2009-05-04 ساعت 03:18
melody نوشته: سلام. امیدوارم که همگی خوب باشید. من همین امروز با مهاجرسرا آشنا شدم و متاسفانه تازه اینجا فهمیدم که در ویزای نامزدی هم FBI check یا همون clearance هست
میشه لطفا منو راهنمایی کنین؟ به خصوص کسایی که جدیدا ( یعنی توی 2009) مصاحبه داشتن. من یه ایمیل از سفرت توی آنکارا گرفتم که بهم وقت مصاحبه برای August داده ولی قبل از اون توی instruction for K1 visas که مدارک رو از روی اون آماده کردم و فرستادم هیچ جا حرفی از FBI check نزده و فقط گفته که برای بعضی از case ها ممکنه administrative process لازم باشه که اون هم بستگی به نوع case مدت زمانی طول میکشه....حتی یه ایمیل دیگه هم بهشون دادم و پرسیدم که این قضیه بعد از مصاحبه چقدر ممکنه طول بکشه چون من می خوام بلیط برگشتم یه ایران رو ok کنم؟ که اونا هم جواب دادن که معمولا تا قبل از مصاحبه انجام میشه ولی بعضی case ها طولانی تر میشه.......حالا با این حساب آیا واقعا من باید بعد از مصاحبه منتظر clearance بشینم؟ ما حتی برنامه عروسیمون در ایران رو هم چیدیم به هوای اینکه ویزا رو تا 3 روز بعد از مصاحبه میگیریم،گفتیم اگر هم تا اون موقع ندادن میایم ایران عروسی میگیریم و بعدش برمیگردیم که ویزا رو بگیریم.
خواهشا منو راهنمایی کنین که واقعا گیج شدم و اینجوری همه برنامه هامون به هم میخوره
کلرنس شتری هست که دمه خونه همه میشینه. من 2 ماه پیش از آنکارا ویزا نامزدی گرفتم.بار اول که رفتم بجز مشکل نقص پروندم گفتن بعد از اینکه شماره کیس رو اعلام کردن و FBI-check من بیاد دوباره بیام که از شانس من کلرنس همون روز تو سایت آمد منم سری دوم با پرونده کامل شده ام رفتم و خدا رو شکر تموم شد.اما همونجا تو هتل کیس های شبیه من بود که 3-4 ماه صبر کرده بودن.اینجوری که من فهمیدم همه چیز سفارت قانون مشخص داره جز امدن کلرنس ها.اصلا نمیشه روش حساب کرد! بازهم شما میتونید محکم کاری کنید و سعی کنید تو شناسنامه شما ازدواج ثبت نشه.با اینکه احتمال اینکه ترجمه شناسنامه جدید از شما بخوان تقریبا صفره!