آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارک لازم-فوری
سلام
هفته اینده من مصاحبه دارم. برنده اصلی من هستم. نامه دوم هنوز به دستم نرسیده. در مورد مدارکی که شوهرم باید ارائه بده سوال داشتم. اصل مدارک تحصیلی اون هم لازمه ؟
مرسی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوست عزیز
اصل دیپلم رو که می دونید هم از شما می خوان هم از همسرتون ولی مدارک تحصیلی بالاتر رو بیشتر از برنده اصلی میخوان ولی ضرر که نداره شما آخرین مدرک تحصیلی همسرتون رو هم ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE ‎2009‎
تاریخ دریافت ویزا ‎: JUNE2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
هر مدركي كه كپيش را مي برين حتما بايد اصل و ترجمه اش را ببرين كپي و ترجمه را بر مي دارند واصل را به شما بر مي گردونن.

موفق باشي
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May ‎2008‎
تاریخ کارنت شدن:Apil ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:May ‎2009‎
تاریخ مصاحبه:June ‎2009‎
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 ‎Sep‎
دریافت گرین کارت:21 ‎Sep‎
دریافت سوشال سکیوریتی:25 ‎Sep‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
maxwell2002 نوشته:
سلام
هفته اینده من مصاحبه دارم. برنده اصلی من هستم. نامه دوم هنوز به دستم نرسیده. در مورد مدارکی که شوهرم باید ارائه بده سوال داشتم. اصل مدارک تحصیلی اون هم لازمه ؟
مرسی


با سلام به شما دوست عزیز
لطفاً از ایجاد تاپیک های تکراری خوداری فرمایید .
برای پیدا کردن جواب سوال خود به این تاپیک مراجعه فرمایید
این تاپیک به علت تکراری بودن موضوع قفل شد.

‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081‎
-----------------------------------------------------------------
با تشکر از شما
شماره کیس: ‎AS30XXX‎
نامه اول: ‎2008 may‎
ارسال مدارک: ‎june 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 2009 13 july‎
دریافت نامه دوم: ‎5june 2009‎
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس ‎:2009 14 july‎
تاریخ ورود به غربت ‎: 24 october‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان