آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مشکل دیپلم
با سلام و خسته نباشید
من یک سوال داشتم
آیا داشتن دیپلم واجب است
اگر واجب است چرا وقتی فرم قرعه کشی را پر می کنیم
گزینه ی های زیر وجود دارد

‎Primary School Only‎
فقط دبستان

‎High School, No Degree‎
دبیرستان بدون مدرک

با تشکر
منتظر جواب شما هستم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
شون پن عزیز! ‎Smile
من درست خاطرم نیست ولی فکر میکنم گزینه دیگه ای هم وجود داشت مبنی بر اینکه شما دیپلم داری.
(اگه اشتباه نکنم ‎K12 High School‎ یا یه همچین چیزی). امکان نداره نداشته باشه
کیس نامبر ‎: AS000021XX‎
دریافت نامه اول ‎: 1st April 2008‎
ارسال نامه اول ‎: 28th May 2008‎
اعلام کارنت ‎: 15th August 2008‎
دریافت نامه دوم ‎: 10th September 2008‎
تاريخ مصاحبه ‎: 7th October 2008‎
دریافت ویزا ‎: 8th October 2008‎
تاریخ ورود به آمریکا: ‎14th March 2009‎
دریافت گرین کارت ‎: 14th April 2009‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seanpenn
شما باید یا دوسال سابقه کار مورد قبول داشته باشی یا دیپلم ‎(12‎ سال تحصیل). این دوتا گزینه هم برای کسایی هست که با استفاده از سابقه کارشون میخوان برن.
از اونجایی که این 2 سال سابقه کار یه مقدار دردسر داره و عموماً همه دیپلم رو دارن معمولاً از روش سابقه کار استفاده نمی کنند.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seanpenn
با سلام به دوستان عزیز و تشکر از پاسخ های کاملتان
من یک سوال دیگه در مورد دیپلم داشتم
آیا همین دیپلم سوم دبیرستان را قبول می کنند ؟
یا باید پیش دانشگاهی هم تمام کرده باشی ؟
منتظر جواب شما هستم
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
حتما باید پیش دانشگاهی رو گذرونده باشین وحداقل مجموعا 12 سال تحصیل کرده باشین .
همون طور که آقای صمد هم گفتن، اینکه 2 سال سابقه کار رو بپذیرن خیلی سخته.
یک آقایی با 8 سال سابقه رو به دلیل نداشتن 12 سال تحصیل رد کردند.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: seanpenn
با سلام
یعنی من که فقط دیپلم دارم و به پیش دانشگاهی نرفتم
نمی توانم شرکت کنم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به گفته خودشون اگه دو سال کار قابل قبول اونهارو داشته باشین، میتونید.ولی اینکه اونها دو سال رو قبول کنند کمی سخته.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام ندا جان
بسیار تشکر از جوابهای کاملتان
موفق باشید
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: homayoon13




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان