(2011-01-07 ساعت 02:36)free_free نوشته:(2011-01-07 ساعت 02:10)saman33 نوشته:(2011-01-07 ساعت 02:01)AmericanHamid نوشته:اشتباه نکن دیگه اینا معجزست. علم که پیشرفت می کنه ما می فهمیم که فری فری چی میگه...(2011-01-06 ساعت 23:35)free_free نوشته: راستش رو بخواین حالا که خوب فکر میکنم میبینم چند وقت پیش آیه ای نازل شده بود که من فراموش کردم خدمت دوستان تلاوت کنم هر چند که دچند تن از اصحاب مهاجرسرا اون رو رو پوست آهو نوشتن که محفوظ بمونهدرود بر فری فری عزیز
ان الذین صبرو بما اصابتهم البولتن و لم یجیکو ابدا اولئک هم المفلحون
(( همانا کسانی که از برای بولتن ها صبر پیشه کنند و جیک نزنند رستگاری شایسته آنهاست))
اینبار مچتو گرفتم . در شان نزول این آیه شک بسیار میرود چون با صحبتهای قبلی شما در تناقض است برادر.شمارا به ارسال شماره 920همین تاپیک حواله میدهم که شما چگونه با وعده و وعید قصد داشتید صدای جیک جیک مارو دربیارید ولی حالا میگید آیه اومده جیک نزنیم . فکر نمیکنید این آیه از طرف شیطان وحی شده باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمید جان اون ارسالی که میگی آیه نبود و ضمانت اجرایی نداره . اون یک روایت بود. بقول سامان معنی این آیه ها الان فهمیده نمیشه...شاید تو dv2200 یکمی بفهمن....
تیتر روزنامه های شنبه صبح :
"شخصی با نام مستعار free-free که ادعا میکرد بهش آیه نازل میشه توسط نیروهای گمنام ..... ..... دستگیر شد."
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .