کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲
با سلام دوباره به دوستان مهاجرسرایی و اجازه مدیران ،
به علت تاخیر زیاد برای ارائه سایت جدول شرکت کنندگان معذرت خواهی می کنم و امیدوارم بدقولی منو بخشیده باشید واقعا گرفتار بودم و دنبال یه سری مسائل ...
سایت نسخه اولش تکمیل شد از لحاظ دریافت و ارسال داده و یکمی دیگه باید برنامه نویسی بشه ولی فعلا قابل استفاده است .
ار لحاظ گرافیکی میدونم خوب کار نکردم چون واقعا چشمام دیگه نمی کشید ( فکر کنم کوری رنگ گرفتم ) به همین خاطر فعلا مدارا کنید تا به فکر یه طراحی خوب باشم و یا اگر تخصصی در این زمینه دارید به من پیغام خصوصی بدید تا قسمتی از کار از دوش خسته من برداشه بشه :دی
خوب برسیم به توضیحات سایت : اول از همه اینو میگم که سایت نیاز به عضویت داره هم به خاطر مسائل امنیتی و هم به خاطر دریافت گزارشات و به روز رسانی در آینده نه چندان دور - دوم اینکه عضویت و خیلی خیلی ساده کار کردم تا به راحتی در سایت عضو شوید و خودم تایم گرفتم کلا بیست ثانیه هم نمیکشه اینو واسه تنبلایی مثل خودم میگم
بعد از ورود به سایت و عضویت وارد قسمت کنترل پنل شده و در این قسمت فیلدهای مهم که تفکیک شده هم هستن رو پر می کنید و دکمه ارسال را میزنید به همین راحتی، بعد از ارسال می بینید که داده شما قرار گرفته و وضعیت غیر فعال داره که مدیران به خاطر یکسری مسائل امنیتی و سانسورینگ اجازه اکتیو کردن را دارند . خوب حالا که جدول رو ارسال کردید میتونید اینکار رو برای دیگر دوستانی که می شناسید و امکان عضویت در سایت را ندارند نیز به راحتی مرحله قبل انجام بدهید . در صورتی که اطلاعات شما اشتباه وارد شد و یا نیاز به ویرایش داشت به راحتی می توانید روی گزینه ویرایش کلیک و اطلاعات را به روز رسانی کنید . با زدن دکمه * نیز اطلاعات جدول ورودی شما به کلی حذف می گردد .
راستی اگر مدیران مهاجرسرا صلاح میدونن برای اطلاع رسانی بهتر یه تایپیک با موضوع جمع آوری اطلاعات شرکت کنندگان 2012 ایجاد کنیم .
امیدوارم که بنده حقیر توانسته باشم یک کار مفید برای دوستان چشم انتظار انجام داده و قدمی برای اطلاع رسانی مهاجرت برداشته باشم .
در صورت پشتیبانی و حل مشکلات با جدول و ارسال نظر در همین مهاجرسرا به من پیغام خصوصی بدهید . با تشکر فراوان
آدرس ساب دامین فعلی جدول : http://mohajer.iranhps.com

سایه ها در هوای ابری خستگی در می کنند ... 2015 میشه که بشه
تشکر کنندگان: amiralid ، mavarfan ، lorecance ، usatravel ، Mana-M ، h18762000 ، mooj ، fahimeh88 ، fgh747 ، usa ، tonio_m2000 ، Snowman ، mehran61

پیام‌های این موضوع
RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - توسط hpsarvari - 2011-02-16 ساعت 22:36

کاربران در حال بازدید این موضوع: