آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ثبت نام خانوادگی و پرسشهای مرتبط
سوالات مربوط به ثبت نام خانوادگی را اینجا مطرح کنید.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: gymer18 ، yek_mosafer ، amin d.
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز

راستش من يك سوالي داشتم و سوالم اينه كه من چند سال در دبی زندگی میکنم و پاسپورتم جدا شده خب میتونم در لاتاری گرین کارت شرکت کنم؟در ضمن 19 سالم هست؟؟یعنی هنگام ثبت نام فقط مشخصات خودم را وارد میکنم؟یا باید مشخصات پدرم و مادرم را نیز وارد کنم؟چون زیر 21 سال هستم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer
gymer18 نوشته:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز

راستش من يك سوالي داشتم و سوالم اينه كه من چند سال در دبی زندگی میکنم و پاسپورتم جدا شده خب میتونم در لاتاری گرین کارت شرکت کنم؟در ضمن 19 سالم هست؟؟یعنی هنگام ثبت نام فقط مشخصات خودم را وارد میکنم؟یا باید مشخصات پدرم و مادرم را نیز وارد کنم؟چون زیر 21 سال هستم.

1- خودتون به تنهایی فرم پر کنید
2- پدرتون فرم پر کنه و شما زیر مجموعه باشید
3- مادرتون فرم پر کنه و بازم شما زیر مجموعش باشید
شما میتونید از سه راه بالا با هم استفاده کنید تا شانستون بیشتر بشه
قانون کلی در مورد سن :
1- تا 18 سال در فرم پدر و مادر
2- از 18 تا 21 هم به تنهایی و هم در فرم پدر و مادر ( فرزندان مجرد البته )
3- اونهایی که 17 سالشونه ولی دیپلم گرفتن هم میتونن به تنهایی فرم پر کنن.
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: gymer18 ، yek_mosafer
من ‎23 may‎ سن 21 سال کامل شد دیگه اگه بخوایم در هر صورت با خانواده در لاتاری شرکت کنیم باید د.تا ‎application‎ پر کنیم و هیچ جوره من نمیتونم زیر مجموعه اسم پدرم باشم ؟!
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: yek_mosafer
mazi_emin3m نوشته:
من ‎23 may‎ سن 21 سال کامل شد دیگه اگه بخوایم در هر صورت با خانواده در لاتاری شرکت کنیم باید د.تا ‎application‎ پر کنیم و هیچ جوره من نمیتونم زیر مجموعه اسم پدرم باشم ؟!


شما نمیتونید به عنوان زیر مجموعه پدرتون ثبت نام کنید چون 21 سالتون تموم شده و باید برای خودتون فرم جداگانه پر کنید.
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mazi_emin3m ، yek_mosafer
سلام .
میخواستم بدونم چطوری باید ثبت نام کنم؟ و کی باید ثبت نام کنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام

دوست گرامی لطفا کمی صبر کنید تا اخبار گرین کارت لاتاری امسال توسط سایت مهاجرت اعلام شود، در صورت عدم تغییر در مشخصات و قوانین ثبت نام میتوانید از راهنمای ‎DV2010‎ استفاده کنید.

در صورت اطمینان از عدم تغییرات:
راهنمای عکس
نمونه ی فرم ثبت نام
و توضیحات تکمیلی بطور کامل در انجمن گذاشته خواهد شد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مثله اینکه شروع ثبت نام امسال ‎2009‎ یا همون ‎dv2011‎ از 2 اکتبر شروع میشه فکر کنم میشه 10 مهر ماه امسال.
منبع ‎:http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html‎
پیروز باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام لطفا بفرماييد اگر فرزند بالاي 21 سال پسر و يا دختر مستقلا در لاتاري شركت كنند و برنده شوند آيا مي توانند پدر و مادر و خواهر خود را كه زير 15 سال سن دارد را با خود همراه كنند و به آمريكا ببرند و همچنين اگر براي پدر يا مادر شركت كننده اين اتفاق بيافتد آيا فرزندان بالاي 21 سال مي توانند همراه باشند .اگر پاسخ منفي است لطفا بفرماييد راهكار چيست؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
magiemacao نوشته:
با سلام لطفا بفرماييد اگر فرزند بالاي 21 سال پسر و يا دختر مستقلا در لاتاري شركت كنند و برنده شوند آيا مي توانند پدر و مادر و خواهر خود را كه زير 15 سال سن دارد را با خود همراه كنند و به آمريكا ببرند و همچنين اگر براي پدر يا مادر شركت كننده اين اتفاق بيافتد آيا فرزندان بالاي 21 سال مي توانند همراه باشند .اگر پاسخ منفي است لطفا بفرماييد راهكار چيست؟


جواب منفی است
هر کدام جداگانه ثبت نام کنند بعد از قبولی و عزیمت به آمریکا انوقت از طریق ویزای خانوادگی برای بقیه اقدام کنند.
‎2010AS3xxx‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mzandiye
دوستان عزيز سلام
من تازه اين سايت رو پيدا كردم و امروز اولين روزم هست كه اينجام .
لطفا بگيد براي ثبت نام چه مراحلي را بايد طي كنم ؟؟؟؟ فرم رو چطوري بايد پيدا كنم ؟؟؟
ادرس سايت رو دارم ‎.http://www.dvlottery.state.gov/‎ ولي بقيه مراحل يعني بعد از اينكه وارد سايت ميشم بايد كجا برم رو نميدونم

لطفا راهنماييم كنيد

ممنونم - موفق باشيد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
leilii نوشته:
دوستان عزيز سلام
من تازه اين سايت رو پيدا كردم و امروز اولين روزم هست كه اينجام .
لطفا بگيد براي ثبت نام چه مراحلي را بايد طي كنم ؟؟؟؟ فرم رو چطوري بايد پيدا كنم ؟؟؟
ادرس سايت رو دارم ‎.http://www.dvlottery.state.gov/‎ ولي بقيه مراحل يعني بعد از اينكه وارد سايت ميشم بايد كجا برم رو نميدونم

لطفا راهنماييم كنيد

ممنونم - موفق باشيد


با سلام

بهتره از لینک زیر که بنام " لینکدونی و بانک سوالات مهاجر سرا " می باشد برای پاسخ سوال خود اقدام نمائید .

موفق و سربلند باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام

بالاخره دستور العمل ثبت نام دی وی ‎2011‎ اعلام شد.

منبع: ‎http://www.travel.state.gov/pdf/DV-2011instructions.pdf‎

اینطور که پیداست خدا رو شکر هیچ تغییری در قوانین امسال صورت نگرفته، البته من سریع نگاه کردم اگر کسی نکته ی جدیدی رو متوجه شد لطفا اطلاع بده.

پیروز باشید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
تنها فرق ثبت نام امسال اینکه حتما باید ایمیل آدرس شخصی داشته باشی....


ARE THERE ANY CHANGES OR NEW REQUIREMENTS IN THE APPLICATION PROCEDURES FOR THIS DV REGISTRATION?
Yes, ‎you must provide an email address this year as part of your entry, it is no longer optional. If you are selected, you will still receive an official letter from KCC by regular mail, but KCC may send other communications to you by email. Please provide a personal email address that you can access rather than using someone‎ else’s ‎address or a standard company address. All other requirements for DV-2011 remain the same. The Entry Status Check will be available for DV-2011 beginning July 1, 2010. If you applied for the DV-2010 program, you may check the status of your entry until the end of June 2010.‎
شماره کیس: ‎2009AS15xxx‎
تاریخ نامه قبولی: ‎May 2008‎
کنسولگری: ‎Mumbai‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎15Aug 2009‎
تاریخ مصاحبه: ‎May 2010‎
دریافت ویزا: ‎9June 2010‎
‎-------------------------------‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Hashem ، Parslottery
joseph نوشته:
دوستان، اسم من یوسف است. می خواستم بپرسم توی ثبت نام اسمم رو باید ‎Yousef‎ بنویسم یا ‎Joseph‎ یا ‎Usef‎
در ضمن نام خانوادگی های پسونددار باید رویهم نوسته شود یا جدا ازهم؟ (مانند ‎Ahmadipanah)‎ درسته؟


باید عین همونی باشه که تو پاسپورت نوشته شده...اگر هنوز پاسپورت ندارین موقع گرفتن پاسپورت به این موضوع دقت داشته باشید...همچنین سعی کنید تمام مدارکی که ترجمه میکنید اسپل اسمتون همونی باشه که تو پاسپورت نوشته شده....
در مورد نام خانوادگی های پسونددار به نظر من رویهم نوشته شود بهتره..
شماره کیس: ‎2009AS15xxx‎
تاریخ نامه قبولی: ‎May 2008‎
کنسولگری: ‎Mumbai‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎15Aug 2009‎
تاریخ مصاحبه: ‎May 2010‎
دریافت ویزا: ‎9June 2010‎
‎-------------------------------‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان