(2011-02-17 ساعت 16:29)jam_14051 نوشته: سلام دوست عزیز
1) بله 2 سال می خونی
2) برخی دانشگاهها با کانادا و استرالیا ترانسفر دانشجو دارند حتی با اروپا- رفتن از طریق مالزی خیلی راحت تره
3) من توی UCTI درس می خونم که توی آی تی معروفه و با استرالیا و کانادا و فرانسه تبادل دانشجو داره خیلی از بچه ها هم تا حالا رفتن
4) حدود مالی یک میلیون تومن کل هزینه دانشکاه و هزینه زندگیت می شه خوابگاه متاهلی نیست معمولا افراد خودشون خونه میگیرن
5) قطعا کشورهای اروپایی و کانادا بهتر هستند ولی اینجا از ایران برای یادگیری زبان بهتره
6) بله بدون زبان هم میشه خود دانشگاه ازتون تست میگیره و اگه نیاز بود به موسسه زبان دانشگاه میرید
موفق باشید
خیلی ممنون از راهنمایی مفیدت دوست عزیز
1-حالا میشه محبت کنید بگید آیا بهترین دانشگاه برای IT همین UCTI هست یا دانشگاه دیگه ای . در ضمن من در یکی از سایتها خوندم محدودیت سنی هم وجود داره آیا اینچنین هست؟
2- آیا بهتره از این موسسه ها برای دریافت ویزا و تحصیل اقدام کنم یا خودم هم می تونم این کارو به راحتی انجام بدم
3- این تبادل دانشجو که فرمودید به چه صورته یعنی میشه بورسیه گرفت و حتی درخواست اقامت برای کشورهای کانادا یا استرالیا کرد-
4- تاریخ شروع سال تحصیلی به چه صورته . من زبانم در حد advance هست حدود نمره 5 در Ielts به نظر شما که اونجا زندگی می کنید از چه تاریخی بهتره برای اومدن اقدام کنم تا هم زبانم رو ok کنم هم برای دانشگاه
در ضمن آیا تا زمانی که زبانم در حد خیلی خوب نشه میتونم کلاسهای دانشگاه رو ثبت نام کنم و تحصیل کنم یا اینکه باید حتما ابتدا زبانم ok بشه و امتحانی رو پشت سر بزارم بعد بتونم درسهای دانشگاه رو شروع کنم
5- آیا این دانشگاه UCTI یک دانشگاه خصوصی یا دولتی و آیا مدرک فوق دیپلم IT که وزارت علوم ایران تایید کرده را قبول داره یا نه ؟ آیا دانشگاه بهتری در این زمینه هست یا نه. البته من بیشتر دوست دارم برنامه نویسی رو ادامه بدم تا IT
آیا 2 سال کفایت می کنه - با توجه به اینکه پس انداز من هم محدود هست و می خوام مجبور نشم به خاطر هزینه برگردم و تو ایران دوباره کار کنم
6- آیا اصلا میشه تو این کشور کار کرد یا نه . منظورم کار رسمی نیست کارهای متفرقه که کمک هزینه باشه. مثل مربی گری ورزشی تو باشگاه ها . یا کارهای پاره وقت دیگه
میدونم سئوالم زیاد و خیلی سپاس گذارم که محبت می کنید و پاسخ می گید امید وارم اومدم اونجا بتونم جبران کنم
ممنون