بعد از دریافت نامه ها با اداره مهاجرت تماس بگیریم و شماره A number و RECIPT NUMBER و شماره ثبت تغییر ادرس در سایت رو اعلام کنیم تا گرین کارت به آدرس جدید بیاد.
سلام
مژگان عزیز, ببخشید من منظورتونو متوجه نشدم, ما آدرسی که قرار بود بریم و نرفتیم رو در فرودگاه مقصدمون, تغییر دادیم..........خود افسر مربوطه هم در فرمهای ما آدرس جدید رو وارد کرد, اما چیز دیگه ای نگفت, ما ازش پرسیدیم که کار دیگه ای باید انجام بدیم یا نه که گفت نه, اما از اونجا که می ترسم گرین کارتمون به آدرس جدید نیاد میخوام بدونم آدرسی که شما میگین باید بریم چیه و اگه ممکنه اونو بنویسید, اینترنیه دیگه؟! مرسی
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :