آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اخذ ویزای دانشجویی کانادا از طریق اقامت کشور دوم
اخذ ویزای دانشجویی از طریق اقامت کشور دوم یکی از راه حل های افزایش احتمال دریافت ویزای دانشجویی می باشد. به دلیل آنکه تقاضای شما با داشتن اقامت در کشوری مانند امارات در سفارت کانادا در امارات بررسی خواهد شد و مطمناً طرز برخورد و پروسه بررسی پرونده شما کاملا با ایران متفاوت خواهد بود. در حالی که به گفته ی یکی از وکلای مهاجرتی در تلویزیون ، با تقاضای بیش از ‎90%‎ متقاضیان ویزای دانشجویی که از سفارت کانادا در ایران (تهران) اقدام نموده اند مخالفت میشود ، بنده و 2 نفر از اشخاصی که از وضعیتشون خبر داشتم موفق به دریافت ویزا دانشجویی از سفارت کانادا در ابوظبی شدند. اما چند درصد از متقاضیان موفق به دریافت ویزا میشوند را آمار دقیقی ندارم. اما مطمنا درصد موفقیت نسبت به اقدام از ایران بالاتر خواهد بود.



برای این منظور میبایست مراحل زیر را طی کنید ، به دلیل اینکه اینجانب از کشور امارات به عنوان کشور دوم اقامت اقدام کرده مثال ها در مورد کشور امارات میباشد.


پیش بینی و محاسبه هزینه های احتمالی و آمادگی پرداخت آنها از قبیل :

هزینه گرفتن اقامت کشور دوم
هزینه خورد و خوراک وهزینه مسکن و اقامتگاه در کشور دوم
هزینه های مربوط به سفارت کانادا و ویزا …
هزینه ی دانشگاه در کانادا و …..
هزینه زندگی در کانادا

برای مثال اگر از کشور امارات اقدام کنید و تقاضای اقامت دانشجویی دبی ( که برای گرفتن ویزای دانشجویی کانادا به نظر بنده بهترین نوع اقامت هستش ) را داشته باشید هزینه هایتان در حدود مثال های زیر خواهد شد:

- هزینه گرفتن اقامت دانشجویی و ثبت نام در دانشگاه آمریکایی آکادمیک سیتی حدود ‎12.000‎ درهم .
- هزینه جای اقامت میتونه بین هر ماه ‎1200‎ درهم (که همون به اصطلاح پانسیون ایرانی باشه با ‎10-15‎ نفر همخونه ای ) یا ‎25000‎ درهم ( یک خانه به صورت 3یا 4 نفر همخونه ای) تا به بالا باشه ، که مورد اولی توصیه نمیشه .
- هزینه ی خورد و خوراک که اون هم میانگین ماهی ‎1000‎ درهم میشه .
- هزینه ایاب ذهاب به دانشگاه و غیره که اونهم میانگین بین 30تا 60 درهم هر مسیر میشه ، روزی یک بار رفت و برگشت میانگین حدود 75 درهم میشه .
- هزینه ی اقدام برای ویزای دانشجویی کانادا : اگر گرفتن پذیرش براتون هزینه ای نداشته باشه هزینه تقاضای رسیدگی به ویزای دانشجویی برای کانادا حدود ‎390‎ درهم – هزینه تست پزشکی ‎750‎ درهم – و هزینه رفت و آمد به سفارت کانادا در ابوظبی
- هزینه دانشگاه در کانادا در سال چیزی حدود ‎10.500‎ دلار کانادا هستش که غیر از این پول میبایست مبلغی ‎11.000‎ دلار نیز به عنوان وثیغه قرار دهید.
- هزینه اقامتگاه در کانادا نیز برای مثال در تورنتو اگر موفق به دریافت خوابگاه از دانشگاه بشید چیزی حدود ‎600‎ دلار در ماه خواهد شد.

مرحله اول : گرفتن اقامت کشور دوم ‎

برای گرفتن اقامت کشور دوم میبایست تقاضایی مبنی بر کار یا تحصیل داده ، که به نظر بنده اقامت تحصیلی امتیاز بیشتری برای گرفتن ویزای تحصیلی خواهد داشت .

1-دریافت اقامت کاری : برای دریافت اقامت کاری برای امارات تا جایی که بنده اطلاع دارم ایرانیان فقط میتوانند با مدرک تحصیلی اقدام کنند ( برای مثال با مدرک مهندسی یا دکترا) ، بنده اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم اما میتوانید اطلاعات بیشتر را از موسسات کاریابی درخواست کنید.

2- دریافت اقامت تحصیلی : برای دریافت اقامت تحصیلی کافیست از یکی از دانشگاه های امارات که ویزای اقامت برای دانشجویان خارجی صادر میکنند پذیرش بگیرید. بعضی از دانشگاه های دبی پاسخگوی شما به زبان فارسی هم میباشند. برای این منظور میتوانید پس از تحقیق و پیدا کردن دانشگاه مورد نظر فرم درخواست خود را به پست الکترونیکی وب سایت دانشگاه پست کنید . در صورت توافق میبایست مبلغی را برای دانشگاه واریز کنید که معمولا با همین صرافی های داخل ایران امکان پذیر هستش. پس از صدور ویزای دانشجویی شما ، یک کپی از ویزا را میبایست از دانشگاه درخواست کنید وهمراه خود هنگام ورود به فرودگاه داشته باشید و قبل از ورود به فرودگاه با دانشگاه همانگی کنید که اصل ویزای دانشجویی شما را برای ‎Immigration‎ فرودگاه ارسال کنند ، زیرا بدون وجود اصل ویزا در فرودگاه به هیچ وجه اجازه ورود به امارات را نخواهید داشت .

پس از ورود به کشور و اقامت میبایست به دانشگاه مراجعه کرد و پاسپورتتان را به قسمت ‎Immigration‎ دانشگاه داده و تقاضای صدور اقامت در پاسپورتتان را بدهید ، این امر معمولا به معرفت مامور های ‎Immigration‎ و خود مسول دانشگاه بستگی دارد از 1 هفته تا 3 هفته ممکن است طول بکشد.


مرحله دوم : بعد از صدور اقامت در پاسپورتتان میتوانید برای گرفتن پذیرش از هر دانشگاه یا کالج کانادا اقدام کنید.

گرفتن پذیرش : به 2 صورت میتوانید پذیرش بگیرید.

روش اول : گرفتن پذیرش توسط ارسال ایمیل برای وب سایت دانشگاه مورد نظر ، که با این روش از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری خواهید کرد. (اکثر دانشگاه ها و کالج ها این امکان را در وب سایت خود قرار داده اند که بتوانید بصورت آن لاین درخواست پذیرش بدهید).

روش دوم: گرفتن پذیرش توسط یک وکیل مهاجرتی ، که مطمناً مستلزم پرداخت هزینه می باشد.


مرحله سوم : پس از مهیا شدن پذیرش از دانشگاه یا کالج کانادای مدارک خواسته شده ی زیر را به همراه 2فرم پرشده در پیوست میبایست تحویل سفارت بدهید.

مدارک لازم :

1- فرم تکمیل شده ی درخواست ویزای دانشجویی و فرم های مربوطه که در زیر پیوست شده است .
2- مدرک اجازه اقامت در امارات : که یک کپی رنگی از همان برگه اقامت موجود در پاسپورت میباشد.
3- یک برگ فتوکپی از آخرین مدرک تحصیلی متقاضی به همراه 2 نسخه اصل ترجمه رسمی آن
4- یک برگ فتوکپی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا کالج در کشور دوم ( برای مثال دانشگاه اماراتی )
5- تعداد 3 عدد عکس متقاضی که جدیداگرفته شده باشد .( با مشخصات لازمه)
6- فتوکپی از پذیرش کانادا
7ـ گواهی یا مدركی مبنی بر داشتن سپرده ٬ پول و سهام به نام خود شخص و یا در صورت ساپورت خانواده پدر و مادر متقاضی ، در بانكها و موسسات مالی ایرانی یا غیر ایرانی با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
8ـ یك نسخه فتوكپی از هرسند مالكیت املاك و مستغلات ( آپارتمان٬ منزل ٬ زمین ٬ باغ ) با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
9- ـیك نسخه فتوكپی از ارزیابی قیمت روز املاك و مستغلات ( آپارتمان٬ منزل ٬ زمین ٬ باغ ) توسط بنگاه معاملات ملكی با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
‎10-‎ پرداخت هزینه رسیدگی به پرونده
‎11-‎ پاسپورت

پس از آماده کردن مدارک فوق در یک پوشه میبایست به سفارت کانادا در ابوظبی بروید. آدرس سفارت کانادا:

‎The Canadian Embassy‎
Immigration ‎Section‎
10th ‎Floor‎
Abu ‎Dhabi Trade Towers (Abu Dhabi Mall)‎
Abu ‎Dhabi‎


در سفارت کانادا در ابوظبی وقتی از درب وارد میشوید ابتدا میبایست موبایل خود را خاموش کرده و آنرا تحویل یک متصدی که پشت یک میز با یک عالمه فرم هستش تحویل بدید سپس اون شخص متصدی شما رو راهنمایی میکنه که چه جور 2 قطعه عکس خود را بر روی صفحه اول یکی ازفرم ها منگنه کنید. پس از آن میبایست یک ‎Ticket‎ دریافت کنید که درواقع شماره نوبت شماست ( عین بانک ها در ایران) – پس از اعلام شماره شما و کانتر ، پشت کانتر که حاضر شوید برای ایرانیان یک فرم دیگر که حدود ‎6-7‎ صفحه هستش که پس از رفتن به پشت کانتر ‎officer‎ سفارت این فرم چند صفحه ای را به شما خواهد داد. ( سعی کنید تمامی اطلاعات را دقیق و با صداقت وارد کنید). پس از تکمیل فرم مذکور به همراه 2 فرم دیگر و تمامی مدارک دوباره می بایست به کانتر مراجعه فرمایید و تمامی مدارک را تقدیم ‎Officer‎ سفارت کنید. پس از آن می بایست مدت زمانی را منتظر بمانید تا کانتر آخر اسم شما یا شماره شما را صدا کند. سپس به کانتر مراجعه کرده و یک فیش دریافت خواهید کرد که اطلاعات پرونده شما ‎( File Number)‎ و ‎....‎ می باشد . این فیش را تا پایان پروسه و تحویل گرفتن پاسپورت نزد خود نگاه دارید.

به امید موفقیت تمامی هموطنان مهاجر

پیروز باشید .

پیوست اول : فرم شماره 1
پیوست دوم : چک لیست مدارک
پیوست سوم: فرم شماره 2


اطلاعات مربوط به سفارت کانادا در امارات :

http://www.cic.gc.ca/EnGLIsh/information...-dhabi.asp


فایل‌های پیوست
.pdf   IM-supplementary-en.pdf (اندازه 122.64 KB / تعداد دانلود: 59)
.pdf   Application.pdf (اندازه 230.94 KB / تعداد دانلود: 67)
.pdf   checklist-en.pdf (اندازه 72.02 KB / تعداد دانلود: 107)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: خرداد ، usa.lover ، paradox1666 ، Monika ، sadeghi897 ، msar ، mohandesbehrang ، maral-map
(2009-04-27 ساعت 23:00)Parslottery نوشته:  
اخذ ویزای دانشجویی از طریق اقامت کشور دوم یکی از راه حل های افزایش احتمال دریافت ویزای دانشجویی می باشد. به دلیل آنکه تقاضای شما با داشتن اقامت در کشوری مانند امارات در سفارت کانادا در امارات بررسی خواهد شد و مطمناً طرز برخورد و پروسه بررسی پرونده شما کاملا با ایران متفاوت خواهد بود. در حالی که به گفته ی یکی از وکلای مهاجرتی در تلویزیون ، با تقاضای بیش از ‎90%‎ متقاضیان ویزای دانشجویی که از سفارت کانادا در ایران (تهران) اقدام نموده اند مخالفت میشود ، بنده و 2 نفر از اشخاصی که از وضعیتشون خبر داشتم موفق به دریافت ویزا دانشجویی از سفارت کانادا در ابوظبی شدند. اما چند درصد از متقاضیان موفق به دریافت ویزا میشوند را آمار دقیقی ندارم. اما مطمنا درصد موفقیت نسبت به اقدام از ایران بالاتر خواهد بود.



برای این منظور میبایست مراحل زیر را طی کنید ، به دلیل اینکه اینجانب از کشور امارات به عنوان کشور دوم اقامت اقدام کرده مثال ها در مورد کشور امارات میباشد.


پیش بینی و محاسبه هزینه های احتمالی و آمادگی پرداخت آنها از قبیل :

هزینه گرفتن اقامت کشور دوم
هزینه خورد و خوراک وهزینه مسکن و اقامتگاه در کشور دوم
هزینه های مربوط به سفارت کانادا و ویزا …
هزینه ی دانشگاه در کانادا و …..
هزینه زندگی در کانادا

برای مثال اگر از کشور امارات اقدام کنید و تقاضای اقامت دانشجویی دبی ( که برای گرفتن ویزای دانشجویی کانادا به نظر بنده بهترین نوع اقامت هستش ) را داشته باشید هزینه هایتان در حدود مثال های زیر خواهد شد:

- هزینه گرفتن اقامت دانشجویی و ثبت نام در دانشگاه آمریکایی آکادمیک سیتی حدود ‎12.000‎ درهم .
- هزینه جای اقامت میتونه بین هر ماه ‎1200‎ درهم (که همون به اصطلاح پانسیون ایرانی باشه با ‎10-15‎ نفر همخونه ای ) یا ‎25000‎ درهم ( یک خانه به صورت 3یا 4 نفر همخونه ای) تا به بالا باشه ، که مورد اولی توصیه نمیشه .
- هزینه ی خورد و خوراک که اون هم میانگین ماهی ‎1000‎ درهم میشه .
- هزینه ایاب ذهاب به دانشگاه و غیره که اونهم میانگین بین 30تا 60 درهم هر مسیر میشه ، روزی یک بار رفت و برگشت میانگین حدود 75 درهم میشه .
- هزینه ی اقدام برای ویزای دانشجویی کانادا : اگر گرفتن پذیرش براتون هزینه ای نداشته باشه هزینه تقاضای رسیدگی به ویزای دانشجویی برای کانادا حدود ‎390‎ درهم – هزینه تست پزشکی ‎750‎ درهم – و هزینه رفت و آمد به سفارت کانادا در ابوظبی
- هزینه دانشگاه در کانادا در سال چیزی حدود ‎10.500‎ دلار کانادا هستش که غیر از این پول میبایست مبلغی ‎11.000‎ دلار نیز به عنوان وثیغه قرار دهید.
- هزینه اقامتگاه در کانادا نیز برای مثال در تورنتو اگر موفق به دریافت خوابگاه از دانشگاه بشید چیزی حدود ‎600‎ دلار در ماه خواهد شد.

مرحله اول : گرفتن اقامت کشور دوم ‎

برای گرفتن اقامت کشور دوم میبایست تقاضایی مبنی بر کار یا تحصیل داده ، که به نظر بنده اقامت تحصیلی امتیاز بیشتری برای گرفتن ویزای تحصیلی خواهد داشت .

1-دریافت اقامت کاری : برای دریافت اقامت کاری برای امارات تا جایی که بنده اطلاع دارم ایرانیان فقط میتوانند با مدرک تحصیلی اقدام کنند ( برای مثال با مدرک مهندسی یا دکترا) ، بنده اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم اما میتوانید اطلاعات بیشتر را از موسسات کاریابی درخواست کنید.

2- دریافت اقامت تحصیلی : برای دریافت اقامت تحصیلی کافیست از یکی از دانشگاه های امارات که ویزای اقامت برای دانشجویان خارجی صادر میکنند پذیرش بگیرید. بعضی از دانشگاه های دبی پاسخگوی شما به زبان فارسی هم میباشند. برای این منظور میتوانید پس از تحقیق و پیدا کردن دانشگاه مورد نظر فرم درخواست خود را به پست الکترونیکی وب سایت دانشگاه پست کنید . در صورت توافق میبایست مبلغی را برای دانشگاه واریز کنید که معمولا با همین صرافی های داخل ایران امکان پذیر هستش. پس از صدور ویزای دانشجویی شما ، یک کپی از ویزا را میبایست از دانشگاه درخواست کنید وهمراه خود هنگام ورود به فرودگاه داشته باشید و قبل از ورود به فرودگاه با دانشگاه همانگی کنید که اصل ویزای دانشجویی شما را برای ‎Immigration‎ فرودگاه ارسال کنند ، زیرا بدون وجود اصل ویزا در فرودگاه به هیچ وجه اجازه ورود به امارات را نخواهید داشت .

پس از ورود به کشور و اقامت میبایست به دانشگاه مراجعه کرد و پاسپورتتان را به قسمت ‎Immigration‎ دانشگاه داده و تقاضای صدور اقامت در پاسپورتتان را بدهید ، این امر معمولا به معرفت مامور های ‎Immigration‎ و خود مسول دانشگاه بستگی دارد از 1 هفته تا 3 هفته ممکن است طول بکشد.


مرحله دوم : بعد از صدور اقامت در پاسپورتتان میتوانید برای گرفتن پذیرش از هر دانشگاه یا کالج کانادا اقدام کنید.

گرفتن پذیرش : به 2 صورت میتوانید پذیرش بگیرید.

روش اول : گرفتن پذیرش توسط ارسال ایمیل برای وب سایت دانشگاه مورد نظر ، که با این روش از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری خواهید کرد. (اکثر دانشگاه ها و کالج ها این امکان را در وب سایت خود قرار داده اند که بتوانید بصورت آن لاین درخواست پذیرش بدهید).

روش دوم: گرفتن پذیرش توسط یک وکیل مهاجرتی ، که مطمناً مستلزم پرداخت هزینه می باشد.


مرحله سوم : پس از مهیا شدن پذیرش از دانشگاه یا کالج کانادای مدارک خواسته شده ی زیر را به همراه 2فرم پرشده در پیوست میبایست تحویل سفارت بدهید.

مدارک لازم :

1- فرم تکمیل شده ی درخواست ویزای دانشجویی و فرم های مربوطه که در زیر پیوست شده است .
2- مدرک اجازه اقامت در امارات : که یک کپی رنگی از همان برگه اقامت موجود در پاسپورت میباشد.
3- یک برگ فتوکپی از آخرین مدرک تحصیلی متقاضی به همراه 2 نسخه اصل ترجمه رسمی آن
4- یک برگ فتوکپی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا کالج در کشور دوم ( برای مثال دانشگاه اماراتی )
5- تعداد 3 عدد عکس متقاضی که جدیداگرفته شده باشد .( با مشخصات لازمه)
6- فتوکپی از پذیرش کانادا
7ـ گواهی یا مدركی مبنی بر داشتن سپرده ٬ پول و سهام به نام خود شخص و یا در صورت ساپورت خانواده پدر و مادر متقاضی ، در بانكها و موسسات مالی ایرانی یا غیر ایرانی با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
8ـ یك نسخه فتوكپی از هرسند مالكیت املاك و مستغلات ( آپارتمان٬ منزل ٬ زمین ٬ باغ ) با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
9- ـیك نسخه فتوكپی از ارزیابی قیمت روز املاك و مستغلات ( آپارتمان٬ منزل ٬ زمین ٬ باغ ) توسط بنگاه معاملات ملكی با یك نسخه اصل ترجمه رسمی
‎10-‎ پرداخت هزینه رسیدگی به پرونده
‎11-‎ پاسپورت

پس از آماده کردن مدارک فوق در یک پوشه میبایست به سفارت کانادا در ابوظبی بروید. آدرس سفارت کانادا:

‎The Canadian Embassy‎
Immigration ‎Section‎
10th ‎Floor‎
Abu ‎Dhabi Trade Towers (Abu Dhabi Mall)‎
Abu ‎Dhabi‎


در سفارت کانادا در ابوظبی وقتی از درب وارد میشوید ابتدا میبایست موبایل خود را خاموش کرده و آنرا تحویل یک متصدی که پشت یک میز با یک عالمه فرم هستش تحویل بدید سپس اون شخص متصدی شما رو راهنمایی میکنه که چه جور 2 قطعه عکس خود را بر روی صفحه اول یکی ازفرم ها منگنه کنید. پس از آن میبایست یک ‎Ticket‎ دریافت کنید که درواقع شماره نوبت شماست ( عین بانک ها در ایران) – پس از اعلام شماره شما و کانتر ، پشت کانتر که حاضر شوید برای ایرانیان یک فرم دیگر که حدود ‎6-7‎ صفحه هستش که پس از رفتن به پشت کانتر ‎officer‎ سفارت این فرم چند صفحه ای را به شما خواهد داد. ( سعی کنید تمامی اطلاعات را دقیق و با صداقت وارد کنید). پس از تکمیل فرم مذکور به همراه 2 فرم دیگر و تمامی مدارک دوباره می بایست به کانتر مراجعه فرمایید و تمامی مدارک را تقدیم ‎Officer‎ سفارت کنید. پس از آن می بایست مدت زمانی را منتظر بمانید تا کانتر آخر اسم شما یا شماره شما را صدا کند. سپس به کانتر مراجعه کرده و یک فیش دریافت خواهید کرد که اطلاعات پرونده شما ‎( File Number)‎ و ‎....‎ می باشد . این فیش را تا پایان پروسه و تحویل گرفتن پاسپورت نزد خود نگاه دارید.

به امید موفقیت تمامی هموطنان مهاجر

پیروز باشید .

پیوست اول : فرم شماره 1
پیوست دوم : چک لیست مدارک
پیوست سوم: فرم شماره 2


اطلاعات مربوط به سفارت کانادا در امارات :

http://www.cic.gc.ca/EnGLIsh/information...-dhabi.asp

با سلام من در مالزی زندگی می کنم و ویزای یک ساله زبان آموزی هم توی پاسپورتم زده شده پذیرش هم از یک از کالج های شهر ادمونتون گرفتم البته برای یک دوره آمادگی دوساله برای دانش آموزان اینترنشنال برای ورود به دانشگاه و خواهرم هم در شهر ادمونتون زندگی میکنه و میتونه ساپورتر مالی من بشه.
من 17 سال دارم و آخرین مدرک تحصیلی هم که دارم دیپلم ریاضی فیزیک هستش
و همزمان هم برای ویزای خوشاوندی اقدام کردم .

آیا به نظر شما با این شرایط می تونم از سفارت کانادا در مالزی ویزا بگیرم یا نه؟
آیا نیاز دارم وکیل بگیرم؟
به نطر شما چه مدرک دیگه ای باید اضافه کنم یا بهتر هستش اضافه کنم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان