آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدرک تحصیلی و مسائل مرتبط
سلام با تشکر از راهنمایی های خوبتون.
1- من الان 3 ترم مونده کارشناسی کامپیوتر رو تموم کنم .تقریبا سال بعد ترم مهر ماه تموم میشه .حالا من مدرک تحصیلی را لیسانس بزنم یا در حال تحصیل؟

2-اگه کسی تو قرعه کشی برنده شد نتیجه اون کی به دستش میرسه؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo
سلام.
اگه تا زمان مصاحبه یعنی حداقل تا مهر سال بعد مدرک میگیری بزن لیسانس وگر نه دیپلم.حدودا از نیمه دوم فروردین شروع میشه ارسال نامه ها.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo
Sad 
سلام من مدرکم فوق دیپلم الکتونیکه می خواستم بدونم باید کدوم گزینه رو تو قسمت مدرک علامت بزنم که بعدا دچار مشکل نشم ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shkhmo
سوالات مربوط به مدرک تحصیلی ثبت نام کننده را فقط در این تاپیک مطرح کنید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seravin ، hamedv90 ، dani06 ، shkhmo
همسر من دیپلمش را خرداد ماه می گیرد ولی 4 سال سابقه کار دارد

برایش می تونم فرم پر کنم و مدرک تحصیلیشو چی بزنم
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من دیپلم 11 ساله کارودانش رشته کامپیوتر دارم و الان 4 سال است که در شرکت بیستاک کار میکنم که مرتبط با رشته ام است ولی قبل از آن من 2 سال هم سابقه کار غیر مرتبط دارم که حتی بیمه هم بوده ام یعنی تا بحال بنده 6 سال سابقه بیمه دارم و می خواهم مهر ماه فرم پر کنم
ضمنا خرداد سال آینده مدرک پیش دانشگاهی هم می گیرم
حال در فرم ثبت نامی باید بنویسم من دیپلم 12 ساله دارم یا باید بنویسم دیپلم 11 ساله و همچنین چقدر سابقه کار باید در فرم بنویسم 4 سال یا 6 سال؟

ضمنا همسرم هم الان دیپلم نداره ولی اون هم تا خرداد میگیره برای اون چی کار کنم و چی بنویسم؟

و اگر دیپلم نداشته باشه و در فرم من باشه و ما برنده بشم تکلیف اون چی میشه؟
متشکرم
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ashoury نوشته:
سلام دوستان
من دیپلم 11 ساله کارودانش رشته کامپیوتر دارم و الان 4 سال است که در شرکت بیستاک کار میکنم که مرتبط با رشته ام است ولی قبل از آن من 2 سال هم سابقه کار غیر مرتبط دارم که حتی بیمه هم بوده ام یعنی تا بحال بنده 6 سال سابقه بیمه دارم و می خواهم مهر ماه فرم پر کنم
ضمنا خرداد سال آینده مدرک پیش دانشگاهی هم می گیرم
حال در فرم ثبت نامی باید بنویسم من دیپلم 12 ساله دارم یا باید بنویسم دیپلم 11 ساله و همچنین چقدر سابقه کار باید در فرم بنویسم 4 سال یا 6 سال؟
ضمنا همسرم هم الان دیپلم نداره ولی اون هم تا خرداد میگیره برای اون چی کار کنم و چی بنویسم؟
و اگر دیپلم نداشته باشه و در فرم من باشه و ما برنده بشم تکلیف اون چی میشه؟
متشکرم

ashoury جان
شما اگه مطمئنا تا خرداد پیش دانشگاهی رو میگیری گزینه ‎HIGH SCHOOL DIPLOMA‎ رو انتخاب کن برای همسرتون هم همینطور اگه ایشون هم مدرک 12 ساله میگیرن
برای برنده اصلی حداقل مدرک دیپلم 12 ساله میخوان ولی برای زیر مجموعه های اون مهم نیست.
ضمنا شما برای بیشتر شدن شانستون میتونید یک بار خودتون ثبت نام کنید و همسرتون تو فرم شما باشه و یک بار هم همسرتون و شما تو فرم ایشون باشید
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohajerusa2011
من دیپلم 12 ساله میگیرم حتما ولی همسرم دیپلم کار دانش میگیرد اون را باید چی کار کنم
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
ashoury نوشته:
من دیپلم 12 ساله میگیرم حتما ولی همسرم دیپلم کار دانش میگیرد اون را باید چی کار کنم


ایشون یا باید پیش دانشگاهی بگذرونن که مدرکشون 12 ساله محسوب بشه یا 2 سال سابقه کار رسمی ارائه کنند
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
[عکس: fa983ff898.jpg]
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh
آیا بعد از برنده شدن باید مدرک تحصیلی لیسانسم رو ترجمه کنم و به سفارت ارائه کنم؟
‎In the United States I will feel as if I were alive again‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
joseph نوشته:
آیا بعد از برنده شدن باید مدرک تحصیلی لیسانسم رو ترجمه کنم و به سفارت ارائه کنم؟


بله هم باید ترجمه بشود و هم باید زمان مصاحبه در سفارت اصل و 2 کپی همراه داشته باشید
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام .
یک سوال
من کاردانی قبول شدم و باید برم دانشگاه.
خوب توی فرم مدرک چی بزنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
NAV!D نوشته:
سلام .
یک سوال
من کاردانی قبول شدم و باید برم دانشگاه.
خوب توی فرم مدرک چی بزنم؟


نوید جان
گزینه دیپلم رو انتخاب کنید
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ChairMan
من مدرک دیپلم کاردانش دارم

‎1 -‎ آیا باید پیش دانشگاهی بگذرانم حتما؟
‎2 -‎ می توانم حداقل 5 سال سابقه کار از شرکت بیاورم آیا کافی است یا نه؟
‎3 -‎ من در این 5 سال بیمه هم بوده ام آیا به تایید بیمه نیاز است یا نه؟
کانفرمیشن ‎2013‎
تاریخ رویت نتایج: ‎May 1 2012‎
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییمSmile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان