اعتبار ترجمه مدارک و برگه واکسیناسیون و ساپورت مالی
سلام.
من پارسال حدود خرداد ماه ترجمه مدارکمو آماده کردم.
واکسیناسیون را هم انجام دادم و برگه مربوطه را هم از انستیتوپاستور
گرفتم.ساپورت مالی من هم حدود مهر ماه دستم رسیده البته بدون کپی
برگه مالیات که هنوز سر این کپی با اسپانسر بحث و جدل داریم.
آیا این مدارک اعتبار زمانی دارند؟اعتبارشان چقدر هست؟
آیا دوباره باید ترجمه کنم یا .... ؟؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اعتبار ساپورت اسپانسر را مطمئن هستم که یک سال از تاریخ امضاء هست، ترجمه مدارک هم نباید مشکلی داشته باشه چون فکر نمی کنم ترجمه رسمی تاریخ انقضاء داشته باشه ولی بد نیست از یک دارالترجمه سوال کنید ونتیجه را اینجا هم بگذارید.
شماره کیس: AS93XX
نامه اول: 2007 4th April
ارسال مدارک: 9th May 2007
دریافت پاکت دوم: 23rd March 2008
مصاحبه: 6th May 2008
كليرنس: 13th May 2008
دريافت ويزا: 9th June 2008
دریافت کارت: 11th July 2008
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،

می‌خواستم بدونم رونوشت برابر اصل فارسی مدارک رو باید دارالترجمه انجام بده یا جای دیگر؟
چون مهری که دادگشتری می‌زنه برای برابر با اصل کردن، فارسی است.
ترجمه های انگلیسی هم رونوشت برابر اصل لازم دارند؟

ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دارالترجمه بعد از انجام ترجمه، کپی مدارک، ترجمه مربوطه و اصل مدارک رو هم برای دادگستری میفرسته که رونوشت اونارو تایید کنه هم برای وزارت امورخارجه میفرسته که صحت ترجمه رو تایید کنه. بنابرابن مجموعه کپی مدارک و ترجمه اونا که بهم منگنه و پرچ شدن 2 تا مهر تایید دارن.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان عزیز

مساله ای که اینروزها ذهنم رو مشغول کرده در مورد فرم I-134 هستش و اینکه باید اسپانسرم مجددا این فرمها رو پر کنه و یا اینکه ضروری نیست؟ من تیرماه پارسال فرم های ساپورت مالی همراه با آخرین مدارک مالیاتی سالهای 2005و 2004رو از اسپانسرم دریافت کردم و منتظر بودم مدارک مالیاتی سال 2007 رو هم برام بفرسته اما تماس چند روز اخیر متوجه شدم که در این مدت اسپانسرم تغییر شغل داده اما مشکلی در مورد فرستادن فرمهای مالیاتی اخیر نداره اما آیا لازمه بعلت تغییر شغل ، فرمهای ساپورت مالی هم عوض بشه
اگه کسی اطلاعی داره خیلی خوشحال می شم که منو راهنمایی کنه
شماره کیس: AS98XX
نامه اول: 2007 3th April
ارسال مدارک: 7th May 2007
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: 15th May 2008
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
arash55 نوشته: من تیرماه پارسال فرم های ساپورت مالی همراه با آخرین مدارک مالیاتی سالهای 2005و 2004رو از اسپانسرم دریافت کردم و منتظر بودم مدارک مالیاتی سال 2007 رو هم برام بفرسته

همون طور که مسعود عزیز در چند تا پست قبل تر متذکر شده فرم I-134 از تاریخ صدور یکسال اعتبار داره. به نظر من شما مشکلی با اون نخواهید داشت. اما چرا مدارک مالیاتی 2006 رو ندارید؟ از اسپانسرتون بخواهید که کپی یا فکس 2006 و یا 2007 و یا هردو رو هم براتون بفرسته.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
صمد جان سلام

بیشتر نگرانی من در مورد مغایرت شغلی فعلی با زمانیکه این فرمها رو پر کردند و همچنین وضعیت تاهلی ایشونه چون اون موقع مجرد بودند و در حال حاضر متاهل شدند آیا لازمه در روز مصاحبه اینارو به مصاحبه کننده بگم یا نه چون تاریخ پر کردن فرمها مربوط به تیرماه پارساله و وضعیت اون موقع رو نوشتند

با تشکر
شماره کیس: AS98XX
نامه اول: 2007 3th April
ارسال مدارک: 7th May 2007
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: 15th May 2008
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به نظر من تا زمانی که این فرم I-134 معتبر هست اطلاعات اون هم معتبره. اما اگر میتونید به اسپانسر خودتون بگید که همراه با برگه های مالیاتی جدید دوباره I-134 رو برای شما ارسال کنه، حتماً این کار رو بکنید. کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
اما یه سوال چقده عجله داشتید که تیر ماه پارسال مدارک رو حاضر کردید؟! Wink
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام،

من به انكارا ايميل زدم و اونها به من جواب دادند كه اين فرم بايد حداكثر 2 ماه قبل از تاريخ مصاحبه پر شده باشد. ولي ديگه نمي دونم چقدر راجع به اين موضوع سخت گير هستند. بهتره از اونهايي كه رفتند براي مصاحبه هم بپرسيد.

موفق باشيد
hope for the best, except the worst
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان