آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

اخذ پذیرش از دانشگاه ها و کالج های زبان
چگونگی اخذ پذیرش و هزینه های آن
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ‎
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
‎https://telegram.me/pariztravel

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mahtab6 ، saeed53 ، msar
- ممكنه بهترين كالج زبان رو تو هند معرفي كنيد و اينكه كسي كه زبانش در حد مبتدي باشه ، براي گرفتن آيلس چه مدت بايد اونجا باشه .
- و چطور ميشه از اون كالج پذيرش گرفت .

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، msar
در شهر حيدر آباد عثماني و جواهر نهرو ولي نهرو ارزون تره و راحت تر چون از ابتدا شروع ميكنن شهريه هر ترمش هم كه سه ماهه ‎300‎ دلار امريكا هست
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeed53 ، shkhmo ، mehrdad.mohajersara ، msar
من سیمباسیس در پونا رو پیشنهاد میکنم طبق قوانین جدید این تنها داشگاهی که شما برای تمدید ویزا نیز به برگشت به ایران ندارین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، msar
(2011-03-06 ساعت 21:49)saeed53 نوشته:  
من سیمباسیس در پونا رو پیشنهاد میکنم طبق قوانین جدید این تنها داشگاهی که شما برای تمدید ویزا نیز به برگشت به ایران ندارین


دوست عزیز ، تمامی افرادی که بطور موقت در هند هستند......

از دکترا( با اینکه ری سرچ ویزا دارند) تا همین دوره های زبان ، باید از اداره پلیس برای ورود و خروج مجدد از هند برگه تائید بگیرند... این یک قانون کلی در این جهنم 72 ملت است !

[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo ، msar
دوستان عزیز دانشگاه سیمباسیس در دورههای زبان نسبت به دانشگاههای دیگر گرانتر است ولی در پایان دوره برای تمدید ویزا نیاز نیست به ایران برگردین و در داخل هند برای شما تمدید ویزا میکند ولی دانشگاههای دیگر این شهر بعد از پایان دوره حتما باید برگردین ایران و درخواست مجدد ویزا دانشخویی کنید جهت اطلاعات بیشتر در خدمت هستم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: رامین راد ، shkhmo ، msar
سعید جان من واقعا شرمنده ام و عذر می خواهم که بی دقتی از بنده بود!
خوب نوشته شما رو نخوندم و به اشتباه فکر کردم که برای رفتن و آمد مجدد در هند رو می فرمایید....
و کاملا حق با شما است....

[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeed53 ، shkhmo ، msar

سعید جان من واقعا شرمنده ام و عذر می خواهم که بی دقتی از بنده بود!
خوب نوشته شما رو نخوندم و به اشتباه فکر کردم که برای رفتن و آمد مجدد در هند رو می فرمایید....
و کاملا حق با شما است.

دوست عزیزم من تموم پستهای شما رو خوندم و میدونم چقدر از هند بدت میاد ولی من و دوربینم عاشق هند هستیم .

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: fran ، رامین راد ، peyman.eskandary ، msar
‎saeed53‎ عزیز.


هند خوب است! اما تنها برای مدتی... راحتی که مردم هند دارند را ، شاید در هیچ جا نتوان دید...
اما این نگاه ها ، تنها از دید یک توریست مناسب است... و شگفت آور... نه برای مدت طولانی زندگی کردن...
تفاوت های اقلیمی و فرهنگی مردمان هند ، با مردمان ایران بسیار بسیار متفاوته...
ولی همانطور هم که قبلا عرض کردم ، هند برای انجام امور اقتصادی و سرمایه گذاری کشوری مناسب است....

به هر حال سلیقه ها و نوع دیدگاه ها متفاوت است.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: رامین راد ، saeed53 ، msar
سلام

میخواستم بپرسم این که گفته شده فقط دانشگاه سیمبایسس بدون برگشت به ایران ویزا را تمدید میکنه . مگه مثلا" دانشگاه های دیگر مثل همان عثمانی و جواهر لعل نهرو که دوستان گفتند را نمیشه بدون بازگشت تمدید ویزا کرد . در جایی که هنوز ویزای شما تمام نشده و شما مثلا" 2 ماه از ویزات باقی مونده باشه ؟

اگر محصل باشید و در سفارت ایران مشغول به تحصیل باشید چطور ؟

منظورم اینه که سفارت ایران میتونه برای محصل هاش تقاضای ویزا از کشور هند کنه یا نه ؟

با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-04-17 ساعت 02:14)میناسیان ‎pid='103135 نوشته:  
سلام

میخواستم بپرسم این که گفته شده فقط دانشگاه سیمبایسس بدون برگشت به ایران ویزا را تمدید میکنه . مگه مثلا" دانشگاه های دیگر مثل همان عثمانی و جواهر لعل نهرو که دوستان گفتند را نمیشه بدون بازگشت تمدید ویزا کرد . در جایی که هنوز ویزای شما تمام نشده و شما مثلا" 2 ماه از ویزات باقی مونده باشه ؟

اگر محصل باشید و در سفارت ایران مشغول به تحصیل باشید چطور ؟

منظورم اینه که سفارت ایران میتونه برای محصل هاش تقاضای ویزا از کشور هند کنه یا نه ؟
سلام ببخشید که دیر جواب میدم
معمولا مشکل شما در ابتدا همون کالج زبان اگه درست انتخاب کنین نیاز به ‎cheng courss‎ ندارین و قبل از اتمام کالج زبان میتونین پزیرش از دانشگاه مورد نظر بگیرین و ویزا رو همینجا تمذیذ کنین که کلا اینا هیچکدوم به سفارت ایران ربطی نداره تنها قسمت مربوط به ایران گرفتن تاییدیه از کنسول حیدر اباد مبنی بر واقعیت داشتن مدارک تحصیلی و گذرنامه هست که با ‎email‎ امکان پذیره
با تشکر


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-01-31 ساعت 00:58)IRAU نوشته:  
در شهر حيدر آباد عثماني و جواهر نهرو ولي نهرو ارزون تره و راحت تر چون از ابتدا شروع ميكنن شهريه هر ترمش هم كه سه ماهه ‎300‎ دلار امريكا هست


پیشنهاد می کنم حیدر اباد نری یه جایی که مسلمان نشین است لذا یه سری قوانین انجا داره که شرایط زندگی را یه مقدار سخت میکنه من بمبی پونا دهلی یا بنگلور برای انتخاب محل تحصیل پیشنهاد می کنم

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeed53 ، msar
(2011-07-13 ساعت 16:48)sami3m نوشته:  
[quote='IRAU' ‎pid='95163' dateline='1296419336']‎
در شهر حيدر آباد عثماني و جواهر نهرو ولي نهرو ارزون تره و راحت تر چون از ابتدا شروع ميكنن شهريه هر ترمش هم كه سه ماهه ‎300‎ دلار امريكا هست


پیشنهاد می کنم حیدر اباد نری یه جایی که مسلمان نشین لذا یه سری قوانین انجا داره که شرایط زندگی را یه مقدار سخت میکنه من بمبی پونا دهلی یا بنگلور برای انتخاب محل تحصیل پیشنهاد می کنم


من کاملا موافقم

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
آیا با دیپلم میشه وارد دانشگاههای هند شد؟
آیا توصیه میکنید که برای ادامه تخصیل اونجا برم و بعد از اونجا به یه کشور خوب برم؟
انتظار.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar

من 16سالمه؛يعني امسال ميرم سوم دبيرستان؛دخترم..من ميتونم برم هند تو كالج هاي زبان ثبت نام كنم با اين سن؟يا بايد صبر كنم؟چقدر؟
شرط معدل داره؟يعني معدلم چند بايد باشه كه كارم راحتتر باشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان