آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مهاجرت از طریق بستگان درجه 2
سلام خدمت همه بروبچز ‎. Wink
راستش من چند وقتی هست که به فکر مهاجرت افتاده ام ، وضعیت ایران به نظرم بد جوری افتاده تو سراشیبی قهقرا ‎...‎
خاله من ، حدود 17 سال پیش ، با یک آقای ایرانی که از آمریکا آمده بود ایران ازدواج کرد و رفت آمریکا . حالا من به این فکر افتاده ام که از طریق خاله ، یا هر جوری که میشه ، بریم پیش خاله ، خاله من هم توی کالیفرنیا ، شهر فولرتون ساکن هست (اگه اسمشو درست گفته باشم )تو این فکر هستم که خانوادگی مهاجرت کنیم (نه این که همه با هم دست هم رو بیگیریم و بریم ، نه ، شاید بعد از چندین سال ، دوباره بشه خانواده رو اونجا جمع کنیم )
پدری دارم 63 ساله ، مادرم 53 ساله ، خواهرم که 30 سالشه و ازدواج کرده 2 تا برادر که معافیت دارند ، خودم هم که دانشجو ام و درسم تا 2 سال دیگه تموم میشه ، در بهترین حالت هم معاف نخواهم شد . (یعنی حداقل من ‎4 _ 5‎ سال دیگه ایران باید باشم )
حالا شما بهترین پیشنهادی که دارید ، برای مهاجرت ، چیه ؟
یعنی از چه طریقی اقدام کنیم ؟ فقط نگید خاله ام برای مامانم درست کنه که می دونم یه 10 سالی طول داره ‎...‎
یه موردی هم که به نظرم رسید ، این که همه می گند آمریکا کشور گرون و یه جوری از نظر فرهنگی با ما خیلی فرق داره ، می گن کانادا ، یا حتی کشورهای اروپایی بهتره ، البته من فکر می کنم که آمریکا از نظر رفاه خیلی خیلی بهتر از بقیه کشورهاست ، هم این که خاله اونجاست و می تونه ساپورت کنه . در این مورد هم نظر بدید خیلی عالیه .
فکر می کنم این هم لازم باشه ، خانواده ای هستیم ، مذهبی .

نظراتتون رو بگید ، تا با هم بحث کنیم ، اگه من چیزی رو نگفتم ، بفرمایید عرض می کنم
مرسی ، منتظرم .
یا حق ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام،
من شنيده ام كه هر كي كه سيتي زن باشه ميتونه 1 نفر را بدون نوبت ( البته بطور غير قانوني) بياره. البته پرونده اش هم گويا خراب ميشه و ديگه نمي تونه براي كسي ديگه اقدام كنه. اين در مورد اروپا هم صدق ميكنه. من افرادي را در آمريكا و اروپا مي شناسم كه دارند ‎10-20-30-40‎ ميكنن تا ببينند كدوم يكي از فاميل ها شون را بياورند. ديگه چيز بيشتري نمي دونم. شما هم ميتوني از طريق خاله تان از يك وكيل بپرسيد.
اگر هم نشد ميتونيد استراليا را براي مهاجرت انتخاب كني. آمريكائيهاي زيادي هستند كه مهاجرت كرده اند به استراليا و اونجا را براي زندگي انتخاب كرده اند. آژانس ‎golden group‎ كار مهاجرتي به استراليا را انجام ميده. اگر بخواهيد آدرسش را برايتان مي نويسم.

موفق باشيد،
‎hope for the best, except the worst‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام .
راستش دلم می خوام سر تقریبا همه راههای ممکن بحث کنم ، و در ضمن اگه این راه غیر قانونیه ، بعید می دونم خاله ام راضی بشه ، حاضره 1 میلیون دلار هم خرج بکنه ، اما کار غیر قانونی ، نه !
مرسی منتظرم
یا حق
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
کسی نیست بیشتر راهنمایی کنه ؟
یا من بد جایی تاپیک زدم ؟
مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
godthegreat نوشته:
سلام،
من شنيده ام كه هر كي كه سيتي زن باشه ميتونه 1 نفر را بدون نوبت ( البته بطور غير قانوني) بياره. البته پرونده اش هم گويا خراب ميشه و ديگه نمي تونه براي كسي ديگه اقدام كنه. اين در مورد اروپا هم صدق ميكنه. من افرادي را در آمريكا و اروپا مي شناسم كه دارند ‎10-20-30-40‎ ميكنن تا ببينند كدوم يكي از فاميل ها شون را بياورند. ديگه چيز بيشتري نمي دونم.

چنين چيزي وجود نداره، روال مهاجرت به آمريكا از راههاي مختلف كاملا تعريف شده و جايي براي كار غير قانوني نيست.
در جواب سوال اصلي هم بايد بگم كه در مورد خانواده شما فقط شما ميتونيد با پدر و مادرتون يك پرونده مشترك داشته باشيد، ساير اعضاي بالاتر از 21 سال خانواده پرونده هاي مستقل خواهند داشت. خاله شما ميتونه براي مادر شما، پدرتون و شما اقدام كنه كه 10 سالي طول ميكشه، ولي براي برادر و خواهر هاي بالاي 21 سال شما كاري نميتونه انجام بده. در ضمن فرهنگ جامعه كانادا و آمريكا تفاوت فاحشي با هم ندارند. رفاه هم در هر كشوري كه به اون مهاجرت كنيد بستگي به شغل، وضعيت مالي، تطبيق پذيري شما با محيط و تا حدودي ميزان تحصيلاتتون خواهد داشت.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: OverLord ، Hamid55 ، kianoush
ممنونم برای جوابتون ، اما اشتباه می کنید من 66 ای هستم ، الآن هم 21 ساله .
خب به غیر از این راه ها که گفتید ، راه دیگری نیست که سریعتر جواب بده .
راستی ، گفتید خاله ام می تونه برای مامان و بابام اقدام کنه ، یا فقط برای مامانم ؟
من فکر می کردم فقط برای مامانم می تونه اقدام کنه ؟ کدوم درسته ؟
مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
چرا هر از گاهی یکی میاد و یه جوابی میده و تموم میشه ؟
من حالا حالا کار دارم با این سایت (:دی)
منتظرم
مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام ‎akhoond .‎
من یک راه حل خوب برای مهاجرت پیشنهاد می دم.البته لازمه اون اینه که وضع مالی توپ باشه.شما می تونید ویزای مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری در آمریکا بگیرید.برای اطلاعات بیشتر به تاپیکی به همین عنوان در صفحه اصلی این زیر شاخه مراجعه کنید
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اگه بتونید 550هزارتا به عنوان سرمایه بذارید میتونید با استفاده از ویزای eb5خیلی راحت و بی دردسر برید به آمریکا.اینطور که شنیدم این ویزا در کنار ویزای نامزدی یکی از سریعترین ویزاهاست که سقف سالانه هم نداره
موفق باشید.
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
جناب آخوند

روشهایی که برای شما میشه پیشنهاد کرد:

1- خاله شما برای مادرتون فقط می تونن تقاضا بدن، که در این صورت گاه تا 13 سال طول می کشه (البته در مواردی وکیل گرفتن در آمریکا کمک می کنه که این روال یکی دو سالی کوتاه تر بشه). اگر با گرین کارت مادرتون موافقت بشه، به پدرتون هم تعلق می گیره اما زمانش چندان حساب شده نیست.

مثلا مادر من از طریق برادرشون و بعد از 13 سال صاحب گرین کارت شدن. زمانی که برای مصاحبه به سفارت رفته بودن، کنسول به ایشون گفته بود که اگر همسرتون هم می خواد بیاد می تونم بهش ویزا بدم. اما پدرم قصد رفتن نداشتن. نشون به این نشون که وقتی مادرم رسیدن آمریکا برای پدرم تقاضا دادن، ولی حالا 5 سال می گذره و مادرم سیتیزن شدن و هنوز نوبت پدرم نشده !

در حالتی که گفتم، وقتی مادر گرین کارت بگیرن می تونن برای پدر و فرزندان "مجرد" خود تقاضای گرین کارت کنن.

اگر ایشون حداقل طی 5 سال بعد از دریافت گرین کارت، 30 ماه حضور مستمر یا ناپیوسته در آمریکا داشته باشن سیتیزن میشن.

حالا چنانچه سیتیزن نباشن و شما هم در تمام این مدت مجرد باشید، حدود 8 سال طول می کشه تا به شما ویزا بدن. وقتی سیتیزن بشن این روال 2 تا 3 سال تسریع میشه. یعنی در کل 5 سال بعد از اینکه برای شما یا خواهر و برادرهای مجردتون تقاضا از سوی مادر انجام شده، به شرط سیتیزن شدن ایشون، گرین کارت می دن.

تا اینجا اگه خیلی تخفیف بدیم و همه چی به خوبی پیش بره ، میشه 15 سال زمان انتظار برای شما

اگر هم که ازدواج کنید که تا زمان سیتیزن شدن مادر، هیچ اقدامی نمیشه براتون انجام داد و بعد هم که چند سالی طول میکشه.

2- با توجه به مواردی که توضیح دادم رفتن از راه خانوادگی بسیار زمان بره. پس می تونید از طریق سرمایه گذاری یا تاسیس شرکت اقدام کنید.

حالت اول که سرمایه گذاری است E2 نام داره و شما حداقل ‎500‎ هزار دلار در آمریکا سرمایه گذاری می کنید. در این صورت بهتون ویزا می دن و معمولا بعد از مدتی کوتاه صاحب گرین کارت میشوید. لازمه بگم این ویزا فقط به شخص سرمایه گذار ، همسر و فرزندان زیر 21 ساله اون تعلق می گیره.

3- حالت سوم، تاسیس شرکته که اگر اشتباه نکنم ویزای L نام داره و باز هم مثل بالا فقط به شخص صاحب شرکت، همسر و فرزندان زیر 21 ساله اون تعلق می گیره. در این حالت مثلا شما صاحب شرکتی بزرگ و صاحب نام هستید . می خواهید شعبه ای از اون رو در آمریکا باز کنید. در این مورد هم ویزا می دن و بعد از یک سال گرین کارت می گیرید.

جزئیات روش 2 و 3 رو باید از وکلای مهاجرت سوال کنید

موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ساشا
جناب آخوند

اگر ازمن بپرسی 2 راه پیشنهاد میکنم:

1.برای ادامه تحصیل اقدام کنی که پروسه نهایتا 2 ساله داره البته در صورت داشتن وضعیت خوب درسی.
حتی میتونی از طریق کشور ثالث اقدام کنی.مثلا بری مالزی یک دوره تحصیلی بگذرونی بعد از اونجا برای آمریکا اقدام کنی.

2.از طریق سرمایه گذاری با چیزی حدود ‎120‎ هزار دلار کانادا میتونی مهاجرت کنی.البته با اعضای خانواده.(کشورکانادا)
برای اطلاعات بیشتر با یک وکیل مهاجرتی صحبت کن.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من سي ساله ام و گرين كارت ام ر ي ك ا را دارم و هنوز سي تي زن نشدم ايا ميتونم براي برادران و مادرم درخواست گرين كارت بدم لطفا اگر از دوستان گرامي كسي ميتواند بنده را راهنمايي كند متشكرم پيشاپيش


‎ ‎
2015AS1**🔵interview:November🔴clear ‎after 135‎ days🔵entrance:April
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 06:55)massii نوشته:  
سلام دوستان من سي ساله ام و گرين كارت ام ر ي ك ا را دارم و هنوز سي تي زن نشدم ايا ميتونم براي برادران و مادرم درخواست گرين كارت بدم لطفا اگر از دوستان گرامي كسي ميتواند بنده را راهنمايي كند متشكرم پيشاپيش


‎ ‎

خیر نمیتوانید .
‎PD: 2006 MAY , C N:ABD2009 , Category: F3‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من حدودا یکسال دیگه میرم آمریکا ویزای من ازدواجی هست.
1-چقدر طول میکشه سیتیزن شم ؟ از سایت اینطوری فهمیدم 2سال9 ماه درسته؟
2- میخوام برادرم و همسرش و دو دختر که الان 16 و 17 سال دارن رو ببرم. ولی تا من سیتیزن شم ‎4 5‎ سال طول میکشه با توجه که خودم یکسال دیگه میرم. و سن هردو فرزند برادرم بالای 21 میشود. برای برادرم خودش 14 سال حدودا طول میکشه 5 سالم فرزند مجرد بالای 21 که برای بچه هاشون درخواست بدن این خیلی زمان زیادی هست. راه حل خودتون دارید زودتر بشه؟
3.آیا ویزای تحصیلی در بین ویزای مهاجرتی میتونم براشون بگیرم؟ که حدافل تا نوبتشون شه آمریکا باشن؟
4. لاتاری هم میتونم اسمشون بنویسم همزمان؟ بعد برنده شدن احتمال داره ویزا تعلق نگیره؟


بهر حال نظر شما چیه؟؟
کیس ازدواج با فرد گرین کارتی(f2a)
ارسال مدارک: اکتبر ‎2015‎
اپروو مدارک:نوامبر ‎2015‎
ایمیل درخواست حامی مالی:جولای ‎2016‎ (به دلیل انتخاب نکردن سفارت خودشون زدن ارمنستان)
ارسال فرم حامی مالی:؟؟؟؟؟
ایمیل نوبت مصاحبه:؟؟؟؟؟
نوبت مصاحبه:؟؟؟؟؟
و......
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2008-05-17 ساعت 19:55)akhoond نوشته:  
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
چرا هر از گاهی یکی میاد و یه جوابی میده و تموم میشه ؟
من حالا حالا کار دارم با این سایت (:دی)
منتظرم
مرسی
سلام دوست عزیز رفتن به آمریکا به این راحتی نیست اگه بتونی از طریق بورسیه بری که عالی اگه نه بخوای از طریق خاله بری جلو خاله شما باید برای مادر شما اقدام کنن وحدودن 14سال زمان میره که بتونبد خانوادگی مهاجرت کنید یا حق
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان