کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-01-05 ساعت 00:20)یاشار و ماری نوشته:  
(2011-01-04 ساعت 22:59)satusa نوشته:  سلام
صرافی های آنکارا و یا بانک اونجا ریال رو با چه نرخی به لیر تبدیل می کنند؟ اصلا ریال تحویل می گیرند؟ حداقل میشه برای هزینه های متفرقه اونجا و یا خرید اینکار رو کرد.
کسی از بچه ها اخیرا اونجا ریال change کرده؟
فکر کنم با این شرایط ارزی، دلارهای بانکی رو نگه داریم بعدا بیشتر به درد بخوره.
صرافی ها هم وقتی که بهشون میگی دلار داری، چنان جواب می دن که انگار می خوای ازشون مواد بگیری!
علیکم السلام
تا جایی که من میدونم اگه تراول نداشته باشی و 1000 تومنی و 2000 تومنی داشته باشی (5000 تومنی و 10000 تومنی رو نمی دونم) چنج می کنند. فکر می کنم ما تو ازمیر این کار رو کردیم. نرخش رو هم آن لاین برین اینجا ببینین. http://www.exchangerateusd.com/IRR
ویرایش: انگار این سایت به آی پی های ایرانی حساسیت دارد و به سرفه می افتد.
اگر به آن تکنولوژیهای کفرآمیزی که معلوم نمی کند شما از ایران هستید مجهز نیستید، عجالتا از فایل پیوست استفاده کنید.

من قیمت دقیقو نمی دونم ولی می دونم به صرفه نیست. حتما دلار بیارید و اینجا change کنید. فقط یه مقدار کم لیر ترکیه همراتون باشه. حتی اگه از صرافیهای ایران دلارو به قیمت امروز 1078 بگیرید و اینجا change کنید قیمت لیر پای شما 700تومان می افته در صورتی که صرافی های تهران لیرو حدود 750تومان می دن. حالا من فردا نرخ تبدیل ریال به دلارو اینجا توی آنکارا می پرسم... و یه نکته دیگه: دوستانی که میان آنکارا واسه تبدیل پول فقط برن صرافی چون که بانک 3%کمیسیون می گیره...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: emankh101 ، armido ، satusa

پیام‌های این موضوع
سفر به ترکیه - توسط msharif8665 - 2010-11-29 ساعت 03:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط saman33 - 2011-01-05 ساعت 03:14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان