آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

dvlottery2011
سلام:
‎dv2011‎ کی شروع به ثبت نام می کنه؟چه شرایطی باید داشته باشیم برای ثبت نام؟

به امید قبولی هممون...
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎--------------------------------------------------------------------------------‎
10مهر: ‎DV2011‎
http://www.dvlottery.state.gov

از 10 مهر شروع میشه ‎.....‎
توی همون سایت بالا میتونی ثبت نام کنی ‎.....‎
شرایط خاصی نداره برای قبولی در لاتاری ولی در صورت قبول شدن باید دارای شرایط خاصی باشید که یکی از آنها داشتن حداقل مدرک دیپلم نظام قدیم یا داشتن پیش دانشگاهی .....یعنی دیپلم 12 ساله...و بقیه شرایط مثل داشتن اسپانسر یا حساب بانکی بالای 20 میلیون تومان و غیره........
خواهشا در گرفتن عکس دقت کنید حتما باید مثل همونی باشه که خودشون گفتن.....با دوربین دیجیتال گرفتن ونداشتن ضوابطی که آنها خواسته اند میتونه در ابتدای کار باعث نابود شدن شانستون بشه..........
حتما دقت کنید اسمها و تاریخ ها دقیق و مثل پاسپورت باشه چون در صورت اشتباه حتی اگر کیس شما پذیرفته بشه و شما رو رد نکنن ارزش حداقل 6 ماه اعصاب خوردی رو نخواهد داشت...............
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeedhei ، shervin_f_s ، amir_ebrahimi99
یک سوال مسخره
آیا برای گرفتن گرین کارت حتما باید زبان انگلیسی بلد باشیم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
نه لازم نیست چون مصاحبه فارسی است و نیاز به زبان انگلیسی نیست برای مصاحبه
در سایت اطلاعات زیادی در مورد گرین کارت و لاتاری هست بخوانید همه را نوشته
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با تشکر
من شنیدم روی گرین کارت یک تاریخ انقضا هست مدتش تا انقضا حدودا چقدر است و اینکه آیا تمدید می شه یا باید کار دیگه ای کرد؟
با تشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
حالا که ثبت نام از 10 مهر شرو میشه چند سوال
1.ماکه ‎2010‎ قبول شدیم می تونیم دوباره ثبت نام کنیم اگه اره به نظرتون منطقیه ثبت نام کرد ممکنه 2باره قبول بشیم اون وقت مشکلی پیش نمیاد اگه هم قبول بشیم فرصت قبولی رو از1نفر دیگه گرفتیم
2.ثبت نام چه مدت ادامه داره (از 10مهر تا ‎........)‎
3.دیگه هیچی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من مدرک تحصیلیم دیپلم کاردانش رشته کامپیوتر است

آیا میتونم شرکت کنم

چون ما پیش دانشگاهی نداریم و یا تا زمان اعلام نتایج باید پیش دانشگاهی بخونم

چه باید کنم لطفا راهنمایی کنید
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اصلا مهم نیست مثل من سابقه کاری جور کن طی 5 سال اخیر
به پست های فرم هم دقت کن بچه های مهاجر سرا پست ها می نویسن تا همه بخوانند تا کسی سوال تکراری نپرسه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
masih نوشته:
سلام
حالا که ثبت نام از 10 مهر شرو میشه چند سوال
1.ماکه ‎2010‎ قبول شدیم می تونیم دوباره ثبت نام کنیم اگه اره به نظرتون منطقیه ثبت نام کرد ممکنه 2باره قبول بشیم اون وقت مشکلی پیش نمیاد اگه هم قبول بشیم فرصت قبولی رو از1نفر دیگه گرفتیم
2.ثبت نام چه مدت ادامه داره (از 10مهر تا ‎........)‎
3.دیگه هیچی


دوست من مثل شما قبول شده بود سال ‎2009‎ ولی سال ‎2010‎ شرکت کرد قبول نشد و ویزاشو سال ‎2010‎ گرفت انشالا امسال قبول می شی حالا می خوایی ثبت نام کن اما هیچ ربطی نداره که قبول بشی اما ‎2010‎ هم ویزا بگیری
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: masih
mkh692007 نوشته:
با تشکر
من شنیدم روی گرین کارت یک تاریخ انقضا هست مدتش تا انقضا حدودا چقدر است و اینکه آیا تمدید می شه یا باید کار دیگه ای کرد؟
با تشکر


روی پاسپورت ویزا که می زنند تمدید نمی شه و شما باید تا اون موقع در آمریکا باشید مگر قبل از ویزا گرفتن بتونی کاری کنی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان