آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارك لازم براي افراد بدون اسپانسر
سلام
امروز بعد از 4 ماه اسپانسرم جا زد و گفت نمي تونه فرم ها رو برام پست كنه و هيچ دليلي هم نياورد و فكر نمي كنم ديگه بتونم كسي و پيدا كنم چون جون مصاحبه دارم . از دوستاني كه بدون اسپانسر رفتن مصاحبه و قبول شدن خواهش مي كنم بگن :
1- فقط سند خونه يا وكالت هم قبوله؟ تو وكالت دقيقا چي بايد نوشته بشه؟
2- سند بايد ارزش گذاري بشه يا نه؟
3- حساب بانكي براي 2 نفر چقدر باشه خوبه؟
و ‎.......‎
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
16 نفر اين پست رو ديدن، پس چرا كسي جواب نمي ده؟؟؟؟؟
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
hodaخانم اصلا" نگران نباشید.
اینهم جواب سوالاتون
1)سند خونه رو می برید ترجمه میکنید و مثل این که نیازی به ارزشگذاری نیست چون چند نفر از دوستان بدون ارزشگذاری ترجمه و سند رو به سفارت ارائه دادند و افسر هم قبول کرده است.در مورد وکالت چیز خاصی که نباید بنویسید وکالت یعنی این آقا از طرف من حق داره هر کاری دلش میخواد انجام بده اصلا" ببره خونه رو بفروشه.
2)میگن نیازی نیست چون ارزش خونه ها در تهران بالاست.
3)برای 2نفر 50 میلیون کافیه البته بعضی ها هم با کمتر از این مبلغ ویزا گرفتند .
و سوالات دیگر در خدمتیم.................
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: M!LAD
سلام ‎hoda‎
چون گله كرديد وگفتيد چرا كسي جوابتونو نمي ده ،با خودم گفتم منم تا جايي كه مي تونم در اين بحث نظر خودمو بدم با اينكه من كه از شما بدتر ،دو نفرو بهشون دل بسته بودم كه بتونن براي ساپورت كمكم كنن و تا فهميدن براي چي بهشون زنگ زدم برام آرزوي موفقيت كردن. خب شكايتي هم نيست . ويك وكيل كه روش خيلي حساب كرده بودم ولي تا پاي عمل رسيد جا زد.
من در آخر مثل شما هر چي حساب بانكي داشتم ويك سهام دولتي رو كه مال خودمه رو دادم ترجمه كردن ،ديگه باقيش با خداست واقبال.
فكر نكنم كاري باشه كه ديگه بتونم انجام بدم جز اميد به خدا واينكه روز مصاحبه كارمنداي سفارت رو فرم باشن.
هرچي مدرك مالي معتبر كه مال خودتونه رو بديد ترجمه كنن به جايي بر نمي خوره . فكر نكنم ارزش گذاري هم لازم باشه.
در آخر اينو از يك آدم كارشناس در امور مهاجرت نقل مي كنم كه بهش گفتم چرا يكسري از بچه ها ميرن وبعد 2 تا 3 روز ويزا ميگيرن وبعضي ها نه؟
بهم گفت شركت كننده هاي زير 21 سال كه مجرد باشن رو بهشون سريع ويزا ميدن وبقيه معمولن به پروندشون اف بي آي چك مي خوره.نظر شما در اينباره چيه؟؟؟
پيروز باشيد- التماس دعا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اسپانسر من مدارك مالي سال ‎2007‎ رو برام فرستاده بود كه چون من احتمالا جولاي ميرم ازش خواستم مدارك ‎2008‎ رو بفرسته.
ولي در مورد مدارك كار گفته كه شايد نتونه دوباره برام گواهي اشتغال بگيره. آيا مي تونم با همون گواهي اشتغال به كار سال ‎2008‎ برم
سفارت؟ اصلاً گواهي كار جزو مدارك هست در حالي كه من برگه مالياتي و فرم ‎I-134‎ رو داشته باشم؟
ممنون
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
voa نوشته:
در آخر اينو از يك آدم كارشناس در امور مهاجرت نقل مي كنم كه بهش گفتم چرا يكسري از بچه ها ميرن وبعد 2 تا 3 روز ويزا ميگيرن وبعضي ها نه؟
بهم گفت شركت كننده هاي زير 21 سال كه مجرد باشن رو بهشون سريع ويزا ميدن وبقيه معمولن به پروندشون اف بي آي چك مي خوره.نظر شما در اينباره چيه؟؟؟
پيروز باشيد- التماس دعا


با سلام
افراد زیر 21 سال کلا" بدون کلیرنس ویزا رو میگیرند ولی افراد بالای 21 سال بستگی به شغل و تحصیلاتشان دارد که آیا کلیرنس می خورند یا نه بر فرض اگر شخصی دیپلم داشته باشه و شغلش آزاد باشه مثلا" مغازه دار برای این شخص احتمال گرفتن ویزا بدون کلیرنس 99درصد هست.ولی یک شخصی لیسانس داره و یک شغل آزاد یا دولتی داشته باشه کلیرنس بهش میخوره بخصوص اگر کارش دولتی باشه که دیگه واویلا پس نتیجه میگیریم که تحصیلات و شغل در اف بی آی چک شدن خیلی تاثیر دارد.
پیروز باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
matrix نوشته:
سلام دوستان
اسپانسر من مدارك مالي سال ‎2007‎ رو برام فرستاده بود كه چون من احتمالا جولاي ميرم ازش خواستم مدارك ‎2008‎ رو بفرسته.
ولي در مورد مدارك كار گفته كه شايد نتونه دوباره برام گواهي اشتغال بگيره. آيا مي تونم با همون گواهي اشتغال به كار سال ‎2008‎ برم
سفارت؟ اصلاً گواهي كار جزو مدارك هست در حالي كه من برگه مالياتي و فرم ‎I-134‎ رو داشته باشم؟
ممنون

با سلام
اسپانسر شما خود اشتغال هستند یا در جایی مشغول به کار؟
اگر خود اشتغال هستند باید فرم مالیاتی ‎1040‎ رو براتون بفرستند و نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست.
ولی اگر اسپانسرتان در جایی مثلا" شرکتی مشغول به کار می باشند باید فرم مالیاتی W2رو براتون بفرستند و حتما" به گواهی اشتغال به کار از محل کار نیاز می باشد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
mohammad_usa نوشته:
matrix نوشته: سلام دوستان
اسپانسر من مدارك مالي سال ‎2007‎ رو برام فرستاده بود كه چون من احتمالا جولاي ميرم ازش خواستم مدارك ‎2008‎ رو بفرسته.
ولي در مورد مدارك كار گفته كه شايد نتونه دوباره برام گواهي اشتغال بگيره. آيا مي تونم با همون گواهي اشتغال به كار سال ‎2008‎ برم
سفارت؟ اصلاً گواهي كار جزو مدارك هست در حالي كه من برگه مالياتي و فرم ‎I-134‎ رو داشته باشم؟
ممنون

با سلام
اسپانسر شما خود اشتغال هستند یا در جایی مشغول به کار؟
اگر خود اشتغال هستند باید فرم مالیاتی ‎1040‎ رو براتون بفرستند و نیازی به گواهی اشتغال به کار نیست.
ولی اگر اسپانسرتان در جایی مثلا" شرکتی مشغول به کار می باشند باید فرم مالیاتی W2رو براتون بفرستند و حتما" به گواهی اشتغال به کار از محل کار نیاز می باشد.


ممنون محمد عزيز
خود اشتغال نيستند.
اگر تاريخ گواهي براي حدود ‎9/2008‎ باشه اشكالي داره؟ چون برگه مالياتي مربوط به ‎2008‎ يا اينكه حتماً گواهي فعلي اشتغال به كار لازمه؟
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
واقعا ممنونم از همه دوستاني كه جواب دادند و خيال من را تا حد زيادي راحت.
اميدوارم همه بدون مشكل و كليرنس ويزا بگيرن
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
matrix نوشته:
ممنون محمد عزيز
خود اشتغال نيستند.
اگر تاريخ گواهي براي حدود ‎9/2008‎ باشه اشكالي داره؟ چون برگه مالياتي مربوط به ‎2008‎ يا اينكه حتماً گواهي فعلي اشتغال به كار لازمه؟

به نظر من که اشکالی نداره مهم اینه که گواهی اشتغال به کار هست.اگر افسر به تاریخش گیر داد بگو من فکر نمی کردم تاریخش مهم باشه بخاطر همین زودتر گرفتم.ولی فکر نکنم مشکلی باشه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
يه سوال؟
اگر اسپانسر يكي فقط فرم ‎I134‎ و برگه مالياتي رو بفرسته قابل قبوله يا نه حتما فرم ها ي1040 يا W2 و پرينت بانكي لازم است؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به نظر من از هیچی بسیار یهتره
در ضمن فرم مالیاتی همان ‎1040‎ و اگر کارمند باشه w2است
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
کامران توکلی نوشته: سلام به نظر من از هیچی بسیار یهتره
در ضمن فرم مالیاتی همان ‎1040‎ و اگر کارمند باشه w2است



مرسي كامران جان
پس بجز همون فرم ‎I134‎ و W2 يا ‎1040‎ چه چيز ديگري لازم هست؟؟؟؟
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به همگی دوستان و خسته نباشید مخصوصا به مدیر سایت.
من دو تا دایی دارم که با اینکه وضع مالی هر دو خیلی خوبه ، هر دو واسم آرزوی موفقیت کردند!
دیروز رفتم دفترخونه و وکالت فروش یک آپارتمان در شهرستان رو از پدرم گرفتم. چون اینجا خوندم که نیازی به ارزشگذاری نیست اینکارو هم نکردم.
تمام مدارکی که من بعنوان ساپورت مالی می خوام ببرم همین وکالت فروش ترجمه شده و یک حساب بانکی به مبلغ 30 میلیون تومان هست. خیلی نگرانم آیا اینا کافیه؟
ممنونم
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July ‎2009‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول ‎: 18/08/2009‎
تاریخ کارنت شدن کیس ‎: JUNE 2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2010 /Aug 4‎
تاریخ مصاحبه: ‎2010 /july 14‎
تاریخ دریافت کلیرنس: ‎36days ) - 19 Aug )‎
کنسولگری: ‎Ankara

ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام ، دوستان اگر کسی حساب بانکی در یک کشور اروپایی داشته باشه بدون داشتن اقامت آنجا ،ولی با اینترنت بتونه پول جابجا کنه ، بدون داشتن اسپانسر ، قابل قبوله؟
شماره کیس: ‎2010AS10300‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: ‎18 Jun 2009‎
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول ‎: 25 Jun 2009‎
تاریخ کارنت شدن کیس: ‎Viza Bulletin Jan 2010‎
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: ‎Dec 2009‎
تاریخ مصاحبه:Feb ‎2010‎
تاریخ دریافت کلیرنس: ‎March2010 2‎
جمع تقریبی هزینه ها:
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان