آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

انواع ويزا
براي آشنايي با انواع ويزا ميتوانيد از اين تاپيك استفاده كنيد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، mamad dadash ، saeide-72 ، msar
ويزاي كار رو راحتتر ميشه گرفت يا اقامت ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeide-72 ، msar
(2009-09-30 ساعت 21:10)vahid_2224 نوشته:  
ويزاي كار رو راحتتر ميشه گرفت يا اقامت ؟


اصطلاح راحت درست نيست چون پارامترهاي زيادي شامل :
شانس شما
تخصص شما
مدارك شما
سابقه شما
زبان شما
فرهنگ پذيري شما و ‎....‎
همگي در اين مهم دخيل هستند
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، ابی22 ، mamad dadash ، saeide-72 ، msar ، hessam89
سلام
میشه لینک های مرتبط مهاجرت به استرالیا رو بزارین تا با مطالعه اونا بشه درک بهتری از فرایند اخذ ویزا بدست بیاریم
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: free_free ، saeide-72 ، msar
اين موضوع كه شما مطرح فرموديد براي من مبهم است . خوب بهترين مرجع رسمي سايت اداره مهاجرت استراليا است كه مطمئن ترين سايت است . در غير اين صورت معرفي ساير سايتها و وبلاگها همه با موضوع و هدف خواص ميباشند و به بيشتر آنها بايد با نظر فقط اطلاع رساني نگاه كرد و نه قانون . بهترين لينكها نيز بر مبناي نظر شما در همين سايت اداره مهاجرت استراليا موجود است .
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free ، saeide-72 ، Cyrus R ، msar
سلام راجع ب مهاجرت از طریق اقوام میشه توضیح بدید ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
مقایسه ویزاهای مختلف استرالیا ‎: http://la2au.blogfa.com/post-9.aspx‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nemo62 ، msar
(2010-07-26 ساعت 17:25)OMID_R نوشته:  
سلام
میشه لینک های مرتبط مهاجرت به استرالیا رو بزارین تا با مطالعه اونا بشه درک بهتری از فرایند اخذ ویزا بدست بیاریم
با تشکر


(2012-12-23 ساعت 01:11)آمیتیس دشتی ‎pid='253816 نوشته:  
(2010-07-26 ساعت 17:25)OMID_R ‎pid='65228 نوشته:  
سلام
میشه لینک های مرتبط مهاجرت به استرالیا رو بزارین تا با مطالعه اونا بشه درک بهتری از فرایند اخذ ویزا بدست بیاریم
با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎http://www.immi.gov.au/skills/skillselect/‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، PaPaTi ، Behdad Peimani ، Adrina15 ، msar ، hessam89
سلام بر دوستان عزیز
می خواستم بدونم از بین دوستان کسی هست که از ویزای سابکلاس ‎476‎ مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاههای خاص استفاده کرده باشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من هم سوال سعید رو دارم. کسی هست که در مورد این نوع ویزا بدونه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-04-03 ساعت 19:12)mmahsaa نوشته:  
من هم سوال سعید رو دارم. کسی هست که در مورد این نوع ویزا بدونه؟

چند تا از دوستان من با این ویزا وارد استرالیا شدن. اگر در مورد شرایط کلیش میخواین بدونین باید:
1- فارغ التحصیل رشته های مهندسی از دانشگاههای تهران یا پلی تکنیک باشین (در هر مقطعی)
2- سنتون زیر 31 سال باشه (در زمان درخواست ویزا)
3- بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلیتون نگذشته باشه.
4- نمره آیلتس بالای 6 در هر کدام از اسکیلها داشته باشین

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنین:
‎http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/‎
2013AS000066xx
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Saeedv13 ، mmahsaa ، gbtm ، ali2013 ، saeide-72 ، msar
(2013-04-03 ساعت 21:28)amir82 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 19:12)mmahsaa ‎pid='300473 نوشته:  
من هم سوال سعید رو دارم. کسی هست که در مورد این نوع ویزا بدونه؟

چند تا از دوستان من با این ویزا وارد استرالیا شدن. اگر در مورد شرایط کلیش میخواین بدونین باید:
1- فارغ التحصیل رشته های مهندسی از دانشگاههای تهران یا پلی تکنیک باشین (در هر مقطعی)
2- سنتون زیر 31 سال باشه (در زمان درخواست ویزا)
3- بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلیتون نگذشته باشه.
4- نمره آیلتس بالای 6 در هر کدام از اسکیلها داشته باشین

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنین:
‎http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/‎


ممنون. میشه لطف کنید بگید گرفتن این ویزا چقدر زمان میبره و اینکه مدرک حتما باید مهندسی باشه یا ممکنه "علوم کامپیوتر" رو هم قبول کنند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، hessam89
(2013-04-04 ساعت 06:45)mmahsaa نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 21:28)amir82 ‎pid='300520 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 19:12)mmahsaa ‎pid='300473 نوشته:  
من هم سوال سعید رو دارم. کسی هست که در مورد این نوع ویزا بدونه؟

چند تا از دوستان من با این ویزا وارد استرالیا شدن. اگر در مورد شرایط کلیش میخواین بدونین باید:
1- فارغ التحصیل رشته های مهندسی از دانشگاههای تهران یا پلی تکنیک باشین (در هر مقطعی)
2- سنتون زیر 31 سال باشه (در زمان درخواست ویزا)
3- بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلیتون نگذشته باشه.
4- نمره آیلتس بالای 6 در هر کدام از اسکیلها داشته باشین

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنین:
‎http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/‎


ممنون. میشه لطف کنید بگید گرفتن این ویزا چقدر زمان میبره و اینکه مدرک حتما باید مهندسی باشه یا ممکنه "علوم کامپیوتر" رو هم قبول کنند؟

به طور معمول و اگر همه مدارکتون آماده باشه (مدارک دانشگاه و نمره آیلتس)، از زمان درخواست ویزا حدود ‎6-7‎ ماه طول میکشه (البته کیسهایی رو هم دیدم که 3 ماهه جواب گرفتن، بعضیها هم تا یک سال منتظر بودن)

در مورد سؤال دوم نمیتونم جواب قطعی بدم. تو صفحه وب سایت مربوط به شرایط این ویزا تاکید شده که عنوان رشته باید "مهندسی" باشه:
‎http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/eligibility-qualification.htm‎
ولی به هر حال بد نیست اگر با خود ‎DIAC‎ مکاتبه کنین یا با یک وکیل (البته از نوع وارد و غیر دندون گرد!) مشاوره کنین.
‎http://www.immi.gov.au/contacts/visa-enquiries/professionals.htm‎
2013AS000066xx
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ParsTrader ، mmahsaa ، gbtm ، ali2013 ، saeide-72 ، msar
(2013-04-03 ساعت 21:28)amir82 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 19:12)mmahsaa ‎pid='300473 نوشته:  
من هم سوال سعید رو دارم. کسی هست که در مورد این نوع ویزا بدونه؟

چند تا از دوستان من با این ویزا وارد استرالیا شدن. اگر در مورد شرایط کلیش میخواین بدونین باید:
1- فارغ التحصیل رشته های مهندسی از دانشگاههای تهران یا پلی تکنیک باشین (در هر مقطعی)
2- سنتون زیر 31 سال باشه (در زمان درخواست ویزا)
3- بیشتر از دو سال از تاریخ فارغ التحصیلیتون نگذشته باشه.
4- نمره آیلتس بالای 6 در هر کدام از اسکیلها داشته باشین

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنین:
‎http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/‎

سلام امیر خان
ممنون از راهنمایی تون. من هم سوالات زیادی درباره این نوع ویزا دارم. به لینکی که بالا گفتین هم رفتم و اطلاعات خوبی هم داشت. در تهران اکثر شرکت های مهاجرتی زیاد با این نوع ویزا کار نکردن ( به علت خاص بودن و شاید مراجعین کمتر این نوع ویزا ). لذا منم فکر میکنم اگر بتونیم با دوستانی که از طریق این نوع ویزا اقدام کردن صحبت داشته باشیم خیلی خیلی کمک خوبی می تونه باشه. لطفا اگر ایمیلی از این دوستان یا شماره تماسی داشته باشین ممنون میشم به اشتراک بگذارین تا بتونیم اطلاعات بیشتر و دقیق تری داشته باشیم . ممنون از راهنمایی خوبت.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان