آیا برندگان 2008 میتوانند در لاتاری 2009 شرکت کنند ؟
#26
سلام دوستان.

موضوعی که لازم است بحث شود و صحت آن تائید شود این است
آیا برندگان 2008 که هنوز به مرحله مصاحبه و اخذ گرین کارت نشده اند اجازه شرکت مجدد در لاتاری 2009 را که از 11 مهر شروع میشود را دارند یا نه ؟
لطفا اگر جوابی به این سوال دارید با ذکر منبع جواب آن بگویید.

باتشکر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
#27
شما در هر مرحله ای که باشید میتوانید در لاتاری سال دیگر شرکت کنید با عرض شرمندگی منبع ندارم ولی هر وقت پیدا کردم میذارم اینجا
اي دل اندر بند زلفش از پريشاني منال _ _ _ _ _ مرغ زيرك چون به دام افتد تحمل بايدش
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
#28
امیر جان به نظر من چون چندین بار در نامه های ارسال شده به برنده های لاتاری قید میشه که برنده شدن به معنی گرین کارت گرفتن نیست باید بشه دوباره شرکت کرد. من توی فروم مهاجرت هم گشتم و یک نفر قبلا این سوال رو پرسیده:

http://boards.immigration.com/showthread.php?p=1766743

و جواب گرفته که مشکلی نیست و میشه شرکت کرد.
شماره کیس: AS93XX
نامه اول: 2007 4th April
ارسال مدارک: 9th May 2007
دریافت پاکت دوم: 23rd March 2008
مصاحبه: 6th May 2008
كليرنس: 13th May 2008
دريافت ويزا: 9th June 2008
دریافت کارت: 11th July 2008
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
#29
آقا عمران و مسعود عزیز سلام و ممنون از جوابتون.

منظور من این بود که آیا سایت رسمی و یا جواب رسمی در این مورد هست.
همینطور که میدونین با شک و تردید با این مسئله رو به رو شدن دل میخواهد راستشو بگم من میترسم یکم.
یکی از دوستان میگفت باید منتظر این باشیم تا اعلام کنن که شرایط شرکت در 2009 چی هست شاید برا امسال فرق کنه شرایطشون شاید اصلا برا ایران با این وضع تحریم ها و......
ولی در هر صورت فکر کنم تا 10 - 15 روز دیگه شرایط شرکت کنندگان او اعلام بکنن .
امیدوارم این یک آب باریکه برا ایرانیان بسته نشه که بیش از بیش به انزوا کشیده میشیم در جامعه بین اللملل.
به امید موفیت همه.

http://www.dvlottery.state.gov
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
#36
اگه کسی بتونه در این مورد اطلاعات دقیق بذاره خیلی ممنون میشم چون فکر منم بد جور مشغول کرده .با میل زدن به کی سی سی میشه مطمئن شد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام,خسته نباشید!می خواستم بدونم برای شرکت در مصاحبه حتماََ باید انگلیسی بدونیم یا اینکه راه های دیگه ای هم هست مثل مترجم...ممنونم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
در سفارت های آمریکا در شهر های آنکارا و ابوظبی می توانید زبان فارسی را هم انتخاب کنید.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان