salam bacheha
man modati naboodam va alan ke oomadam az khabaraie ke didam va shenidam kheyli kheyli khosh'hal shodam
bebakhshid ke fingilish minevisam,in system farsi nadare
be hameye doostani ke namehaye khodeshoon ro gereftan kheyli kheyli tabrik migam va omidvaram ke darja visa begirin
hamintor omidvaram va doa mikonam ke baghie ham harche zoodtar nameha ro begiran
--------------------
برای تبدیل به فارسی از بهنویس دات کام استفاده کنید.
--------------------
سلام بچها
من مدتی نبودام و الان که اومدم از خبرای که دیدم و شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم
ببخشید که فینگیلیش مینویسم،این سیستم فارسی نداره
به همهٔ دوستانی که نامهای خودشون رو گرفتن خیلی خیلی تبریک میگم و امیدوارم که درجا ویزا بگیرین
همینطور امیدوارم و دعا میکنم که بقیه هم هرچه زودتر نامها رو بگیرن
man modati naboodam va alan ke oomadam az khabaraie ke didam va shenidam kheyli kheyli khosh'hal shodam
bebakhshid ke fingilish minevisam,in system farsi nadare
be hameye doostani ke namehaye khodeshoon ro gereftan kheyli kheyli tabrik migam va omidvaram ke darja visa begirin
hamintor omidvaram va doa mikonam ke baghie ham harche zoodtar nameha ro begiran
--------------------
برای تبدیل به فارسی از بهنویس دات کام استفاده کنید.
--------------------
سلام بچها
من مدتی نبودام و الان که اومدم از خبرای که دیدم و شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم
ببخشید که فینگیلیش مینویسم،این سیستم فارسی نداره
به همهٔ دوستانی که نامهای خودشون رو گرفتن خیلی خیلی تبریک میگم و امیدوارم که درجا ویزا بگیرین
همینطور امیدوارم و دعا میکنم که بقیه هم هرچه زودتر نامها رو بگیرن
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا