آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

سوال در مورد کپی از اصل مدارک و ترجمه
سلام دوستان

من 3 شنبه مصاحبه دارم و چند تا سوال داشتم:

1. در مورد اصل اصل مدارک و کپی از اونها وقتی ترجمه رو داشته باشی و همونطور که میدونید خود ترجمه یک نسخه کپی از اصل بهش الصاق شده. آیا بازم لازمه که از اصل کپی بگیریم؟

2.از ترجمه هم باید کپی گرفته بشه یا همون ترجمه رو بهشون بدم؟

3.از مدارک اسپانسر هم کپی باید گرفته بشه؟از فرم آی-134 چی؟اونم کپیش لازمه؟

ممنون میشم اگه زود پاسخ بدید
شماره کیس: ‎2009AS17XXX‎
نامه قبولی: ‎08 6th May‎
ارسال فرمهای سری اول: ‎9th Jun 08‎
کارنت: ‎9th Feb 09‎
نامه دوم: ‎09 20s Mar‎ از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: ‎09 31st Mar‎
مصاحبه: ‎09 14th April‎
کلیرنس و ویزا: ‎09 31st Aug‎ (پس از ‎130‎ روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: ‎09 16th Nov‎
دریافت گرین کارت: ‎09 22nd Dec‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎persia‎ عزیز
من از همه مدارک کپی اضافه گرفتم ولی نخواستند. فقط از ترجمه عقدنامه 2 سری خواستند که البته من یکسری داشتم ولی موردی پیش نیومد. همه کپی های اضافه رو برگردوندم.
فقط از شناسنامه و پاسپورت کپی اضافه داشته باش.
موفق باشی
در پناه حضرت دوست
رزا
Case Number: 2009AS115XX‎
تاریخ مصاحبه: ‎,March 16 , 2009‎
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر ‎: Aug 4, 2009‎
ورود به آمریکا: ‎Sep 7, 2009‎
خروج از آمریکا: ‎Nov, 2009 /‎ با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: ‎2011 , 16, Jul‎
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persia
‎persia‎ عزیز
در مورد اسپانسر هم من چون اسپانسر نداشتم نمیدونم
Case Number: 2009AS115XX‎
تاریخ مصاحبه: ‎,March 16 , 2009‎
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر ‎: Aug 4, 2009‎
ورود به آمریکا: ‎Sep 7, 2009‎
خروج از آمریکا: ‎Nov, 2009 /‎ با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: ‎2011 , 16, Jul‎
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persia
فرم ‎I 134‎ نیازی به مراحل اداری نداره و باید فقط دقیق کامل بشه
شماره کیس: ‎136XX‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
کنسولگری:Abu ‎Dahbi‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: ‎15April 2009‎
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر ‎2000000‎ تومان
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
saharm24 نوشته:
در سایت ابوظبی من فرم ‎I864‎ را دیدم. پس فقط فرم ‎I134‎ لازم است؟؟ اسپانسر من جدیدا کارشو از دست داده. می گید چه کار کنم؟؟؟ ایا میتوانم خودم اسپانسر خودم بشم و آن ‎partial‎ اسپانسر بشه؟؟؟؟ یا همسرش که اموال کمتر داره اسپانسر بشه؟ ممنون از کمکهاتون



‎saharm24‎
لازم نيست اسپانسر شما كار داشته باشه فقط فرم ‎I-134‎ را بايد با دقت پركنه و فرم مالياتي كه بسته به اينكه كارگر بوده يا كارفرما فرق مي كند كه مال ‎2008‎ را برايت بفرستد كافيست كه در آن زمان كار داشته است.
اگر از لحاظ مالي وضع خوبي داريد و پول زيادي در بانك داري و ملك يا چيزي به نام شماست مي تواني آنها را ترجمه كني و ببري شايد قبول كنند.
موفق باشيد
ما با هم كارنت شديم و شايد در سفارت همديگرو ببينيم ‎...‎
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان