سوال در مورد کپی از اصل مدارک و ترجمه
سلام دوستان

من 3 شنبه مصاحبه دارم و چند تا سوال داشتم:

1. در مورد اصل اصل مدارک و کپی از اونها وقتی ترجمه رو داشته باشی و همونطور که میدونید خود ترجمه یک نسخه کپی از اصل بهش الصاق شده. آیا بازم لازمه که از اصل کپی بگیریم؟

2.از ترجمه هم باید کپی گرفته بشه یا همون ترجمه رو بهشون بدم؟

3.از مدارک اسپانسر هم کپی باید گرفته بشه؟از فرم آی-134 چی؟اونم کپیش لازمه؟

ممنون میشم اگه زود پاسخ بدید
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
persia عزیز
من از همه مدارک کپی اضافه گرفتم ولی نخواستند. فقط از ترجمه عقدنامه 2 سری خواستند که البته من یکسری داشتم ولی موردی پیش نیومد. همه کپی های اضافه رو برگردوندم.
فقط از شناسنامه و پاسپورت کپی اضافه داشته باش.
موفق باشی
در پناه حضرت دوست
رزا
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persia
persia عزیز
در مورد اسپانسر هم من چون اسپانسر نداشتم نمیدونم
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: persia
فرم I 134 نیازی به مراحل اداری نداره و باید فقط دقیق کامل بشه
شماره کیس: 136XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
کنسولگری:Abu Dahbi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول;28May 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:10Feb 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Waiting
تاریخ مصاحبه:14Apr2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
دریافت ویزا: 15April 2009
جمع تقریبی هزینه ها:هر نفر 2000000 تومان
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
saharm24 نوشته: در سایت ابوظبی من فرم I864 را دیدم. پس فقط فرم I134 لازم است؟؟ اسپانسر من جدیدا کارشو از دست داده. می گید چه کار کنم؟؟؟ ایا میتوانم خودم اسپانسر خودم بشم و آن partial اسپانسر بشه؟؟؟؟ یا همسرش که اموال کمتر داره اسپانسر بشه؟ ممنون از کمکهاتون


saharm24
لازم نيست اسپانسر شما كار داشته باشه فقط فرم I-134 را بايد با دقت پركنه و فرم مالياتي كه بسته به اينكه كارگر بوده يا كارفرما فرق مي كند كه مال 2008 را برايت بفرستد كافيست كه در آن زمان كار داشته است.
اگر از لحاظ مالي وضع خوبي داريد و پول زيادي در بانك داري و ملك يا چيزي به نام شماست مي تواني آنها را ترجمه كني و ببري شايد قبول كنند.
موفق باشيد
ما با هم كارنت شديم و شايد در سفارت همديگرو ببينيم ...
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان