آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اخذ ویزای توریستی از سفارت هند در تهران
در این بحث راجع به راه های اخذ ویزای توریستی از سفارت هندوستان در تهران صحبت می شود.

مدارک لازم برای اخذ :
1. تکمیل فرم روادید
2. دو قطعه عکس ‎4*6‎
3. اصل و تصویر بلیط رفت و برگشت
4. اصل گذرنامه
5. فتوکپی شناسنامه
6. مبلغ ‎36000‎ تومان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeedhei ، ADONIS ، mahtab6 ، آلیس-1980 ، msar
سلام
من خیلی دوست دارم یه سفر توریستی برم هند...
میخواستم ببینم اگه نخوام با تور برم...سفارت به خودم راحت ویزا میده ؟
من شنیده ام یه سری حتی زمینی هم رفتن ...از راه پاکستان ...ممکنه ؟
خرج 2 هفته اونجا موندن چقدر در میاد ( با هتل و بقیه چیزا ) ؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mahtab6 ، msar
بله با مراجعه به سفارت و ارائه بلیط رفت و برگشت خودتون هم میتونید ویزا بگیرید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ADONIS ، msar
برای مسافرت زمینی باید به زاهدان بروید و از مرز میرجاوه ابتدا به پاکستان و سپس به هند سفر کنید
ویزا را نیز میتوانید علاوه بر تهران در زاهدان دریافت کنید
من یک بار این سفر را تجربه کرده ام اما به هیچ وجه به شما توصیه نمی کنم
البته اگر با میکروب و گرد و خاک و امثالهم مشکلی ندارید بروید تا قدر ایران خودمان را بیشتر بدانیدWink

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ADONIS ، mahtab6 ، msar
(2010-06-16 ساعت 15:01)ADONIS نوشته:  
سلام
من خیلی دوست دارم یه سفر توریستی برم هند...
میخواستم ببینم اگه نخوام با تور برم...سفارت به خودم راحت ویزا میده ؟
من شنیده ام یه سری حتی زمینی هم رفتن ...از راه پاکستان ...ممکنه ؟
خرج 2 هفته اونجا موندن چقدر در میاد ( با هتل و بقیه چیزا ) ؟
ممنون


بدون تور هم میتونی بری زیاد بخودت زحمت نده با همان هواپیما ایران ایر برو انجا 3 میلیون پول ببر حالشو ببر البته 3 میلیون زیاده اما مکسیموم را گفتم فکر کنم یک ماهه بهت بدن یا شاید کمتر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان.من دانشجوی دوره لیسانسم.سربازی هم نرفتم هنوز.پاسپورت هم ندارم.میخوام یک سفر توریستی 7 یا 10 روزه برم هند.میشه بگین دقیقاً باید چکار کنم و کجاها برم واسه گرفتن ویزای توریستی؟ خواهشاً یه کمکی بکنین همه جا رو گشتم چیزی پیدا نکردم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اینکه میگن جدیداً خیلی سخت ویزا میدن راسته؟؟؟!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام، من یک بر سال پیش از مالزی درخواست ‎visa‎ توریستی هند کردم به من ندادن، ولی خانوادم از ایران گرفتن !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام اگر من به هند با ویزای توریستی سفر کرده باشم برای گرفتن ویزا از طریق دعوت نامه هم باید شش ماه بگذره ؟ نامزدم هندیه میخواستم ببینم چطوری میتونم زودتر برم پیشش تا کارای ثبت ازدواجمونو اونجا انجام بدیم . چون ثبت ازدواج ایران وقت گیره اونجا رو انتخاب کردیم

ایا ویزای توریستی ‎multiple‎ رو به راحتی میدن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان