آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اعتبار ترجمه مدارک و برگه واکسیناسیون و ساپورت مالی
سلام.
من پارسال حدود خرداد ماه ترجمه مدارکمو آماده کردم.
واکسیناسیون را هم انجام دادم و برگه مربوطه را هم از انستیتوپاستور
گرفتم.ساپورت مالی من هم حدود مهر ماه دستم رسیده البته بدون کپی
برگه مالیات که هنوز سر این کپی با اسپانسر بحث و جدل داریم.
آیا این مدارک اعتبار زمانی دارند؟اعتبارشان چقدر هست؟
آیا دوباره باید ترجمه کنم یا ‎....‎ ؟؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اعتبار ساپورت اسپانسر را مطمئن هستم که یک سال از تاریخ امضاء هست، ترجمه مدارک هم نباید مشکلی داشته باشه چون فکر نمی کنم ترجمه رسمی تاریخ انقضاء داشته باشه ولی بد نیست از یک دارالترجمه سوال کنید ونتیجه را اینجا هم بگذارید.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،

می‌خواستم بدونم رونوشت برابر اصل فارسی مدارک رو باید دارالترجمه انجام بده یا جای دیگر؟
چون مهری که دادگشتری می‌زنه برای برابر با اصل کردن، فارسی است.
ترجمه های انگلیسی هم رونوشت برابر اصل لازم دارند؟

ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دارالترجمه بعد از انجام ترجمه، کپی مدارک، ترجمه مربوطه و اصل مدارک رو هم برای دادگستری میفرسته که رونوشت اونارو تایید کنه هم برای وزارت امورخارجه میفرسته که صحت ترجمه رو تایید کنه. بنابرابن مجموعه کپی مدارک و ترجمه اونا که بهم منگنه و پرچ شدن 2 تا مهر تایید دارن.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان عزیز

مساله ای که اینروزها ذهنم رو مشغول کرده در مورد فرم ‎I-134‎ هستش و اینکه باید اسپانسرم مجددا این فرمها رو پر کنه و یا اینکه ضروری نیست؟ من تیرماه پارسال فرم های ساپورت مالی همراه با آخرین مدارک مالیاتی سالهای 2005و 2004رو از اسپانسرم دریافت کردم و منتظر بودم مدارک مالیاتی سال ‎2007‎ رو هم برام بفرسته اما تماس چند روز اخیر متوجه شدم که در این مدت اسپانسرم تغییر شغل داده اما مشکلی در مورد فرستادن فرمهای مالیاتی اخیر نداره اما آیا لازمه بعلت تغییر شغل ، فرمهای ساپورت مالی هم عوض بشه
اگه کسی اطلاعی داره خیلی خوشحال می شم که منو راهنمایی کنه
شماره کیس: ‎AS98XX‎
نامه اول: ‎2007 3th April‎
ارسال مدارک: ‎7th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: ‎15th May 2008‎
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
arash55 نوشته:
من تیرماه پارسال فرم های ساپورت مالی همراه با آخرین مدارک مالیاتی سالهای 2005و 2004رو از اسپانسرم دریافت کردم و منتظر بودم مدارک مالیاتی سال ‎2007‎ رو هم برام بفرسته ‎


همون طور که مسعود عزیز در چند تا پست قبل تر متذکر شده فرم ‎I-134‎ از تاریخ صدور یکسال اعتبار داره. به نظر من شما مشکلی با اون نخواهید داشت. اما چرا مدارک مالیاتی ‎2006‎ رو ندارید؟ از اسپانسرتون بخواهید که کپی یا فکس ‎2006‎ و یا ‎2007‎ و یا هردو رو هم براتون بفرسته.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
صمد جان سلام

بیشتر نگرانی من در مورد مغایرت شغلی فعلی با زمانیکه این فرمها رو پر کردند و همچنین وضعیت تاهلی ایشونه چون اون موقع مجرد بودند و در حال حاضر متاهل شدند آیا لازمه در روز مصاحبه اینارو به مصاحبه کننده بگم یا نه چون تاریخ پر کردن فرمها مربوط به تیرماه پارساله و وضعیت اون موقع رو نوشتند

با تشکر
شماره کیس: ‎AS98XX‎
نامه اول: ‎2007 3th April‎
ارسال مدارک: ‎7th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: ‎15th May 2008‎
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به نظر من تا زمانی که این فرم ‎I-134‎ معتبر هست اطلاعات اون هم معتبره. اما اگر میتونید به اسپانسر خودتون بگید که همراه با برگه های مالیاتی جدید دوباره ‎I-134‎ رو برای شما ارسال کنه، حتماً این کار رو بکنید. کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
اما یه سوال چقده عجله داشتید که تیر ماه پارسال مدارک رو حاضر کردید؟! ‎Wink
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام،

من به انكارا ايميل زدم و اونها به من جواب دادند كه اين فرم بايد حداكثر 2 ماه قبل از تاريخ مصاحبه پر شده باشد. ولي ديگه نمي دونم چقدر راجع به اين موضوع سخت گير هستند. بهتره از اونهايي كه رفتند براي مصاحبه هم بپرسيد.

موفق باشيد
‎hope for the best, except the worst‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان