حداقل موجودي حساب برا كسائي كه اسپانسر ندارن چقدره؟
سلام
فكر ميكنيد حداقل موجودي حسابم كه اسپانسر هم ندارم چقدر بايد باشه؟
20 هزار دلار كافيه؟
بعضي از دوستان ميگن 30 هزار تا لازمه...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من 50هزارتا آماده دارم ولی خیلام راحت نیس که همین یه حساب که توش پول باشه کافیه یا نه
لطفا یکی بیاد بگه واقعا چقدر احتمال داره اوکی نشه یه حساب 50هزاارتایی؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
merdax عزیز
بستگی به این داره که شما چند نفر هستید؟ اگر تنها هستید که خوب این مقدار پول بسیار خوبه .... البته اگر کمی در سایت جستجو کنید و سفر نامه ها رو بخونید می بینید که بعضی از دوستان در ابو ظبی امسال با موجودی بانکی حدود50000 تا و با سند وکالتی تونستند افسر رو راضی کنند( تازه 3 نفر هم بودند )
اگر بتونید همراه با پرینت حساب بانکی یه سند وکالتی هم بگیرید و ببرید خیلی خوبهBig Grin
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اينكه ميگيد سند وكالتي يعني چي؟
يعني ديگه لازم نيست برم محضر و سند رو به نام خودم بزنم؟
مثلا من يه خونه مال پدر دارم كه ميخوايم بريم محضر و به نام من كنيم و بعدش بزاريم وكيل ارزشگذاري كنه و...
اما اين پروسه خيلي طول ميكشه يعني اول بايد برم شهرداري و اداره ماليات مفاصا حساب بگيرم و بعدش تازه محضر سند بزنه بعدش بذارم برا ارزشگذاري و ... آخر ترجمه دارالترجمه....
خوب يعني راه كوتاهتري هست؟
آيا اين روش سند وكالتي تا حالا برا بچه ها جواب داده؟
لطفا اگه ممكنه شفاف تر بگيد تا من نيفتم تو پروسه الكي و زمان بر
مرسي
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
elham نوشته: merdax عزیز
بستگی به این داره که شما چند نفر هستید؟ اگر تنها هستید که خوب این مقدار پول بسیار خوبه .... البته اگر کمی در سایت جستجو کنید و سفر نامه ها رو بخونید می بینید که بعضی از دوستان در ابو ظبی امسال با موجودی بانکی حدود50000 تا و با سند وکالتی تونستند افسر رو راضی کنند( تازه 3 نفر هم بودند )
اگر بتونید همراه با پرینت حساب بانکی یه سند وکالتی هم بگیرید و ببرید خیلی خوبهBig Grin

نه من همون یه نفرم
یعنی بازم جای شک هست هنوز با 50000تا؟؟؟؟
//
هومن جان هم راس میگن،میشه بگین فرق این وکالتی با اون پروسه زمان بر خسته کننده چیه؟ راه کوتاه تریه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
یعنی اینکه صاحب سند به شما وکالت تام الاختیار میده که مثلا شما میتونیدسند اون ملک رو به اسم خودتون بزنید یا اینکه هر زمانی لازم باشه اختیار فروش داشته باشید. 35000 تومان هم بیشتر هزینه نداره و دردسر ارزشگذاری و این حرفها رو هم نداره .....shadow عزیز با پرینت 50000 تایی و سند وکالتی ویزاش رو گرفت.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: merdax
دوستان عزیز اصلا نگران نباشید
اطلاعاتی که خانم وکیل هنگام ثبت نام لاتاری در کانال VOA میداد میگفت برای هر نفر 15000 دلار کافیه که داشته باشه
من در مورد خودم باید عرض کنم که ما 3 نفر هستیم و با حدود 50000 دلار حساب بانکی و یه سند وکالتی رفتیم و با ویزامون موافقت شد.
در مورد سند اصلا نیازی نیست که برید و بنام بزنید که کلی دردسر داره فقط برید وکالت بگیرید و وکالت و سند رو ببرید ترجمه. همین
منم سند پدرم رو وکالت گرفتم. اصلا هم نیازی به ارزش گذاری نیست.
انشاا... همه موفقید. سوالی بود بازم درخدمتم
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به آمریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
در مورد حساب بانکی باید این رو بگم با توجه به خط فقر در آمریکا حداقل موجودی که باید داشته باشیم باید پیرو خط فقر در آمریکا باشه چون کسی که می خواد اسپانسر یک نفر بشه همین شرایط رو داشته باشه یعنی درآمد در طول سالش باید بالاتر از خط فقر باشه. پس کسی که میخواد اسپانسر خودش بشه باید شرایطی مشابه داشته باشه
البته این نظر منه ولی در کل هرچی بیشتر پول داشته باشی بهتره
-----------------------------------------------------------------------------------
خط فقر در آمریکا:‏نکته اینجاست که حالا این حد کافی توان مالی چقدر است این بستگی داره که چند نفر ‏را تحت پوشش داره( خانوده خودش و خانوده شما که ساپورت میکنه با اونهایی که قبلا ‏ساپورت کرده) میشن چند نفر مسئله دیگه ایالتی هست که توش زندگی میکنه و ‏مقایسه این موارد با خط فقر در آمریکا که در امد باید از عددی که در جدول میاید بیشتر ‏باشد اگر کمتر باشه افسر اسپانسر شما را قبول نمیکنه
برای دیدن خط فقر سال 2009 به این آدرس بروید
http://travel.state.gov/visa/laws/telegrams/telegrams_4437.html
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز با سلام

این بحث اسپانسر یک کمی استرس زا استSad . خوب بهتر است فکر کنیم هر وقت از بین هزاران نفر قبول شده ایم ، خوب این موضوع اسپانسر و امور مالی هم به خوبی حل میشود.Big Grin
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Spiritual
اگه حس کنن که میتونید روپای خودتون وایسیدهیچ مدرکی ازتون نمیخوان...
از ما هیچ مدرکی نخواستن
البته سکرتر گفت که مدارکتون ناقصه و ممکنه بهتون ندن
ولی افیسر وقتی باهامون صحبت کرد اصلا نپرسید که چقدر پول دارین....
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان