کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-02-13 ساعت 03:12)emankh101 نوشته:  
(2011-02-13 ساعت 01:19)mr.amir نوشته:  
(2011-02-13 ساعت 00:37)emankh101 نوشته:  دوستان امروز یکی از اقوام گفت که ظاهرا در چند روز اخیر از ورود هرگونه مواد غذایی و خشکبار (سبزی خشک، گردو، آجیل و پسته و ....) به خاک آمریکا جلوگیری می کنند.
لطفا دوستانی که در طی 1 هفته اخیر پرواز ورودی به آمریکا داشتند در این مورد توضیح بدن که آیا چنین چیزی وجود داشته یا نه؟؟؟....

----------------------------------------

جناب ایمان خان دوست گرامی .
درسته من امروز از لوفتهانزا سوال کردم گفتن ما میبریم ولی تو فرودگاه آمریکا ایراد میگیرن خوردنی تو فرودگاههای آمریکا ایراد میگیرن نمیشه ببری .
همینطور از اسپانسرم سوال کردم اونم همین حرف زد . شما از اون گزهای اصفهان هم نمیتونی ببری . Big Grin

آجیل . خشکبار . میوه . سبزیجات خشک . زعفران . زرشک . ممنوع هست . Big Grin ( هرچی از گلو بره پایین ممنوع هست ) Big Grin

دارو با نسخه پزشک ( حتما تاریخ میلادی ) آزاد هست میتونید ببرید .
پس اینطوری که یک چمدان بیشتر دنبالمون نبریم.... (اونم همش لباس)
من کلی مواد غذایی و خوردنی جور کرده بودم.
تازه خانم من کلی سفارش از اونطرف داده که مواد غذایی و خشکبار چی بخرم...

ایمان جان؛ موقع ورود ازتان سوال میکنند مواد غذایی همراه داری؟ اگر بگی بله و همشون وکییومن میگن ببینیم و خلاصه مشکلی نداره شاید مواد غذایی که همراه آشنا شما بوده وکییوم نبوده چون جواب ایرلاین به سوال شما آنچنان قابل اتکاء نیست .پس زحمت بکش از آشناتون سوال کن و نتیجه را هم به اطلاع ما برسان وگرنه اگه نشه لواشک برد آمریکا من یکی که بیخیال آمریکا میشمTongue

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101 ، R.F ، Lamborghini ، peyman74 ، abig ، California ، tata63

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط rayan.s - 2011-02-13 ساعت 10:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان