آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

تقاضای گرین کارت از طریق تولد بچه در آمریکا
می خواستم بدونم آیا در دوران بارداری ویزای آمریکا یا کانادا رو میشه گرفت تا به یک نحوی بچه اونجا متولد شه؟
ضمنا من خاله ام کانادا زندگی میکنه.
اگه یک راه حل عملی میدونید و یا کسی این رو تجربه کرده لطفا بگه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، زری وحدتی
باردار بودن هیچ تاثیری در شرایط گرفتن ویزا ندارد ولی اگر بچه شما به هر طرقی در آمریکا بدنیا بیاید و از بیمارستان ‎Birth certificate‎ بگیرید بچه شما آمریکایی محسوب شده و میتواند پاسپورت آمریکایی بگیرد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
نگه باردارم و ويزا بگيره
البته در امريكا هزينه زايمان تا ‎20000‎ دلار ميشه
قبل از 7 ماهگي هم بايد پرواز كنه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: comrun ، maaref ، زری وحدتی
و اگه بچه اونجا به دنیا بیاد اونوقت میشه درخواست اقامت کرد ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref
(2010-02-13 ساعت 23:10)Mahsen نوشته:  
و اگه بچه اونجا به دنیا بیاد اونوقت میشه درخواست اقامت کرد ؟


the Supreme Court ruled that a person becomes a citizen of the United States at the time of birth, by virtue of the first clause of the 14th amendment of the Constitution, if that person is:‎

‎Born in the United States‎
‎Has parents that are subjects of a foreign power, but not in any diplomatic or official capacity of that foreign power‎
‎Has parents that have permanent domicile and residence in the United States‎
‎Has parents that are in the United States for business‎


‎***********************‎

‎A child is automatically granted citizenship in the following cases:‎

‎Both parents were U.S. citizens at the time of the child's birth‎
‎At least one parent lived in the United States prior to the child's birth.‎
‎INA 301© and INA 301(a)(3) state, "and one of whom has had a residence." The FAM (Foreign Affairs Manual) states "no amount of time specified."‎

‎A person's record of birth abroad, if registered with a U.S. consulate or embassy, is proof of citizenship. They may also apply for a passport or a Certificate of Citizenship to have their citizenship recognized.‎


‎****************‎

‎An April 2000 CRS report by the Congressional Research Service, asserts that most constitutional scholars interpret the phrase "natural born citizen" as including citizens born outside the United States to parents who are U.S. citizens under the‎ “natural born” ‎requirement
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: lexington ، payman R ، comrun ، maaref ، maryamkambiz ، زری وحدتی
سلام
متولدین آمریکا که بعدا اونجا رو ترک کردن و پدر و مادرشون در اونزمان ‎temporary visa holder‎ بودن؛ میتونن خودشون براحتی برگردن و برای اقامت والدین شون هم اقدام کنن؟
Don't look a gift horse in the mouth....‎ دندنون اسب پیشکشیو نمیشمرن.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، زری وحدتی

سلام بر عزیزان دانا
می خواستم بدانم که :
" چنانچه پدر ومادری ایرانی طی DV از ایران به آمریکا بروند و انجا در اولین سال بچه دار شوند (با اینکه فرزند ‎citizen‎ خواهد بود) ایا تولد این فرزند برای والدین نیز شهروندی سریعتر در پی خواهد آورد ؟یا اینکه باید روال 5 سال و امتحان و... طی شود."

مطلعین به قانون پاسخ گویند تا مدیون لطفشان گردم...سپاس بیکران
‎   همانا پرواز كن آن گونه كه خود میخواهی
ور نه پروازت دهند آن طور كه خود میخواهند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hossein81 ، maaref ، زری وحدتی
(2010-08-23 ساعت 16:53)maxsupermax نوشته:  

سلام بر عزیزان دانا
می خواستم بدانم که :
" چنانچه پدر ومادری ایرانی طی DV از ایران به آمریکا بروند و انجا در اولین سال بچه دار شوند (با اینکه فرزند ‎citizen‎ خواهد بود) ایا تولد این فرزند برای والدین نیز شهروندی سریعتر در پی خواهد آورد ؟یا اینکه باید روال 5 سال و امتحان و... طی شود."

مطلعین به قانون پاسخ گویند تا مدیون لطفشان گردم...سپاس بیکران


تولد بچه تاثیری نداره. فردی که متولد آمریکاست برای درخواست گرین کارت پدر/ مادر خود باید حداقل 21 سال تمام داشته باشد. ‎(‎ این پست رو مطالعه کنید ). بنابراین برندگان لاتاری حتی در صورت تولد بچه در آمریکا باید روال قانونی خودشون رو طی کنند

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، Hossein81 ، maaref ، odiseh ، زری وحدتی
(2010-08-23 ساعت 17:26)hasti_banoo نوشته:  

تولد بچه تاثیری نداره. فردی که متولد آمریکاست برای درخواست گرین کارت پدر/ مادر خود باید حداقل 21 سال تمام داشته باشد. ‎(‎ این پست رو مطالعه کنید ). بنابراین برندگان لاتاری حتی در صورت تولد بچه در آمریکا باید روال قانونی خودشون رو طی کنند



سلام عزیز دل و مدیر بزرگوار
با تشکر جهت اطلاع خودم و خودتان ما (برنده لاتاری) پس از 2 ماه بعد از ورود به خاک آمریکا گرین کارت و ‎SSN‎ رو دریافت خواهیم کرد. سوال من در مورد شهروند شدن از نوع سیتیزنCitizen بود نه ‎LPR ) Lowfull Permanent‎ Resident)لطفا با این حالت جواب رو دوباره بفرستید....تفاوت بهره مندی مدنی بین این دو من رو به این سوال کشونده. سپاسگزارم


‎   همانا پرواز كن آن گونه كه خود میخواهی
ور نه پروازت دهند آن طور كه خود میخواهند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maaref ، زری وحدتی
بله. من تصور کردم دریافت گرین کارت رو مد نظر دارید. شما بعد از ورود به آمریکا گرین کارت خودتون رو دریافت می کنید و اجازه اقامت دائم در اون کشور رو خواهید داشت اما شهروند شدن یا همون سیتیزنی تنها و تنها در صورتی حاصل میشه که شما طی 5 سال بعد از دریافت گرین کارت ، حداقل 30 ماه از 60 ماه را در آمریکا باشید + بیش از 6 ماه به صورت پیوسته خارج از آمریکا نباشید و برخی شرایط دیگر که در تاپیک دیگری صحبت شده است.

اینکه فرزند شما در طی این مدت در آمریکا متولد شود فقط برای او ، امکان سیتیزنی را فراهم می کند و برای شما ( مادر و پدر ) تاثیری در روند سیتیزن شدن نخواهد داشت. یعنی این روند را تسریع نمی کند.

اما تفاوت عمده زمانی که گرین کارت دارید و زمانی که شهروند می شوید در صدور پاسپورت آمریکا برای شما و به وجود آمدن حقوق خاص شهروندی از جمله حق رای است. در غیر این صورت اکثر حقوق رسمی مثل کار ، تحصیل و .. برای دارنده گرین کارت هم وجود دارد.

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، laili ، babakped ، maaref ، odiseh ، maryamkambiz ، زری وحدتی
فرزند متولد شده شما در آمریکا یک شهروند قانونی آمریکایی(citizen) محسوب میشود هرچند پدر و مادری غیر آمریکایی داشته باشد. اما تا زمانی که این فرزند 21 ساله نشده باشد هیچ سود و مزیتی در روند اقامت پدر و مادرش نخواهد داشت.
منبع:From ‎The Immigration and Naturalisation Act, Section 201B‎
http://www.ins.gov/lpBin/lpext.dll/i...htm#slb-act201

‎"Parents of a U.S. citizen child are eligible to apply for U.S.‎
permanent ‎resident status when the child is 21 years old."‎

‎It is a common misconception that people can obtain immigration‎
benefits ‎through their minor, US citizen children. If it were this‎
easy, ‎most couples of childbearing age would have a green card within‎
nine ‎months or so. The truth is that minor children cannot petition‎
for ‎their‎ parents’ ‎green cards. Only US citizens, 21 years of age or‎
older, ‎can petition for their parents‎

‎Parents can be petitioned by a U.S. citizen but only if the‎
petitioner ‎(sponsor) is over 21 years of age. In other words, a‎
pregnant ‎mother cannot deliver a baby in the U.S. and have the child‎
petition ‎her even though the child would be a U.S. citizen‎
Don't look a gift horse in the mouth....‎ دندنون اسب پیشکشیو نمیشمرن.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: maxsupermax ، maaref ، abdolreza ، زری وحدتی
دوست عزیز متاسفانه آمریکا بدترین خدمات درمانی رو داره و هزینه زایمان هم حدود ‎20000‎ تا میشه و مبلغ بیمه هم که خیلی بالاست. ازطرف دولت هم کمکی به بچه متولد شده نمیشه. تنها راهی که کمتر پول بیمه بدید اینه که بیمه افراد بی بضاعت بگیرید که اونم نمیدونم چجوریه وی تاپیک در این زمینه هست.
این خدمات بیمه افتضاحشون هم واسه شهروندا همینجوره هم واسه گرین کارتیا و کسی دارای امتیاز نخواهد بود. سوشیال سکیوریتی هم کاربرد پزشکی نداره اصلا و یه چیزیه مثل کدملی. همین
مادرخانومتون میتونن برای توریستی اقدام کنن ولی چون دخترشون اقامت دارن شانس گرفتن ویزاشون کم میشه
ارمنستان هم معمولا 2 ماهه جواب کلیرنسش میاد نگران نباشید خانومتون تازه 1 ماهشونه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، f1f ، Saeedv13 ، girl ، Blaze ، soheilbadami ، زری وحدتی
این چیزی که میگم رو خودمم شنیدم و مطمین نیستم ولی یکی از اشناهای من یکبار گفت هر موقع رفتی و خواستی بچه دار شی وقتی باردار شدی میتونی درخواست بدی مادر یا خواهرت به عنوان بیبی سیتر ویزا بگیرن و بیان پیشت!! ولی مدت زمانشو نمیدونست و نمیدونم چقدر صحت داره.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb


خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، زری وحدتی
جودی جون چون شما گرین کارت خواهی گرفت و از اونجاییکه 3 سال بعدش سیتیزن میشی، اونا این احتمال اینو میدن که مادرتون بیان اونجا و موندگار بشن. البته چون بدون پدرتون میان این خودش شانسو میبره بالا
اگه سیتیزن بشی که دیگه شانس خیلی میاد پایین. باز حالا تا وقتی گرین کارتی هستید میشه امیدوار بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: girl ، زری وحدتی
(2013-01-24 ساعت 10:26)rayanmoli نوشته:  
سلام دوستان عزیز
ما 10 روز پیش ایروان مصاحبه داشتیم و خوب آبی گرفتیم و ما از قبل واسه اول خرداد بلیط هواپیما به مقصد لس آنجلس خریدیم. تازه متوجه شدیم که خاننم 1 ماهه بارداره چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه دوستان عزیز کمکم کنند.
1- آیا سریعا" بایستی به سفارت آمریکا در ایروان اطلاع بدم. و یا از اونها بخوام با توجه به بارداری خانومم و اینکه بلیط هم خریدیم سعی کنند ویزای ما رو تا اردیبهشت ماه بدن( معمولا" مدت زمان انتظار در سفارت ارمنستان چقدر هست؟)
2- در مورد زایمان در آمریکا آیا کسی اطلاعی داره؟ مثلا" بیمارستان دولتی دارند یا بایستی بیمه خصوصی بشیم و یا کلا" ارزانترین راه چیه؟
3- مثلا" اگه ما اول خرداد بریم آمریکا و بعد از اونجا میشه واسه مادر خانومم اقدام کنیم که واسه زایمان که حدودا" شهریورماه میشه بیاد. فکر کنم بعد از حدود یک ماه اقامت در آمریکا گرین کارت بیاد.
‎4- Social Securit‎ آیا به معنای همون تامین اجتماعی خودمون هست و کاربرد پزشکی داره؟
5- ما یه بچه سه و نیم ساله هم داریم. آیا از طرف دولت به بچه ای که اونجا به دنیا میاد کمکی می شه؟( مثل کانادا)
6- راستش ما واسه کانادا هم اقدام کرده بودیم و آزمایشات پزشکی رو هم شهریور ماه انجام دادیم و خوب هنوز خبری نشده نمی دونم اونو چیکارش کنم(به سفارت کانادا تو آنکارا بگم )

با تشکر و سپاس فراوان


1- اگه اطلاع هم بدید تاثیری در طی کردن روند پروندتون نداره ..پروسه ی کلیرنش به سفارت ربطی نداره و اونها عملا نمیتونن کاری بکنند ..باید صبر کنید تا این پروسه طی بشه .

2- شرکتهای بیمه هیچ خانم بارداری رو بیمه نمیکنند چون براشون صرف نمیکنه ..من چند روز پیش زنگ زدم به دکتر زنان و زایمان و هزینه هاشون رو برای یکی از دوستان مهاجرسرا پرسیدم .پول دکتر و معاینات ماهیانه و انجام تستهای قبل از زایمان فقط 24 هزار دلار بود منهای هزینه ی بیمارستان .که اون هم بسته به بیمارستان و نحوه ی زایمان و مدت زمان بستری بودن در بیمارستان بین 20 تا 30 هزار دلار متغیره .
کسی که اینجا بیمه ی بارداری نداره و پول هم نداره میتونه مجانی زایمان کنه ولی کردیتش خراب میشه و مدتها طول میکشه تا بیتونه دوباره کردیت بسازه .
قبل از اینکه انتخاب کنید که خانمتون زایمان مجانی داشته باشه لطفا با یه مشاوره حقوقی مشورت کنین تا مشکلاتی که بعدا براتون پیش میاد رو به حداقل برسونید .

3-با توجه به اینکه شما تازه واردید و کار نکردید و تکس ندادید نمیتونید برای هیچکسی اقدام کنید .مادر خانمتون باید خودشون به تنهائی برای ویزای توریستی اقدام کنن و شما هیچ کاری نمیتونین براشون بکنید .مدارک بارداری خانمتون رو ببرن سفارت و بگن برای زایمان دخترم میخوام برم ..بقیه اش همه بستگی به شانس داره که بهشون ویزا بدن یا نه .

4-بله ..سوشیال سکیوریتی کاربرد پزشکی هم داره ولی شامل شما نمیشه ..شامل کسانی میشه که بالای 62 سال سن دارن و مدتها کار کردن و پول بیمه دادن و بعد از بازنشستگی سوشیال سکیوریتی براشون ماهیانه حقوقی در نظر میگیره و بهشون میده .

5-خیر ..فقط میتونید براش بیمه ی مجانی بگیرید و اگه درآمد کمی داشته باشید و یا درآمد نداشته باشید ماهیانه بهش ‎food stamp‎ میدن مثل کوپن خودمونه و فکر کنم ماهی ‎200‎ دلار باشه که میتونید برید براش از سوپر مارکتهای خاص مثل والمارت خرید کنید .

6-فکر میکنم اگه تصمیمتون رو گرفتید که بیائید آمریکا باید بهشون اطلاع بدید و منصرف شدن خودتون رو اعلام کنید .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان