آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

معرفی ویزاهای آمریکا(ویزای کار E1)
بررسی اجمالی ‎
قانون مهاجرت و تابعیت سالانه حداقل 140،000 استخدام بر اساس ویزای مهاجرت که به پنج اولویت طبقه بندی تقسیم می شود، فراهم می کند. آنها ممکن است یک گواهی کار از وزارت کار ‎(DOL)‎ و بایگانی یک درخواست بوسیله خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده در وزارت امنیت داخلی (USCIS)، لازم داشته باشند.

اولین تقدم استخدام(E1)

کارگران تقدمدار ‎28.6‎ درصد از حد سالانه مهاجرت در سراسر جهان را میگیرند. همه کارگران مقدم باید ذینفع یک فرم ‎(I-140)‎ تائید شده باشند،درخواست مهاجرت برای کارگران خارجی به وسیله ‎USCIS‎ بایگانی میشود.در این اولویت سه گروه وجود دارد :

1. افرادی که از توانایی فوق العاده ای در علوم ، هنر ، آموزش و پرورش ، تجارت ، و یا در ورزش برخوردارند.. متقاضیان در این گروه باید اسناد گستره ای داشته باشند که نشانگر این باشد که به صورت ملی یا بین المللی تحسین و حمایت شده باشند و همچنین در شناخت رشته تخصصی ایشان. چنین متقاضیانی نباید به امید یک پیشنهاد کاری خاص در بدو ورود به آمریکا دررشته مورد نظرشان که در آن توانایی فوق العاده ای دارند که بتوانند کارشان را ادامه دهند، باشند.چنین متقاضیان می تواند درخواست خود را بوسیله ‎USCIS‎ بایگانی کنند به جای اینکه از طریق کارفرما بایگانی کنند.

2. استادان برجسته و محققان با حداقل سه سال تجربه در تدریس یا تحقیق ، که در سطح بین المللی به رسمیت شناخته شده باشند. گواهینامه کار برای این تقسیم بندی مورد نیاز نیست ، اما در آینده کارفرما باید پیشنهاد یه کار را فراهم سازد و یک درخواست بوسیله ‎USCIS.‎

3. بعضی از مدیران اجرایی و مدیرانی که دست کم یکی از سه سال قبل توسط سهامداران خارج از کشور ،والدین و یا تابعه و یا شعبه ای از کارفرمای آمریکا استخدام شدند. متقاضیان باید در یک مقام مدیریتی یا اجرایی به آمریکا بیایند. . گواهینامه کار برای این تقسیم بندی مورد نیاز نیست، اما در آینده کارفرما باید پیشنهاد یه کار را فراهم سازد و یک درخواست بوسیله ‎USCIS.‎


منبع: ‎[http://travel.state.gov
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: admin ، Nazem ، hvm ، WIKIMAN ، mehrdadi ، matrix ، seravin ، ChairMan ، kavoshgarnet ، eblam ، OverLord ، jsmlz ، h_aghapour ، msar
اگر کسی در این مورد پرسشی دارد، سوال کند.
هر هفته یک ویزا را معرفی میکنم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، eblam ، msar
‎US.lover‎ عزیز
من چند تا سوال دارم:
1- من توی 5 سالی که رزیدنت هستم تا قبل از سیتیزن شیپ برای چه افرادی می تونم درخواست ویزای توریستی بکنم (پدر و مادر- خواهر و برادر- دوست و فامیل)؟
2- بعد از سیتیزن شیپ برای اقامت چه مدت برای پدرو مادر و چه مدت برای خواهر و برادر طول میکشه ؟
3-ازدواج و آوردن همسر قبل و بعد از سیتیزن شیپی چگونه است؟
ممنون
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، copol_fazaee ، msar
ماتریکس جان
من تا چند روزه دیگه ویزای ‎IR1‎ را برایتان شسته و رُفته ترجمه میکنم و توضیح میدهم. ولی شرایطش بسیار آسان هست.
بعد از سیتیزن شیپی برای برادر و خواهر 11 سال طول میکشه که بعلاوه 1 سال پروسه ویزا میشه 12 سال. برای پدر و مادر یادم رفته ولی فکر میکنم 6 سال هست. اگر اشتباه کردم، امشب درستش میکنم.
برای ویزای توریستی یا همان ویزای B2 شما میتوانید هر کسی را دعوت کنید. در ضمن بدون دعوت نامه هم میشه.
ولی اگر بخواهند بیایند، چون میدونند که در آمریکا یه قومی دارند، شما باید برید چند تا فرم را پر کنید برای ساپورت و اینکه یک موقع نیایند و پیشتون بمانند.
پس سعی کنید برای دوستان اقدام نکیند، چون برایتان شر میشود.
من الان باید برم کلاس، اومدم بیشتر توضیح میدهم.
همه ویزاها را توضیح میدهم ولی لطف بفرمایید، کمی صبر کنید تا من اطلاعات واقعی و درست برایتان بنویسم تا خدایی نکرده کسی گمراه نشه. اینطور هول هولکی نمیشه!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: matrix ، kavoshgarnet ، eblam ، niloofar khorshidsavar ، jsmlz ، msar
درباره ورزش هم میگی باید چی باشی؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، msar
‎us.lover‎ عزیز
حالا منم هول نمی زنم منتظر اطلاعات دقیقت میشمSmile، ولی در مورد پدر و مادر اونی که گفتی فکر کنم اشتباه باشه چون یک خانمی با من اومد سفارت که سیتیزن بود و برای والدینش اقدام کرده بود بعد از حدود 8 ماه وقت سفارت داده بودن بهش که گفت البته تا 6 ماه هم احتمال داره.
و یک سوال دیگه هم پیش اومد، یکی از اقوام ما امسال برنده شده ولی 3 تا پسرشون بالای 21 سال دارن که 2 تاشون متاهل و یکی مجرده، در مورد اینها هم اگه اطلاعاتی گرفتی بگو که بچه ها چطور می تونن برن و اینکه فرقی بین مجرد و متاهل توی زمان گرفتن و یا سیتیزن بودن والدین هست یا نه؟
بازم مرسی
‎Hope Never Die‎


شماره کیس: ‎***31‎
تاریخ دریافت نامه قبولی:may ‎2008‎
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ‎july 2008‎
تاریخ کارنت شدن کیس:May ‎2009‎
تاریخ دریافت نامه دوم:31 ‎may‎
تاریخ مصاحبه:14 ‎july‎
دریافت ویزا: ‎30 september‎ (روز آخر)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، kavoshgarnet ، eblam ، msar
(2009-11-28 ساعت 18:41)pi30 نوشته:  
درباره ورزش هم میگی باید چی باشی؟


منظورتون چیه دوست گرامی؟
منظورتان ویزا برای قهرمانان هست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
اره ویزای قهرمانان اگه نوضیح بدید ممنون میشم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، msar
(2009-11-29 ساعت 02:53)pi30 نوشته:  
اره ویزای قهرمانان اگه نوضیح بدید ممنون میشم


چشم حتما!
ولی اجازه بدهید تا چند روز دیگه!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: pi30 ، eblam ، msar
میشه تو رو خدا یه لطفی به این بده ی حقیر بکنید و هفته ی بعد لطفا ویزای خانوادگی (منظورم اینه که پدر سیتیزن باشه و بخواد فرزندش رو ببره) رو معرفی کنید.
یه تاپیکی در همین سایت در همین مورد بود که من خوندم و توش نوشته بود که در صورتی که فرزند بالای 21 سال سن داشته باشه باید شش سال صبر کنه تا ویزا داده بشه. من 19 سالم هست یعنی اگر پدر بنده الآن برای من اقدام کند من باید به هر حال شش سال صبر کنم یا جزو زیر 21 سال به حساب میام و پروسه ی ویزام زودتر بررسی میشه یا نه؟؟؟
آخه من این شش سال تو ایران چیکار کنم تنهایی ؟؟ ):

ببخشید اگر سوال مربوط به اینجا نیست. مدیر محترم لطفا جان من پاکش نکن.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، msar
آقا وایسا تو صف!Big Grin
چشم، دارم ترجمه میکنم!!! تا چند روز دیگه میگذارمشون!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، msar
(2009-11-29 ساعت 22:23)usa.lover نوشته:  
آقا وایسا تو صف!Big Grin
چشم، دارم ترجمه میکنم!!! تا چند روز دیگه میگذارمشون!!!


مرسی . لطف میکنید. بنده منتظرم.Shy



‎__________________________________________________‎

ما مردیم که...جان من زودتر بزار ما از این سردرگمی در بیایم. ‎Sad
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، msar
من همسرم در شعبه ايي از يك شركت آلماني كه در آمريكا هم شعبه داره كار مي كنه. مي خواستم ببينم مي تونه از طريق ويزاي L1 اقدام بكنه ؟؟؟آيا كسي وكيل خوبي رو در اين رابطه سرغ داره؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، msar
برای گرفتن ویزا چقدر به سابقه کار در رشته اهمیت میدن؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، msar
تا اونجایی که من میدونم هیچ کاری به سابقه ی کار شما ندارند . مگر اینکه بخواهید ویزای کاری بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، eblam ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان