کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-02-17 ساعت 12:17)mitr.p نوشته:  
(2011-02-17 ساعت 11:41)armido نوشته:  
(2011-02-17 ساعت 11:28)mitr.p نوشته:  دوستانی که میخواهند واکسن انفوللانزا فصلی و هپاتیت رو بزنند حواسشون باشه که این دو واکسن باید به طور همزمان زده بشه و یا اینکه به فاصله یک ماه از هم
ممنون دوست عزیز ولی ببخشید من متوجه نشدم ...دلیل خاصی داره از نظر پزشکی ؟

بله . از نظر پزشکی دو واکسن ویروسی یا باید به طور همزمان (هر کدام در یک بازو) تزریق بشه و یا اینکهحداقل به فاصله یک ماه. چون ممکنه بر روی هم تاثیر بذارند و بدن مختل بشه.
پس اگر میخواهید هر واکسنی که ویروسیه رو بزنید با هم بزنید تا در زمان بندیتون مشکل نشه
من اینجا انفولانزا رو مثال زدم چون الان اخراشه و زودتر بزنید که بعد از فصل زمستان پیدا نمیشه کرد
دوست عزیز
ممنون از توجهتون ، نکته جالبی بود ... منم نمیدونستم اما .... در مورد تزریق واکسنهایی که حاوی ویروس زنده هستند، فرمایش شما کاملا صحیحه.
"در صورتيکه واکسنهاي زنده ويروسي بطور همزمان مورد استفاده قرار نگيرد ، بايستي بين آنها حداقل يکماه فاصله باشد ."
ولی در مورد مثالتون ، من یه جستجویی کردم و دیدم واکسن هپاتیت B ، ویروس زنده نداره.
MMR و فلج اطفال و آنفلوانزا حاوی ویروسهای زنده هستن.
بنابراین با اجازه تون فرمایش شما رو تصحیح میکنم:

واکسنهای حاوی ویروس زنده (مثل MMR و فلج اطفال و آنفلوانزا ) رو یا همزمان با هم بزنید و یا حداقل به فاصله یک ماه از هم.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: tamanna ، rayan.s ، rozollina ، لیلا ج ، sepinod ، coming soon ، mitr.p ، javidk ، maaref ، Kaveh90 ، Sooshians

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط armido - 2011-02-17 ساعت 14:38

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان