نظرسنجی: تحصیلات برنده اصلی لاتاری ۲۰۱۰ کدام یک از موارد زیر است؟
این نظرسنجی بسته شده است.
دیپلم
13.75%
22 13.75%
فوق دیپلم
5.63%
9 5.63%
لیسانس
46.88%
75 46.88%
فوق لیسانس
23.75%
38 23.75%
دکترا در رشته های غیر پزشکی
3.13%
5 3.13%
دکتر در رشته های پزشکی
6.88%
11 6.88%
مجموع 160 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ۲۰۱۰
Question 
در صورت تمایل میزان تحصیلات برنده اصلی را در نظرسنجی بالا مشخص کنید. شاید از نتایج این نظرسنجی بتوان پاسخ به این سوال که آیا میزان تحصیلات با شانس برنده شدن ارتباط دارد یا خیر را حدس زد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: DR.MOVIE
سلام

ادمین گرامی لطفاً گزینه دانشجو را نیز اضافه نمایید
با تشکر
2010AS3xxx
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
seravin نوشته: سلام

ادمین گرامی لطفاً گزینه دانشجو را نیز اضافه نمایید
با تشکر

منظور آخرین مدرک تحصیلی است که زمان ثبت نام قید کرده اید. زمان ثبت نام دانشجو جزء گزینه ها نیست.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: aligudarzi
سلام دوستان عزيز.ما ديروز خبر قبولي رو از طريق پست دريافت كرديم و همسرم قبول شده.مي خواستم بدونم ديپلم نظام جديد(فني حرفه اي) هم به عنوان ديپلم به حساب مي آد و يا بايد به فكر جور كردن سابقه كاري 2 ساله براش باشيم؟ممنون مي شم بهم خبر بدين
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
msnazi نوشته: خیلی سخته با لیسانس کارگر رستوران بشم... ایکاش لیسانس نداشتم!

اول از این که کی گفته کارگر رستوران میشی؟
دوما بر فرض هم که بشی عوضش زندگی میکنی و مثل آدم باهات رفتار میشه..............
سوما با همون حقوق کارگری بیشتر از لیسانسهای اینجا میتونی خرج کنی.....
در آخر هم اینکه تو کارگری میکنی عوضش بچه هات زندگی میکنن ......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، بنيتا ، Donkey chance
فقط پست های من رو پاک کردند!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مدرک برای قبول شدن در لاتاری فرق ندارد من زیر دیپلو هستم 3 سال سابقه کار بردم قبول می کنن انشالا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
آیا مدرک فوق دیپلم (کامپیوتر) از نظر سفارت به عنوان university degree قابل قبول است؟
و اگر قابل قبول هست نیازی به سابقه کار جهت ارائه هست؟

ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
Smile 
مرسی...

خوب من کدوم گزینه رو بزنم که مربوط به مدرک تحصیلیه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
بله قبوله اینو من خودم از یکی از دوستان با تجربه پرسیدم
شماره کیس:2010AS00007xxx

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز جهت گرد همایی مجدد اگر مایل هستید برای من یا علیرضا PM بزارید البته با اجازه مدیر گروه آقای Seravin عزیز

تاریخ گردهمایی بعد از اعلام شدن اولین کیس نامبرها
شماره کیس:2010AS00007xxx

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin
سلام
دوستان آیا مدرک موقت پیش دانشگاهی قابل قبول هست؟
شماره کیس:2010AS00007xxx

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ahmad2
سلام دوستان،
میخواستم بپرسم اگه کسی در موقع ثبت نام گزینه Some Graduate Level Courses رو انتخاب کرده باشه و تا تاریخ مصاحبه موفق به فارغ التحصیلی نشه یا به هر دلیلی از تحصیل در فوق لیسانس انصراف بده، در روز مصاحبه چه مدرک تحصیلی رو باید ارائه بده؟
..........................................................................................................................................................................................................
In the United States I will feel as if I were alive again

از عضويت در شرکتهاي هرمي جدا بپرهيزيد
In the United States I will feel as if I were alive again
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
بايد توي فرمهاي ثبت نام اصلي (فرمهاي سري اول) اصلاح بكنه و مدرك تحصيلي رو High School Degree يا Some University Courses انتخاب كنه و بعد هم با كي سي سي موضوع رو درميون بذاره، در نهايت موقع مصاحبه هم به افسر توضيح بده...

در مورد High School Degree كه بايد ديپلم رو ارائه كنيد ، اما در مورد Some University Courses نمي دونم آيا بايد به جز ديپلم چيز ديگه اي هم برده بشه يا نه! اگر از بچه ها كسي تجربه اي داره لطفا به ما هم بگه... Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: joseph




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان