مدارک لازم-فوری
سلام
هفته اینده من مصاحبه دارم. برنده اصلی من هستم. نامه دوم هنوز به دستم نرسیده. در مورد مدارکی که شوهرم باید ارائه بده سوال داشتم. اصل مدارک تحصیلی اون هم لازمه ؟
مرسی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوست عزیز
اصل دیپلم رو که می دونید هم از شما می خوان هم از همسرتون ولی مدارک تحصیلی بالاتر رو بیشتر از برنده اصلی میخوان ولی ضرر که نداره شما آخرین مدرک تحصیلی همسرتون رو هم ترجمه کنید و همراه داشته باشید.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
هر مدركي كه كپيش را مي برين حتما بايد اصل و ترجمه اش را ببرين كپي و ترجمه را بر مي دارند واصل را به شما بر مي گردونن.

موفق باشي
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
maxwell2002 نوشته: سلام
هفته اینده من مصاحبه دارم. برنده اصلی من هستم. نامه دوم هنوز به دستم نرسیده. در مورد مدارکی که شوهرم باید ارائه بده سوال داشتم. اصل مدارک تحصیلی اون هم لازمه ؟
مرسی

با سلام به شما دوست عزیز
لطفاً از ایجاد تاپیک های تکراری خوداری فرمایید .
برای پیدا کردن جواب سوال خود به این تاپیک مراجعه فرمایید
این تاپیک به علت تکراری بودن موضوع قفل شد.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
-----------------------------------------------------------------
با تشکر از شما
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان