(2011-02-07 ساعت 12:27)DLT نوشته: از آقای امیر خان و دوستان هم ممنون که اطلاعاتی در مورد پروازها و ... به بچه ها میدن.-----------------------------------------------------
اما هر کس به یه چیزهایی معتقده که برای خودش قابل احترامه.من فکر میکنم در مورد پرواز خیلی دیگه داره بحث میشه.
یکی دوست داره با ایرفلوت بره،دیگری با امارات، اون یکی با لوفتهانزا،ترکیش،کی ال ام،بریتیش،ایران ایر،قطر و....
دوستان هر جور حال میکنین و راحتین و البته به بودجتون هم میخوره برین.
آن چه شرط بلاغت بود ما (دوستان)گفتیم، خواه پند گیر خواه ملال
اما یه نکته:فکر کنم این امیر اقا یا در سازمان هواپیمایی کار میکنه، یا توی آژانس،یا کارمن یاتا ست یا اینکه خلبانه بچه ها.
از این چند حالت خارج نیست
موفق باشین
چاکریم خواستم کاری کرده باشم .
من در کنار شغل خودم عضو هوانوردی ایران هستم و زمانی هم برای ک ال ام همون ایرلاین نازنین فعالیتی داشتم .
ای کاش پرواز ایران به آمریکا فراهم بود اگه به دوستان بگم ما هواپیماش هم داریم دروغ نگفتم ماهان 747 - 400 داره زمانی از تهران به منچستر / دوسلدرف / شانگهای / بانکوک میرفت که بدلیل تحریم فعلا زمینگیر هستن اگه قبلا آنها را دیده باشید روی 2 فروند آنها نوشته شده بود بلو اسکای که برای ماهان بود . عکس اواتار من اگه ببینید بوئینگ747 - 400 ماهان هست الان خوابه .
اگه میگم این ایرلاین بده یا اون خوبه نظرشخصیم هست زیاد دوستان سخت نگیرن زیاد حساس نباشید .
امیدوارم همه دوستان اول ویزاشون بگیرن بعد به سلامت به مقصدشون برسن