(2011-03-02 ساعت 14:11)User نوشته: علي جان من كه همينجا جواب دادم ديگه! گفتم كه هر جا بگيد من حاضرم! زمانشو خصوصي با بچه ها هماهنگ كنيد و به من هم اطلاع بديد!
خوب پس حالا که دیگه یوزر OK داده، نصفه کارا حله!
من با افتخار می تونم مسئولیت هماهنگی رو به عهده بگیرم.
دوستان می تونند نظراتشون رو برای زمان و مکان اعلام کنند تا یکی دو روز دیگه MHM هم کیسشو گرفت قبل از اینکه رایان بره اونوره آب مهمونی رو ترتیب بدیم.
(2011-03-02 ساعت 14:43)pefa نوشته:(2011-03-02 ساعت 14:09)farnaz82 نوشته:(2011-03-02 ساعت 13:32)pefa نوشته: مساله خواست شما نیست.
بحث هدف ایجاد این تاپیک هاست
تخلیه ی روحی ما کمکی به دیگران نمی کنه. اینجا رو شلوق میکنه و کسی که دنبال یه نمونه نامه ست، ممکنه پیداش نکنه و حجم سوالات تکراری رو بالا میبره.
به همین علت این تاپیک الان به 70 صفحه رسیده
فکر نکنم گذر هیچکس به اینجا بیوفته دیگه خدا را شکر
فعلا که گذر من همینجاست.
جواب برای من اومده که :
[font=Verdana]Thank you for your inquiry.[/font]
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
دوباره با کنفرمیشن نامبر و اشاره به ترتیب نام و نام خانوادگی فرستادم تا ببینم این بار چی میشه.
حس می کنم مشکل از تنظیمات ایمیلم بود که Replay to آدرسش رو جای دیگه ای ست کرده بودم(سهوا).
و در واقع اونا به ایمیلی که ذکر کرده بودم Replay نکرده بودن و پیش خودشون گفته باشن مشکوکه!
pefa شما هنوز کیس نامبر نگرفتی؟
من فکر می کردم فقط MHM باقی مونده؟
طبق تاکید خود KCC شما فقط کافیه این اطلاعات رو بفرستید
*Full name
*Date of birth
*Email Address used at the time of entry
یه نظر می رسه سرشون خلوته این روزا، امروز بفرستید، تا فردا ایشالا پاسخ می دند، امیدوارم کیس پایینی داشته باشی.
جای نگرونی نیست، سروش هم مشکل ایمیل داشت ولی خوشبختانه پاسخشو با یه کیس خوب گرفت، بد نیست با اون هم یه مشورت کنی.