2011-01-23 ساعت 22:28
(2011-01-22 ساعت 18:15)mr.amir نوشته:اخر نگفتی چه جوری با این هتل یا با لیدر تماس برقرارکرد شما فقط ادرس سایت را دادیدو ازمزایاش .ایااژانسهای ایرانی با این هتل قرارداد دارند(2011-01-22 ساعت 13:46)hossein93 نوشته:(2011-01-22 ساعت 09:36)mr.amir نوشته:امیر جان سلام تبریک فراوان دارم برای گرفتن یکضرب ویزا امیدوارم درکلیه امورزندگی موفق باشید .اشتباه اگر نکرده باشم شما درهتل گلد اقامت داشتید اگر راضی بودید لطف کنید مبلغ اطاق یک نفره را برام قیمت بگیرید. اگر امکانش هست برام رزرو کنید چون من برای اخذ ویزا یکشنبه 10 بهمن برای سه شب عازم انکارا هستم .ممنون میشم امروز به من جواب بدید(2011-01-22 ساعت 08:50)arshida نوشته: سلام ما فردا مي رويم آنكارا. پيش بيني آب و هوا نشان مي ده كه تقريبا بيشتر مناطق تركيه اين هفته همراه با بارندگي خواهد بود. پس چتر يادتون نره( هر چند كه ما تازه اسباب كشي كرديم خانه جديد و خودمون نمي دونيم چترامون كجاست) :d.
در هر صورت اميدورام كه آنكارا خيلي برف نيايد و سفارت تمام طول هفته باز باشه و كار همه بچه روي روال انجام بشه. ما را هم دعا كنيد.
این روزها صبحای آنکارا بسیار سرد هست حتما لباس گرم فراموش نشه . ولی تواین یک هفته که من آنکارا هستم بارندگی نشده . شما فردا میای و من فردا با همون پرواز برمیگردم امیدوارم شما هم مانند من یکضرب برنده قبول بشی. اگه خواستی چیزی بخری anka mall / ponara یادت نره اجناس خوبی داره و تخفیفات هم داره ( ایندیریم )
شاد موفق تندرست باشی
لیدر این هتل دوست من هست و بسیار کاربلد از قبل ایشون را میشناختم ایشون تمام کارهام را کرد اومد دنبالم از فرودگاه برد هتل و همینطور کارهای معاینه دکتر و مصاحبه تو سفارت با من بودن . خودش مدارکم را اول چک کرد . هتل گلد آنکارا الان شبی 60 دلار هست با صبحانه بسیار عالی و خوب بخور بخور .
http://www.ankaragoldhotel.com
سیستم گرمایش عالیه من الان تو اتاقم با شلوارک هستم و آستین کوتاه پس خیالت راحت . کانال trt3 اعلام کرد از امشب اکثر شهرمای ترکیه بارندگی آغاز میشه .
شاد باشید