آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

گرفتن گرین کارت
از دوستان کسی اطلاع دا ره که یک قبولی لاتاری گرین کارت بعد از رفتن به آمریکا و گرفتن گرین کارت و سوشیال نامبر اگه بر گرده ایران حداکثر چقدر میتونه ایران بمونه . و اصولا برای سیتی زن شدن باید چه مدت در آمریکا ماند؟خیلی ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمائی کنه.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
اصولا گرین کارت برای اقامت دایم هست و دارنده اون نباید برای بیشتر از ۱ سال خارج از آمریکا بمونه. اگر قراره به دلایلی بیش از یک سال خارج از آمریکا زندگی کنید باید این موضوع رو اطلاع بدید و اجازه بیرون موندن برای ۲ سال رو کسب کنید. خیلیها هستند که گرین کارت دارند ولی هر دو سال یک بار میان آمریکا، اجازه خروج دوساله میگیرن و برمیگردند ولی این روند در سالهای اخیر داره مشکل میشه. به این معنی که اگر افسر مهاجرت در بدو ورود متوجه بشه که شما واقعا نیتتون زندگی در آمریکا نیست و فقط میایید گرین کارت رو تمدید میکنید و برمیگردید میتونه از شما کارت رو بگیره و اجازه ورود نده. وکلا توصیه میکنند که حتی اگر در آمریکا زندگی نمیکنید و برای تمدید کارت میاید حتما چیزهایی که نشون بده شما علاقه به اقامت دایم دارید رو حفظ کنید، مثلا حساب بانکی داشته باشید، فرمهای مالیاتی رو هر سال تکمیل کنید، گواهینامتون آمریکاییتون رو نذارین باطل بشه، آدرسی به غیر از هتل داشته باشید (حتی اگر آدرس دوستان و خویشاوندان باشه) و مسایلی از این قبیل. شنیده شده که اخیرا اگر چند بار پشت سر هم برای اجازه خروج دوساله اقدام کنید ممکنه بهتون اجازه داده نشه. خلاصه اینکه خیلی روی این قضیه حساس نبودن و شل میگرفتن، ولی داره جدی و جدی تر میشه. در مورد سیتیزن شدن هم فکر میکنم ۵ سال باید بمونید و در این پنج سال بیشتر از ۶ ماه بیرون نباشید (این رو مطمین نیستم، لطفا تحقیق کنید)

اینجا اطلاعات خوبی هست در مورد اینکه چکار کنید که گرین کارتتون از دست نره:
‎http://www.antaoandchuang.com/i-keeping.html‎
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
من يه سوال داشتم .. يكي از دوستام به من گفت كه وقتي بعده يك ماه در امريكا گرين كارتت اومد برگرد ايران و هر 6ماه يه سري برو امريكا كارتت رو تمديد كن و برگرد به ايران تا 5 سال و بعده 5 سال تقاضا سيتيزن شيپ بكن ..ميخواستم بدونم ايا ميشه؟
يعني بعده 5 سال سيتيزن ميكنن؟ يا بايد مقداري رو در امريكا زندگي كرد..؟؟
از بچه هايي كه اين موضوع رو اطلاع دارن اگه كمك كنن ممنون ميشم ؟؟
چون اگه اينجوري بشه هر 6 ماه تمديد كر و بعد 5 سال سيتيزن بشم خانوادم رو ببرم هم از نظر هزينه كمتر و بهتر هم مساعل ديگه..
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
farshad نوشته:
سلام
من يه سوال داشتم .. يكي از دوستام به من گفت كه وقتي بعده يك ماه در امريكا گرين كارتت اومد برگرد ايران و هر 6ماه يه سري برو امريكا كارتت رو تمديد كن و برگرد به ايران تا 5 سال و بعده 5 سال تقاضا سيتيزن شيپ بكن ..ميخواستم بدونم ايا ميشه؟
يعني بعده 5 سال سيتيزن ميكنن؟ يا بايد مقداري رو در امريكا زندگي كرد..؟؟
از بچه هايي كه اين موضوع رو اطلاع دارن اگه كمك كنن ممنون ميشم ؟؟
چون اگه اينجوري بشه هر 6 ماه تمديد كر و بعد 5 سال سيتيزن بشم خانوادم رو ببرم هم از نظر هزينه كمتر و بهتر هم مساعل ديگه..

نه فرشاد جان این چیزی که گفتی ممکنه قبلا ممکن بوده، ولی الان خیلی سفت و سخت دقت میکنند که ظرف پنج سال چند روزش رو بیرون از کشور بودی. اگر اشتباه نکنم در کل پنج سال بیشتر از شش ماه رو نباید بیرون باشی.
شماره کیس: ‎AS93XX‎
نامه اول: ‎2007 4th April‎
ارسال مدارک: ‎9th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: ‎23rd March 2008‎
مصاحبه: ‎6th May 2008‎
كليرنس: ‎13th May 2008‎
دريافت ويزا: ‎9th June 2008‎
دریافت کارت: ‎11th July 2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام

نه آقا فرشاد شما باید برای سیتیزن شیپ از 5 سال حداقل 4 سال تو ایالات متحده بوده باشید .
موفق باشید این یک دستور است .
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
فرشاد جان سلام
من هم با مسعود و ‎Mr-America‎ كاملا موافقم. چون يكي از فاميل‌هاي من كه يك خانم مسن هست، بعد از 15 سال هنوز نتونسته سيتيزن بشه چون زياد اومده ايران و اونا هم بهش گير دادن.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام همسرم گرین کارت آمریکا را داردو ما 2سال پیش با هم ازدواج کردیم و برای من در سال ‎2006‎ اقدام شده است.هر کس اطلاعاتی در مورد زمان پرونده وجزییات آن دارد براییم بنویسد.ما در ایران ازدواج نکردیم.آیا باید ازدواج ما در شناسنامه ثبت شود.ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به همگی

از بچه هایی که گرین کارت گرفتن یه سوال داشتم....؟؟؟

ما ویزا هامون و گرفتیم و تا تاریخ ‎2 NOV‎ اعتبار داره....
اگر ما بخواهیم اواخر شهریور بیایم آمریکا برای گرفتن گرین کارت برامون مشکل پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که ممکنه تا اومدن گرین کارت مهلت ویزا هامون تموم بشه و.........؟؟؟؟

البته اگر فکر می کنید ممکنه مشکل دیگه ای هم به خاطر دیر رفتن برامون پیش بیاد، لطفا بگید.....

ممنونم....
امیدوارم همگی بچه ها بتونن به راحتی ویزا بگیرن......
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
روی ویزاتونو مطالعه کنید!
ویزای شما یک سال اعتبار داره. شما تا 2 نوامبر فرصت دارید که وارد آمریکا بشید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
یه سوال هم برای من پیش اومد
اگه ویزا تا بعد از 30 سپتامبر مهلت داشته باشه، اشکالی پیش نمیاد که بعد از سپتامبر رفت آمریکا؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
نه مشکلی پیش نمیاد. شما تا 6 ماه پس از گرفتن ویزا میتونید وارد خاک آمریکا بشید.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
از بچه های پیش کسوت کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Cool

من منتظرم.........Sad
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
با اجازه از پیشکسوتان لاتاری
وقتی روی پاسپورتتون ویزای آمریکا صادر می شه علاوه بر اینکه نوع ویزا رو مشخص می کنند مهلت اتمام و یا به نوعی تاریخ ‎expire‎ شدنش رو هم می زنند اما در مورد اینکه تا چه زمانی ویزاها صادر می شه درسته تا 30 سپتامبر ویزا برای برندگان لاتاری صادر می شه و بعد از اون تاریخ ویزای دیگری برای این نوع از ویزاها صادر نخواهد شد چون پروسه برندگان سال بعد شروع می شه اما اگه شما در هر تاریخی قبل از 30 سپتامبر ویزاتون رو بگیرید تا 6 ماه فرصت دارید که این تاریخ رو هم تو ویزاتون مشخص شده به آمریکا مسافرت کنید
شماره کیس: ‎AS98XX‎
نامه اول: ‎2007 3th April‎
ارسال مدارک: ‎7th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: ‎15th May 2008‎
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام

راستی یه چیزی رو فراموش کردم بگم اینه که علاوه بر ویزا که تو پاستون صادر می شه یک پاکت زردرنگ هم بهتون می دن که در پورت ورودی به آمریکا از شما تحویل می گیرند یکی از چیزای که توی این پاکت هستش گرین کارت صادر شده است که به ادرسستون در آمریکا از طریق اداره مهاجرت پست خواهد شد که ممکنه بیست روز تا یک ماه طول بکشه پس بهتره حداقل یک ماه از زمان باقیمانده به اتمام ویزاتون وارد خاک آمریکا بشید تا خیالتون هم راحت تر باشه
شماره کیس: ‎AS98XX‎
نامه اول: ‎2007 3th April‎
ارسال مدارک: ‎7th May 2007‎
دریافت پاکت دوم: بدستم نرسید
مصاحبه: ‎15th May 2008‎
كليرنس: دو ماه بعد
دریافت ویزا:7 سپتامبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
با یکی از اساتید دانشگاهی در کالیفرنیا برای اخذ پذیرش دکترا صحبت می کردم که به نکته جالبی اشاره کردند که من نمی دونستم. خیلی از دانشگاه‌های آمریکا بودجه هاشون ایالتی است، نه فدرال. و بنابراین اگر بخواهید از مزایای مقیم بودن در آمریکا برای تحصیل در دانشگاه استفاده کنید دانشگاه‌های ایالتی فقط افراد مقیم آن ایالت رو شامل تخفیف مقیم بودن (که مبلغ چشمگیری هم هست) می کنند. نمی دونم آیا در سایر موارد هم این موضوع مهم هست یا نه. چون من فکر می کردم فقط مقیم آمریکا بودن کافیه و میشه در هر زمان به ایالتی دیگر رفت.
دوستانی که الان در آمریکا هستند می تونند راهنمایی کنند که: ما می تونیم آدرس رو جهت ارسال گرین کارتمون در کالیفرنیا بدیم ولی ورود اولمون به آمریکا در ایالت دیگه ای باشه؟ یا حتما باید در یک فرودگاه کالیفرنیا وارد بشیم؟ این رو به این خاطر می پرسم که گویا پاکتی که با ویزا بهمون می دهند حاوی گرین کارته و باید در فرودگاه تحویل داده بشه تا برامون پست بشه.
ممنون
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان